- Konu Sahibi cybernuran
-
Merhaba antalyali hamisler.bende antalyadayim 25 haftalik hamileyim.kiz bebisim olucak.allahin izniyle.2.cocugum bu.6.5 yasinda bir oglum var.dOktorum SİBEL SÜRMEN USTA.oglumdada doktorum sibel hanimdi.sezeryanimida o yapmisti.cOk memnundum.halada cok severek gidiyorum.cok ilgili istedigim saatte ariyorum.
Aaa benim de doktorum SİBEL hanım çok seviyorum onu ve çok memnunum :)) bebeğiniz hayırlı olsun nerde oturuyosunuz?
Tesekkur ederim seninde hayirli olsun canim.aynen bende cok memnunum.2.ciye hamile kalmadan once hemen ona gittim rutin kontrl icin.hic tereddut etmedim.daha once mecburi seZeryan olmustum.sibel hanimin eli cok hafiftir.ben kepezdeyim canim.sen hangi semttensin
Ben lara da oturuyorum CNm benimde normal doğum gibi görünüyor ama bebiş 4 kiloyu geçebilir dedi geçerse sezeryan öneririm dedi bakalım ne olacak :/
Canim hakkinda hayirlisi olsun.bazen istedigin gibi olmuyor bazi seyler.son haftalarda bebisler hizli kilo alirlar.kacinci haftadasin.en son kac kiloydu?
37+1 deyim 3300 gr şuanda canım ya bakalım hayırlısı olsun ya sen hangi hastanede doğumu düşünüyorsun?
Bende oglumda 38 haftada dogum yaptim.3.100 gr di.sibel hanim ofm yi vitaleyi onerdi.bakalim daha zamanimz var.ofm deki cocuk doktoruna oglumu goturuyrm.hastane guzel temiz ilgili.annemlerin mahallesinde hem.
Canim isim konusunda cok kararszm ya.yani su olsun diyecegim bi isim yok aklimda.oglumun adi furkan.
Anlami ne canim lena nınHmm biz Ada Lena ismine karar verdik Lena ismini rüyamda gördüm ertesi gün araştırdım ve Kur'an da da geçiyormuş her dilde anlamı varmış çok hoşuma gitti :)
Anlami ne canim lena nın
Kizlllaaarrrrr %80oglum oluyormus :)
Bu arada ben doktorumu degistirdim ofm hastanesi akif beye basliyorum dogum paketi normal.dogum 450tl sezeryan 630tl hersey dahil tek kisilik odalarmis doktoru da hastaneyide baya onerdiler hala hastame arayan varsa aklinizda olsun
Selam kizlar ben de antalyali hamislerdenim.6 aylik hamileyim ama doktor konusunda hala icime sinen olmadi.en son ofmdeki akif bey iyi onda devam edelim dedik ayrıntılı ultrason icin elime baska bi doktorun kartını tutusturmasi sinirlerimizi bozdu.40 lira para verip girdim odasına 3-5 dakika bakti bir detayli ultrason dedi.ben de bu seferde detayli ultrason olmasi gerektigini biliyorum ama elime niye kart tutisturuyosun.o sinirlerimi bozdu yani.uygun bir fiyat iyi bir doktor Ariyorum yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada sizin doktorlar da detayli ultrason icin yaptılar mi oyle bisey.
Bizim için gelen bizden biri insan demekmiş. Diğer dillerde de anlamı var ve evrensel bir isimmiş :) hayırlısı bakalım :)
Canim zaten ismin kuranda gecmesinden once anlami olmasi daha onemli.kuranda her gecen ismin anlami iyi degil.adiyla yasasin insallah.senin prensesinde.baska alternatif isimler varsa paylasirmisin?
detaylı ultrasona neden gönderiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?