Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

kızlar doktordan geldim şiddetli kasılmaarım varmış ilaç aldım iki ay yatıcam oturmak ve ayakta durmak yasak nolur dua edin

cnm çok geçmiş olsun...yanında sana bakacak birileri var mı? çok dikkatli ol..sadece wc ihtiyacın için ayağa kalk...arada bir gir merakta bırakma bizi...

ben kumlucadayım siz? memorialde erkek bir dr var adını unuttum özellikle onun çok iyi olduğunu duymuştum..alt komşum o erkek dr da doğum yaptı...pınar hanıma sadece bir kere gittim.normalde gittiğim başka bir dr vardı..başka bir dr unda görüşünü almak için bir kere gitmiştim..

cnm kolay gelsin....tamam cnm arada uğra özletme kendini...

Canım bebişinin sağlığı herşeyden önemli baksana bende bekliyorum ama ne olacağı belli değil :/ suni sancı alıp sezeryan bile olabilirim kısmet biraz bu işler arkadaşımın bir tanesi sezeryan olmak için sözleştiği günden bir gün önce normal doğum yaptı geçen hafta oldu bu olay üstelik kısmet işte

Canim mesajini okurken ben bile duygulandim.sona yaklasmis olmanin heyecani ve birazda korkusuyla insan cok hassas oluyor.sibel hanimi begendigine ve memnun ayrildigina cok sevindim.benimde sezeryanimi kendisi yapmisti.inanki eli cok hafiftir.hele spinal olucaksin.bebisinin ilk dogum anini sen gorup sahit olucaksin.dualarim seninle rabbim yardimcin olsun.

canım antalyadamıydın sende bende antaldayım. temmuz annelrınden bılıyorum senı yhenı gordugum toğıgı bılseydım bukdr sıklmazdm hamllgm boyunca:)
bz sona geldık artık sen naptın?

canım antalyadamıydın sende bende antaldayım. temmuz annelrınden bılıyorum senı yhenı gordugum toğıgı bılseydım bukdr sıklmazdm hamllgm boyunca:)
bz sona geldık artık sen naptın?

Anaammm :))) valla bizde sona geldik seni burda görmek ne güzel valla sıkılmazdık 2 kocagöbüşlü takılırdık 31i son kuzum ya ogün istesede istemesede çıkacak fıstıkım :) senin ne zaman ??

Anaammm :))) valla bizde sona geldik seni burda görmek ne güzel valla sıkılmazdık 2 kocagöbüşlü takılırdık 31i son kuzum ya ogün istesede istemesede çıkacak fıstıkım :) senin ne zaman ??

valla oyle okudum bende gecmısnızı sende larada oturyomussun yurrduk bırlıkde:) artık bebıslerle sahılde tur atarız ınsallah:)
temmuz annlerınde konusmusduk benmde son carsmba doktora gdcez persmbe yada cuma alıcaz eger gelmesse... sunı sancı denemk ıstemedgmı soyleıdm bebek kanala ınmemıs doktr kendı sancnla bıle gelsen ınmedıkce bebek zorlayamam sezeryana alırım dedı onun ııcn sunı sancı ıhtmalını attık kafadan:) sende bekle bıgund aha persembe dogrualım ıkmızde:) yada hıc gerek kalmadan gelsn bebıslermız ben normal dogum yapcagma okdr ınanmısdım kı cok hayal kırıklıgına ugradım..

Ahh ahh aynen ya beraber yürüdük valla sen nerde doğum yapıyorsun canım bu arada ilk doğumun mu ? benim perşembeye de kalabilir valla hiç güvenim yok çünkü bende senin gibi normal doğum diye okadar bekledim psikolojim bozuldu :/ neyse boşver bebişleri beraber büyütürüz artık :))))

benımde ılk bebegım antalya anadoluı hastenesı erhan muluk cnm doktorum cok sevdım kendısını kısa oz gereeken seylerı soyluyor ama uzuldum tabı sezeryan olayına hıc onemlı degıl ben artık oglumu koklamak ıstyorum hycandan duramıyrm uyku yok zaten tek odak noktam o yanı:) sen hangı hastane doktor canım?
evet cnm semtlermızın yakn olması guzel benmde ıyı bı dosta ıhtyacım var

Benim de doktorum Sibel sürmen usta özel muayenehanesi var doğumu ofm de yapcaz inşallah bakalım :) bende de aksine çok uyuma sorunu var çok sevindim yakın olmamıza görüşürüz artık canımmm hem yakınız hem de bebişler aynı günlerde doğmuş olacAk ortak nokta çok

evet cnm ortak nokta cok:)
ınsallah bıran once almak nasıp olur artık sen 40haftayı doldurdun ama dımı?

kızlar bebek şekeri örneği ekliyim sizin için oğlum için aldığım :)
arkasına lavanta koyucaz herkes dolabına koyabilsin diye 12 tanesi 15tlydi şarampolun arasındaki toptan boncukculardan aldım zaten bu tür şeyleri satan baya büyük bi mağaza vardı bide hoşgeldin bebek yazısı aldım o da 7,50tl ama belki bunu değiştirip hoşgeldin bebeğim alabilirim

Çok güzelmiş canım :)) hayırlı olsun

evet cnm sibel hanımı çok beğendik..ama doğumu başka bir dr da yapacağım..daha önce düşük yaşamıştım kürtajımı ünal bey yapmıştı..operasyonu gayet iyi elide hafif...kafamda onu netleştirmiştim...ve sezeryandan çok korkuyorum....

Bende Erhan beye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…