Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Hmm canım yeniden muayene olmalısın rahim ağzında yumuşama varmı açılma varmı sancı varmı çatıda sorun varmı herşeye güzelce bakılması lazım .

ELİFNİL
cnm sen kaçıncı haftadasın çünkü doğum takvimin 28. hafta bayramda doğum yapmaktan bahsediyorsunda ..sanırım doğum takvimin yanlış...

Son düzenleme:

Aslında benim doktorumda tam tersi epidural normal doğum öneriyor doğumun rahat olur diyor :s normalde 40 haftamızda doldu ama bebeği durduk yere rahatsız etmeye gerek yok 31ine kadar gelmezse suni sancı deneriz en kötü ihtimalle sezeryan yaparız dedi ama ısrarı yine yok istersen 1 hafta daha bekleriz dedi ama sezeryan olur beklersek çünkü bebek 4 kiloyu kesin geçiyor birde kakasını yutma tehlikesi oluyormuş :s

suni sancıda açılma olunca yapılıyor diye biliyorum...birde suni sancı alıp açılma olmayıp sezeryan olanlarıda çok duydum....

evet canım çok fazla beklemek de riskli..bebek kakasını yutuyormuş Allah korusun sıkışıyor çünkü çok fazla..bu arada benim sorunum daha önce vajinusmus geçmişimin olması ve doğumun kurban bayramına denk gelmesi..vajinusmustan dolayı sancı gelirse panik olursan sancın gider kasılman durur ve bizim işimize gelmez dedi..ben de epidural normal doğum istiyorum deyince eminmisin filan diye sorup kurt düşürdü içime..kesinlikle yapmam demiyor ama kızın biri ıkınamamış ve makata kadar kesmek zorunda kaldık dedi..bu da hoşuma gitmiyor dedi normali varken neden bu kadar dikiş olsunki dedi..normalde dikişsiz doğum yaptırıyor benim doktor..hemen kesmiyor yani..epiduralden dolayı ıkınamazsan doğum süresi uzar bebek riske girer dedi..offf kafam çok karışık

benimde duyduğum epudurelde his var acı yok.. bu nedenle bebişin kaydığını hissedip ıkınabiliyormuşuz...birde epudurel iğnesini yapacak anestezi uzmanı çok iyi olmalı...medstar topçulardaki anestezi uzmanı gülbin hanımım çok iyi olduğunu hatta antalyada ilk yapan /yapanlardan biri olduğunu duymuştum...

ben ikisini de kullanıyorum.ferro sanol u kahvaltıdan 2 saat sonra kullanıyorum, arkadaşım aç karnına içerken çok sıkıntı çektiği için.Eleviti de gün içinde aklıma geldiği zaman

Ayyy ac karna aldım 2 gün amannnn ne kötü kokusu var kusturdu beni zaten kokulara cok hassasım.Off napıcam yandık.

Canım bende doktoruma danışıcam çok acayip bulantı yapıyor hatta yuttugum hapı çıkartıyorum yarım saat sonra falan.

Mrb canim sibel hanim benim 7 yildir doktorum.ilk dogumumdada ona gitim dogumumu o yaptrdi.simdi de allah izin verirse o yapicak.suana kadar hic suphem olmadi.hep memnun ayrildim yanindan.24 saat arayabilirsin.sende memnun kalmissin.ne guzel.

Canım inşallah benimde öyle seneleri geçirdiğim doktorum olur.Sizlerden bunları duymak dahada mutlu edıyor beni.

Hoşgeldinizzz şeker yüklemesi neden kötü geçti?

hosbulduk fazla giremiyorum internete o yuzden bazen gec cevap verebilirim ikinci hamileligim ilkinde 50gr seker yuklemesi yapip bi saat sonra kan alinip hrrsey guzel gecmisti ama bu sefer direkt 75 gr yukleme yapip uc defa kan alindi biraz surundurdu bekleme suresi kotuydu evde bi bebis daha olunca zoe oluyor drun soyledigine gore artik bu sekildeymis yuklemeler siz nasil yaptirdinz

ben ılk de kusmustum eşim üstüne garip adam işemiş gibi dolandı hastanede bu sefer hiç içesim yk valla gelmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…