Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

aslinda hastane super bes yildizli otel gibi dogum sureci cok rahat gecer drumla da bi sorun yok guzel anlatan kibar bi bey ama ben de hala tavsiyeleri arastiriyorum seker yuklemesini neden 75gr yaptiklarini ilk dogumumda 50gr yapildigini soyledigimde bizde boyle pazarlik yok demesi hosuma gitmedi bi de zor bi gundu ayrica hamilelik hormonlar vs. biraz sinir oldum galiba :) bilmiyorum.ne yapacagimi acikacsi ilk dogumumda kontroller icin orhan hosgore gitmistim super bi doktor ama muayenehanesi var ve dogum.ucreti biraz fazla geldigi icin.devlet hastanedine yonlendirmisti beni dogum.icin imkanim olsa hic dusunmeden direkt ona giderim :)

Ayyy ac karna aldım 2 gün amannnn ne kötü kokusu var kusturdu beni zaten kokulara cok hassasım.Off napıcam yandık.

Bende o ilacı içerken öyleydim doktorum daha etkili bi solüsyon önerdi ferplex fol diye kahvaltıyla öğle yemeği arasında iç demişti hiç midem bulanmadı ondan kan değerlerimde hızla yükseldi istersen bi sor canım

Günaydın
doguramayanlar doğurmaya çalısanlar ve doguracak olanlarrrr

Doğuramayanların başı olarak sanada günaydın bebeeeem

hoşgeldin canım :) sen hangi dr la uyuşamadın?? Ben Ali Fuat Şengör'e gidiyorum.Ama muayene olmak için beklemek gerekiyor, 2 saat kadar...

hoşgeldin canım :) sen hangi dr la uyuşamadın?? Ben Ali Fuat Şengör'e gidiyorum.Ama muayene olmak için beklemek gerekiyor, 2 saat kadar...

hosbulduk canim. ben.medstar ayhan yilmaza gidiyorum.aslinda.iyi bi doktor ama dun biraz sinir oldum o.kadar son uc ay icin.baska doktor.bulmak.nasil.olur bilmiyorum
cok uzunmus.bekleme suresi hangi.hastanede memnun musun

hanimlaar ayrica bisey sormak istiyorum.epidural sezeryan olan var mi ya da yaptirmayi dusunen fikirleriniz nedir ben cok kararsizim

Canim benim 6.5 yasinda bir oglum var.genel anestezi oldum dogumumda.simdi spinal anestezi ye karar verdik doktorumla.cok daha rahat olucagimi soyledi.ben genel istemiyorum uyuyorsun bebeginin dogumunu gormuyorsun.direk kesi yerinin acisiyla uysniyorsun.ama spinalde gogus altindan ayagina kadar uyusuk oldugun icin ilk saatler daha rahatmis.zaten serumdan agri kesici veriyoruz dedi doktorum.benimde bazi kaygilarim var ama asacagima inaniyorum.

Canım kontrole gıdınce soylıcem cuma gunu çok fena yaptı beni birde grip oldum onun sıkıntısıda var anlatamam allak bullak oldum.

Allah bagislasin ben de ayni fikirdeyimm canim ayni sekilde ilk dogumumda ben de genel anestezi olmustum spinal ve epidural arasinda ne fark var bilmiyorum doktorum ikisi de ayni hemen hemen demisti herkes farkli.yorum yapiyo kafalar iyice karisiyo bakalim hakkimizda hayirlisi ne kadar var dogumuna kacinci aydasin
hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah

Canım kontrole gıdınce soylıcem cuma gunu çok fena yaptı beni birde grip oldum onun sıkıntısıda var anlatamam allak bullak oldum.

Hadi ya bu sıcakta grip olmak çok zor ben bitki çaylarıyla atlatmıştım kışın :/ sen bi sor bakalım kan ilacını benimde yarın kontrolüm var belki karşılaşırız orda randevun kaçta?

Hadi ya bu sıcakta grip olmak çok zor ben bitki çaylarıyla atlatmıştım kışın :/ sen bi sor bakalım kan ilacını benimde yarın kontrolüm var belki karşılaşırız orda randevun kaçta?

2 agustosta randevum cuma gunu yarın degıl,klıma açık yatıyoruzya üşütmüşüm boğazım şişti öksürükte var yarın ikili tarama testim belli olacak ama gidemicem telefonda anlattırırım artık.

Hmm hadi ya o seni aradığında sen anlatırsın canım çok geçmiş olsun

Amin canim.hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.ekim basi dogumum.29 hafta olucam.epiduralde igneden sonra Orda katater birakiyorlar herhangi bir agrida ordan ilac veriyorlarmis.spinalde sadece belden igne yapip cekiyirlar.doktorum spinal daha iyi dedi.zaten serumdan agri kesici veriyoruz dedi.sen kacinci haftadasin?

Gecmis olsun canim.hamileyken hastalik daha bir zor.allah sifa versin.dinlen bol bol.birde sivi al.

amin insallah canim.evet spinal daha iyi gibi gozukuyor ben 25.haftamdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…