Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Bence de indirim yapmalı sizin sayenizde satışları arttı :) başka arkadaşları da yönlendiriyorsunuz okuyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Hahahaha evet :) ya ben çok gezdim araştırdım ve hamilelikte bu kadar araştırmak zor oluyor ben çok yoruluyordum gece uyuyamıyordum orayı keşfedince herkes faydalansın istedim :)) hatta oradaki arkadaşa da söyledim böyle böyle reklamınızı yapıyoruz gelenlere indirim yapın filan diye :))) bende doğum hikayemi yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum aslında çok bunaldım ya her an doğuruyormuyum acaba demekle geçiyor :)) yarın doktora gidicez bakalım sabırsızlanıyorummmmm :)))

Hadi hayırlı olsun canım cinsiyeti belli olunca yaparsınız alışverişinizi :) kaç haftalık oldu bebiş?

13 + 6 canım.

İkili test yaptırmıştım. Sonuç daha çıkmamış. ense kalınlıgımız normal çıktı doktor güzel demişti. İnşallah kan testi sonuçlarımızda temiz çıkar.

Cinsiyet konusundada sabırsızlanıyorum.

Selamlar bende Antalya'dan bir hamiş :) böyle bi topik olduğunu düşünmüyordum bile :) dedemanda oturuyorum bende

Hoşgeldinizzzzzz kaç haftalık oldunuz :)

İnşallah canım benim ben cinsiyeti 16 haftalıkken öğrenmiştim 2 haftacık kaldı diyelim sizin için sonra gelsin ciciler ve isim düşünmeler :)))) bende bugün kontrole gittim bizim kız tombikleşmiş baya Dr kilosu çok iyi dedi ama gelmeye niyeti yokmuş hala sabrım kalmadı ama benim

Kizlllaaarrrrr %80oglum oluyormus :)
Bu arada ben doktorumu degistirdim ofm hastanesi akif beye basliyorum dogum paketi normal.dogum 450tl sezeryan 630tl hersey dahil tek kisilik odalarmis doktoru da hastaneyide baya onerdiler hala hastame arayan varsa aklinizda olsun

askhicbitmez tebrik ederim Alla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

bende 12.haftamda 2li taramamda öğrenmiştim %90 oğlumun olacağını 2 hafta sonra tekrar gittiğimde %100 erkek demişti artık

kızlar laura'nın alt katında bücürük outlet mağazası var, inanılmaz güzel şeyler mevcut ve inanılmaz güzel fiyatlara normaLde bücürük fiyatları çok ucuz değildir, ama orası süper indirimde her daim. biz bugün gidicez birkaç parça birşeyler alıcaz yawrumuza

Aaa canım çok uygunmuş fiyatları. Benim aklımda bulunsun. Fiyatlar hiç uçuk değil.

Muayene ücreti ne kadar canım bir bilgin var mı ?

Ayyyy hayırlı olsuun:)) gelsin maviş ciciler bu ararada tesadüfe bak bende dün OFM hastanesindeydim doktorum orayı önerdi ekibi çok güzel hiçbir sorun yaşamayız dedi :) bizde eşimle gittik fiyatta medical parka göre acayip uygun geldi aynen tek kişilik odalar kapı süsü filanda yapıyorlarmış bide testler aşılar filan da dahilmiş benimde içime çok sindi anlaştık orayla :)) Allah kısmet ederse yakında orda doğumum size deneyimimi yazarım inşallah :))

Aaa ben orda bücürük outlet olduğunu bile bilmiyorum hemen bende gitmeliyimmmmm çok teşekkürler CNm :)

Ben de dün Konyaaltı'ndaki Bücürük mağazasına baktım, %50 indirim vardı ama pek bişe yoktu kızlar.
Bu arada Erasta Avm'de Aziz Bebe'de de %50 ve %20 indirim var haberiniz olsun. Ürünleri çok kaliteli ve çok da güzel. Yine Erasta'da Lcw'da tanesi 10 tl ye penye battaniye aldım yumuşacıkkkk. Diğer lcw'larda pek kalmamıştı, yolunuz düşerse bakın Erastaya.

Kızlar ben de Akdeniz Şifa Hastanesi'nde Ertuğrul Akdaş'a gidiyorum. Çok tatlı ve cana yakın bir doktor. Hastane de bi o kadar ilgili ve temiz. Ertuğrul Bey de normal doğum yanlısı bi doktor. Hastane ücreti normal doğum 550, epidural-normal 1000, sezaryen isee 650, 2 gece ve bebeğin aşıları dahilmiş. Çok da detaylı konuşamadık, aklımda kalanlar bunlar.

Kızlar ücretler çok uygun geldi bana. Ben Anadolu hastanesine gidiyorum doğum için 1.500 tl diyorlar aşılar var mı onu bile sormadım. Çok mu pahalı acaba ?

evet cnm bücürük var orda, önceden başka bir outlet mağazasıyla beraberdi, sonra ayrıldı tek başına outlet oldu

üstelik her ay her gün indirimde , indirim kaçırma sıkıntısı yok

dün zıbınlar gördüm böyle hafif uzun kapri şeklinde diyelim çok tatlıydı , fiyatıda 9.90 dı

hastane çıkışları vardı harikalar, onlarada 50tl dedi

aynı şeyler mothercare de çok daha pahalı. ordan da alacaklarım var ama bol bol zıbın alacağım için hem kaliteli hem uygun fiyata olmasını tercih ediyorum açıkcası.

ayrıca ben medical'de 750 tlye doğum yapacağım :26: tek kişilik oda ve bebeğimin ilk kontrolleri vs dahil 750 tl, epidural normal olursa 1000tl doktoruma da 1000tl ödeme olacak. toplam 1750 yani

Kızlar ücretler çok uygun geldi bana. Ben Anadolu hastanesine gidiyorum doğum için 1.500 tl diyorlar aşılar var mı onu bile sormadım. Çok mu pahalı acaba ?

Valla canım bilemedim ki medical park bile 1300 fiyat vermişti herşey dahil ama istersen tam anlamıyla araştır bi

ayrıca ben medical'de 750 tlye doğum yapacağım :26: tek kişilik oda ve bebeğimin ilk kontrolleri vs dahil 750 tl, epidural normal olursa 1000tl doktoruma da 1000tl ödeme olacak. toplam 1750 yani

Aa baya uygun fiyat vermişler valla bana herşey dahil sezeryan yada normal farketmez epidural dahil tek kişilik oda 1300 demişlerdi :)) ama doktorum ofm olsun dedi oranın ekibiyle daha iyi anlaşıyormuş sanırım doktoruma da 600 tl vericem doğum için ofm de fiyat olarak epidural normal doğum 600 tl dedi orda da herşey dahilmiş ama aklım karıştı şimdi :s

Bu medicalpark da adamına göre mi fiyat veriyor anlamadım. Ben orda Murat İnal'a gitmiştim. Epidural-normalle bize 2600 fiyat çıkardılar. Ne kadar tutarsız bir hastane

siz yazınca bende şaşırdım cybernurancım, ben hastaneyle görüşmedim hiç, doktoruma sordum o bana medical memorial yada anadolu olsun dedi, ben medical' tercih ettim tıpkı senin dediğin gibi ekibini en iyi tanıdığım medical demişti çünkü. sonra muayenehanesinden ayrılırken medical'in fiyat listesini kağıda yazılmış şekilde verdi bana. normal doğum 750tl , epidural 1000 tl, doktor ücretimde 1000 tl... belki doktor hastane anlaşması bu şekildedir :26:

:))) kız olmasını çok istiyordum ama Allah erkek bebek nasip etti demek ki sağlıkla gelirler inşallah bu ara herkes erkek :)

Aaa canım çok uygunmuş fiyatları. Benim aklımda bulunsun. Fiyatlar hiç uçuk değil.

Muayene ücreti ne kadar canım bir bilgin var mı ?

:))) kız olmasını çok istiyordum ama Allah erkek bebek nasip etti demek ki sağlıkla gelirler inşallah bu ara herkes erkek :)

canım valla muayene 42 tlymiş ama evet 2li ve 4lü testler hariç ücretsizmiş diğerleri
aynen fiyat acaip uygun tek kişilik oda olması da cezbetti beni kapı süsleri falan inşallah gönlümüze göre olur

Aa evet canım doğru olabilir bizimde doktor anlaşması var ondan fiyatı bu şekilde demişlerdi her doktor ayrı söylüyor herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…