Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canim sezeryan hic korkulucak bisey degil.inanki bosuna korkmusum diyeceksin.zaten agrin oldukca ilac veriyorlar.bol bol
Yurumek 1. Sarti.kesi yerinin cok cabuk iyilesiyor ozaman.bebegini kucagina alinca hepsi bitecek unutacaksin.

Canim cok guzeller.tam olarak neden aldin?

İyiki dogdun canim.mutlu yillarrrr:)

Çok teşekkür ederim canımmm bende sanırım sezeryan olucam ben sezeryandan korkmuyorum ama iyileşme süreci biraz korkutuyor göbek kalıyor kilo veremiyosun ardan aylar geçsede ağrısı kalıyor filan diyolar seninki nasıldı canım??

Canim kisiden kisiye degisiyor bu gobek kilo olayi.zaten 40gun bir sisligin oluyor.benim arkadaslarim cogu sezeryan ve hepsi incecik.gobek falan yok.kalsada verilmicek kilo yok.ben diyetisyen yardimiyla gecen yaz super kilo vermstm.cabuk kilo aliyirum.malesef.agri konusuna gelince sadece ilk 2 3 gun yatip kalkarken azicik acio.ama dayanilmayacak degil.benim canim cok tatlidir.ben bile hic ah demedim.sadece kesi yerin uzun sure uyusuk oluyor.ameliyat sonrasi bol bol kayisi suyu ic.hem gazina hem bebege sut.hem sarilik olmaz bebisin.

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli benim bulantılar tavan yaptı anlatamam öksürükte var hiç çekemiyorum.Nuran canım doğum gününmü bugün geçmişi okuyamadım herkes kutlamış bende kutluyorum nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.

Nurancim yarin icin randevu aldim.sibel hanimdan 11 icin.daha gec vakitte yokmu dedim.yarin doguma gidebilir her an dedi.sen degilsin dimi?

Bugün de doğmayacak sanırım minik prenses normalde gece sancım olurdu bu gece o bile olmadı :))
cnm doğum günün kutlu olsun..gün daha bitmedi...belki cimcime akşam gelir....

Canim sezeryan hic korkulucak bisey degil.inanki bosuna korkmusum diyeceksin.zaten agrin oldukca ilac veriyorlar.bol bol
Yurumek 1. Sarti.kesi yerinin cok cabuk iyilesiyor ozaman.bebegini kucagina alinca hepsi bitecek unutacaksin.
inşallah cnm...herkes normalden korkar sezeryan ister bense sezeryandan korkuyorum ve canım çok tatlıdlr...yarın bu saatlerde saat 12.00 sezeryan olacağım....dün gece uyuyamadım...bu gecede uyuyabileceğimi sanmıyorum....

kayısı suyu tamam cnm öğrendiğim iyi oldu..spinal sezeryan olacağım.. baş ağrısı için hergün nescafe ve 3lt sıvı önerildiğini duymuştum...başka bir önerin var mı?

Benim iş arkadaşım da sibel hanımda doğum yaptı sezeryan o çok memnun kaldı ve kızın göbeği dümdüz :) bakalım inşallah bizimde öyle olur kayısı suyunu hemen not ettim canım çok teşekkürler :))

Çok teşekkür ederim canım evet doğum günüm

Nurancim yarin icin randevu aldim.sibel hanimdan 11 icin.daha gec vakitte yokmu dedim.yarin doguma gidebilir her an dedi.sen degilsin dimi?

Yok canım benim randevum çarşamba günü başka biri sanırım çünkü sibel hanım bana da bi kişiyi daha doğuma alıcam demişti .

Çoook teşekkür ederim canım

Evet canim neskafe cok etkiliymis spinalde.ben genel anestezi oldugum icin bilmiyordum.simdi bende icicem.su zaten sut olusumu icinde onemli.sontayi spinalden sonra takmalarini soyle.zaten oyle yapiyorlarmis ama sen yinede hatirlat.gecen kontrolumde doktoruma ilk bunu soyledim.artik uyustuktan sonra takiliyr dedi.cunku sezeryan acimdan daha cok aci cektim sonta takilirken.

Kızlar geçende biri 4lü testin fiyatını sormuştu. Ben yanlış hatırlamışım. Biz Akdeniz şifada 50 liraya yaptırdık.detaylı ise 100 liraydı.

çok güzelmiş canım :) peki bunların arkasında mıknatıs var mı?

inşallah cnm...herkes normalden korkar sezeryan ister bense sezeryandan korkuyorum ve canım çok tatlıdlr...yarın bu saatlerde saat 12.00 sezeryan olacağım....dün gece uyuyamadım...bu gecede uyuyabileceğimi sanmıyorum....

Allah yardımcın olsun canım, ne güzel bebeğini kucağına alacaksın.bizde inşallah o günleri görürüz.

sende ağrısız sancısız kurtulursun, bol sütün olur inşallah :)

hımmm çok güzelmiş yerini de tarif etmişsin teşekkürler mutlaka bir uğramak lazım tabii :)))

cybernuran; biraz geç olacak ama doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber...

yeni okudum boğazımda bir yumru inşallah çok başarılı geçer sende bebeğine bir an önce kavuşursun. Rabbim sana da bebişede yardım etsin.

Çok teşekkür ederim canım
Kızlar gördüğünüz gibi yine doğuramadım 42 haftanın sonuna geldik artık yarın öyle de böyle de doğuracağım korku vs. Hiçbişey yok sadece sabırsızlık var :))) çalışan anneler doğum öncesi raporu doğum tarihine göre benim gibi dolar ve geçerse doğum sonrası hakkımızdan yemiyor ara rapor alıyoruz :)) bugün yeniden kuaföre gidip son rötüşlarımı yaptırıcam eh en son gidişimden 15 gün geçti malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…