Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canim gecmis olsun ne gibi sorun cikti?hasan beye bende detayli ultrasona gittim.cok bilgili ve isinin ehli bir radyolog.tam hatirlamiyorum ama sanirim 110 yada 130 du.
teşekkür ederimmm. benim ikilide kimyasal riskim yüksek çıktı(kumluca da devlet h.de yaptırmıştım),doktor üçlü ve dörtlüyü bekleyelim sonuca bakarız dediler;üçlü de de riskim sınıra çok yakın çıktı;özel bi labaratuarda dörtlü yaptırdık onda ise 6000-1 gibi düşük bir risk çıktı.doktorlar tabi ikileme düştüler...bir doktor ultrasonada bakarak yaptırma gerek yok dedi iki doktor ise illa ki amniyo önerdi ama biz eşimle amniyodaki düşük riskini göze alamadık ve yaptırmak istemedik.yaklaşık 1 ay sonra detaylıya girmem gerek.medikal parktan randevu ayarladık ama benim aklım hasan beyde kaldı...

kızlar 4 lü tarama fiyatlarını alabılırmıyiim .
az önce dr geldım benım yavru kus el ense yatıyor arada tekmeyi bır koyuyor o ayrı misaifrler yolda işlerin cogu bitti çorba hazır tavuklar tepside salata ve pilav yapıp gunu bititeceğim
genic aramıza hosgeldın umarım sağlıklı ve guzel bır sekılde sende kucağına alırsın

merhaba 4lüyü ne kadar yaptırdınız

Selam kızlar Biz dün oğluşumuzun odasını ve arabasını aldık İlke bebe'den. Özellikle odası çok uyguna geldi.

Furtti canım ben Akdeniz Şifada 100 liraya yaptırdım 4lüyü.

Nuran doğurmadın mı daha? Canım sorayım aklımda ne zamandır. Gecelik ve pijamalarını nerden aldın canım?

medlinede 250 miş

İnanmıyorum ya şu duyduklarıma inanamıyorum hakkaten. Ne biçim bir insanmış ben bana ettiği eziyete üzülürdüm meğer başkalarına fazlasını yapmış Allahından bulsun.

canım birçok kişiden de duydum bana orda ne işin var demişlerdi ama dinlememiştim yaşadım ve gördüm işte ..

hasan urcu sanırım güllükte 4 boyutlu ultrasonu var..benim de doktorum sigorta acilin karşısında muhammet öztürk 100 tl. muayene ücreti ve 4 boyutlu onda da var. ayrıca çok da memnunum çok da ilgili..istersen orası ile de görüşebilirsin..

suni sancı fena diyorlar ama hiç nefes aldırmıyormuş sancı :18:

hayırlı olsun canım güle güle kullansın meleğin.. hangi modeli aldın merak ettim ...

Kızlar benim 27. haftam bitmek üzere bugün karnımda yamulmalar oldu karnımın altında kasılmalar oldu hala hafif var karnımın altında ben de korktum ama aramadım doktoru böyle kasılmalar oluyormu bu haftalarda yaşayan varmı bunları?yarın doktora gidicem ona da sorucam ama merak ettim benden başka yaşayan varmı diye

medlinede 250 miş

kocaman bir yuhh demek istiyorum

hayırlı olsun canım güle güle kullansın meleğin.. hangi modeli aldın merak ettim ...

teşekkür ederim canım gardrobunu ve şifonyerini belis starline serisinden düz beyaz aldık. Beşiğini ise büyümeyen istediğimiz için başka bir seriden uydurduk.

canım çok normal bu haftadan sonrra yalancı kasılmalar başlar, doğuma hazırlık için.

ama bugün baya fazla oldu saatte birkaç kez yaşadım endişeleniyorum internette hoş şeyler yazmıyor ya bebek geriliyor içerde gibi yamuluyor sonra geçiyor bazen 5 dakikada bir oluyor bugün bu ne iş anlamadım yaa:18:

canım sola yat dinlen 1-2 saat, baktın devam ediyor ara doktorunu ama bence normal

ben yuh dedım sekerım yaaaa o yuzden değiştiricem ofmde ne kadar acaba

yatınca bir süre sonra geçiyor ama oturdum gene başladı offf bişi olmaz inşallah...başka yaşayan varmı arkadaşlar

Benimde tam 26 da falan basladi.doktora sordum bu haftalarda artik olacagini soyledi.bende hareket halinde cok oluyor.bazen adim zor atiyorum.ve alt tarafimda agrim oluyor.bebek assada falan sandim,ama yeri cok iyi dedi doktor.oglumda yasamadim bunlarin hicbirini.

anlatman lazım zaten bak etrafında eşin, ailen, akrabaların, arkadaşların ve her ne kadar yüzyüze görmesekde bizler de varız

senin doğumunu heyecanla bekleyen.....

çok teşekkür ederimmm melek annelerim benim

Balım beklemek öyle zorkiii artık gün saat farketmiyor bi çırpıda doğurmak istiyorum

sen bır oraya girde konusuruz bol bol 2 ıkın 1 cevap yaz :)

Tabi canımmmmmm :))) herşeyi yazıcam hahahaha

Canım ben kışlahandaki ilke bebenin karşısında hamile giyim mağazası var ordan çok güzel gecelikler pijama takımları aldım hamile gecelikleri loğusalık filan bu emzirme rahatlığı sağlayan filan bi sürü çok güzel şeyler vardı bi bakmanı tavsiye ederim

Canım aynen 26 hafta civarı başladı giderek şiddetlenip aralıkları kısalıyor mesela şuanda bende sürekli oluyor ağrıyla beraber :) doğum için egzersiz gibi birşey endişelenme bu hamileliğinin olağan ilerlediğini gösterir

cnmbana sormamışsın ama bende fikir vermek istedim..ben google lohusa sepeti yaz ordan çok beğenerek aldım...ayrıca kışlahanın alt katında da bulabilirrsin....resim ekleyebilirsem pijamamı eklerim..

file:///C:/Users/hp/Desktop/26022013124304%20(2).jpeg

umarım olmuştur...

cnm sanki ben daha geç yaşadım. ama arkadaşlar normal diyor...herkesin hamileliği kensine özel.....içini ferah tut..yarın zaten kontrolun varmış..

medlinede 250 miş

ne kadar çokmuş...

Son düzenleme:
iftardan sonra kuaföre gittim tertemiz oldum yarın dr kontrolüm var...hazırlıklı olmak lazım...1-2 saat sonra yürüyüş yaptık ama ilk başlarda çok zorlandım..nerdeyse 10 kere kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu.adım atamadım ..eskiden yürüyüş yaparken 1-2 kere olurdu..ama bu akşam çok oldu..inşallah açılma vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…