- Konu Sahibi cybernuran
-
dr umu değiştirdiğimi bilen bir arkadaşım bugün ayhan yılmazı tavsiye etmişti....şansa bak...bir tanıdıkları iki yıl önce onda doğum yapmış...bilgi veren güzel güzel anlatan bir dr demişti...dr la mı sıkıntın hastane ile Mİ?
hakkımızda hayırlısı canım inşallah...senin SAT ne zaman? geçen cumadan beri gün içinde bir kaç kez hafif hafif kasıklarım ve belim ağrıyor..bu kadar...açıkçası pek umutlu değilim...ağrım çok az çünkü..ve ağrıdı zamanda mazoşist gibi seviniyorumm..bebiş gelecek diye ..o nedenle 41-42 haftayı beklerim gibime geliyor..bir de ben 42.haftamda doğmuşum...annesi gibi tembel olursa gelmez. ..
Ayyy ac karna aldım 2 gün amannnn ne kötü kokusu var kusturdu beni zaten kokulara cok hassasım.Off napıcam yandık.
Günaydın
doguramayanlar doğurmaya çalısanlar ve doguracak olanlarrrr
ben ılk de kusmustum eşim üstüne garip adam işemiş gibi dolandı hastanede bu sefer hiç içesim yk valla gelmesın
evet kusturacak kadar kotu bi tat ac karnina likir likir sekerli su
Evet canım 3.800 gr üzerinde çocukların normal yolla doğması risk oluşturabiliyormuş.
Ayyy ac karna aldım 2 gün amannnn ne kötü kokusu var kusturdu beni zaten kokulara cok hassasım.Off napıcam yandık.
merahablar biraz geç olmus ama ben de varım antalya da :) 25.haftalık hamileyim ben de kısmetse ikinci bebiişim olacak oğlum var bi de 21 aylık tanışalım bilgilerimizden faydalanalım:) antalya da hangi hastene drlara gidiyorsunuz bugün ben sinir bi durum yaşadığım için belki dr değiştrmeyi düşünüyorum tabii bu saatten sonra biraz kötü bi durum ama bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum :)
Bende dun seker yukleme testi yaptrdim.ac karna seker li su baya zor iciiyor.ama su soguktu allahtan.biraz daha rahat ictim.
hoşgeldin canım :) sen hangi dr la uyuşamadın?? Ben Ali Fuat Şengör'e gidiyorum.Ama muayene olmak için beklemek gerekiyor, 2 saat kadar...
hanimlaar ayrica bisey sormak istiyorum.epidural sezeryan olan var mi ya da yaptirmayi dusunen fikirleriniz nedir ben cok kararsizim
Bende o ilacı içerken öyleydim doktorum daha etkili bi solüsyon önerdi ferplex fol diye kahvaltıyla öğle yemeği arasında iç demişti hiç midem bulanmadı ondan kan değerlerimde hızla yükseldi istersen bi sor canım
Doğuramayanların başı olarak sanada günaydın bebeeeem
Canim benim 6.5 yasinda bir oglum var.genel anestezi oldum dogumumda.simdi spinal anestezi ye karar verdik doktorumla.cok daha rahat olucagimi soyledi.ben genel istemiyorum uyuyorsun bebeginin dogumunu gormuyorsun.direk kesi yerinin acisiyla uysniyorsun.ama spinalde gogus altindan ayagina kadar uyusuk oldugun icin ilk saatler daha rahatmis.zaten serumdan agri kesici veriyoruz dedi doktorum.benimde bazi kaygilarim var ama asacagima inaniyorum.
Benim gibi iç sende, içtikten sonrada 1 saat bişey yeme tamamdır.Çok şükür beni hiç rahatsız etmedi
Canım kontrole gıdınce soylıcem cuma gunu çok fena yaptı beni birde grip oldum onun sıkıntısıda var anlatamam allak bullak oldum.
Hadi ya bu sıcakta grip olmak çok zor ben bitki çaylarıyla atlatmıştım kışın :/ sen bi sor bakalım kan ilacını benimde yarın kontrolüm var belki karşılaşırız ordarandevun kaçta?
2 agustosta randevum cuma gunu yarın degıl,klıma açık yatıyoruzya üşütmüşüm boğazım şişti öksürükte varyarın ikili tarama testim belli olacak ama gidemicem telefonda anlattırırım artık.
Allah bagislasin ben de ayni fikirdeyimm canim ayni sekilde ilk dogumumda ben de genel anestezi olmustum spinal ve epidural arasinda ne fark var bilmiyorum doktorum ikisi de ayni hemen hemen demisti herkes farkli.yorum yapiyo kafalar iyice karisiyo bakalim hakkimizda hayirlisi ne kadar var dogumuna kacinci aydasin
hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah
2 agustosta randevum cuma gunu yarın degıl,klıma açık yatıyoruzya üşütmüşüm boğazım şişti öksürükte varyarın ikili tarama testim belli olacak ama gidemicem telefonda anlattırırım artık.
Amin canim.hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi.ekim basi dogumum.29 hafta olucam.epiduralde igneden sonra Orda katater birakiyorlar herhangi bir agrida ordan ilac veriyorlarmis.spinalde sadece belden igne yapip cekiyirlar.doktorum spinal daha iyi dedi.zaten serumdan agri kesici veriyoruz dedi.sen kacinci haftadasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?