- Konu Sahibi cybernuran
-
Bence de indirim yapmalı sizin sayenizde satışları arttı :) başka arkadaşları da yönlendiriyorsunuz okuyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Hadi hayırlı olsun canım cinsiyeti belli olunca yaparsınız alışverişinizi :) kaç haftalık oldu bebiş?
Selamlar bende Antalya'dan bir hamiş :) böyle bi topik olduğunu düşünmüyordum bile :) dedemanda oturuyorum bende
13 + 6 canım.
İkili test yaptırmıştım. Sonuç daha çıkmamış.ense kalınlıgımız normal çıktı doktor güzel demişti. İnşallah kan testi sonuçlarımızda temiz çıkar.
Cinsiyet konusundada sabırsızlanıyorum.
Kizlllaaarrrrr %80oglum oluyormus :)
Bu arada ben doktorumu degistirdim ofm hastanesi akif beye basliyorum dogum paketi normal.dogum 450tl sezeryan 630tl hersey dahil tek kisilik odalarmis doktoru da hastaneyide baya onerdiler hala hastame arayan varsa aklinizda olsun
Kizlllaaarrrrr %80oglum oluyormus :)
Bu arada ben doktorumu degistirdim ofm hastanesi akif beye basliyorum dogum paketi normal.dogum 450tl sezeryan 630tl hersey dahil tek kisilik odalarmis doktoru da hastaneyide baya onerdiler hala hastame arayan varsa aklinizda olsun
askhicbitmez tebrik ederim Alla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 12.haftamda 2li taramamda öğrenmiştim %90 oğlumun olacağını2 hafta sonra tekrar gittiğimde %100 erkek demişti artık
kızlar laura'nın alt katında bücürük outlet mağazası var, inanılmaz güzel şeyler mevcut ve inanılmaz güzel fiyatlaranormaLde bücürük fiyatları çok ucuz değildir, ama orası süper indirimde her daim. biz bugün gidicez birkaç parça birşeyler alıcaz yawrumuza
Kızlar ücretler çok uygun geldi bana. Ben Anadolu hastanesine gidiyorum doğum için 1.500 tl diyorlar aşılar var mı onu bile sormadım. Çok mu pahalı acaba ?
ayrıca ben medical'de 750 tlye doğum yapacağım :26: tek kişilik oda ve bebeğimin ilk kontrolleri vs dahil 750 tl, epidural normal olursa 1000tldoktoruma da 1000tl ödeme olacak. toplam 1750 yani
askhicbitmez tebrik ederim Alla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 12.haftamda 2li taramamda öğrenmiştim %90 oğlumun olacağını2 hafta sonra tekrar gittiğimde %100 erkek demişti artık
kızlar laura'nın alt katında bücürük outlet mağazası var, inanılmaz güzel şeyler mevcut ve inanılmaz güzel fiyatlaranormaLde bücürük fiyatları çok ucuz değildir, ama orası süper indirimde her daim. biz bugün gidicez birkaç parça birşeyler alıcaz yawrumuza
Aaa canım çok uygunmuş fiyatları. Benim aklımda bulunsun. Fiyatlar hiç uçuk değil.
Muayene ücreti ne kadar canım bir bilgin var mı ?
Ayyyy hayırlı olsuun:)) gelsin maviş ciciler bu ararada tesadüfe bak bende dün OFM hastanesindeydim doktorum orayı önerdi ekibi çok güzel hiçbir sorun yaşamayız dedi :) bizde eşimle gittik fiyatta medical parka göre acayip uygun geldi aynen tek kişilik odalar kapı süsü filanda yapıyorlarmış bide testler aşılar filan da dahilmiş benimde içime çok sindi anlaştık orayla :)) Allah kısmet ederse yakında orda doğumum size deneyimimi yazarım inşallah :))
siz yazınca bende şaşırdım cybernurancım, ben hastaneyle görüşmedim hiç, doktoruma sordum o bana medical memorial yada anadolu olsun dedi, ben medical' tercih ettim tıpkı senin dediğin gibi ekibini en iyi tanıdığım medical demişti çünkü. sonra muayenehanesinden ayrılırken medical'in fiyat listesini kağıda yazılmış şekilde verdi bana. normal doğum 750tl , epidural 1000 tl, doktor ücretimde 1000 tl...belki doktor hastane anlaşması bu şekildedir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?