Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

nuran ve tatlırüya çok teşekkür ederim kızlar. Tatlırüyacım pijamaların çok cici. lohusasepetini duydum ama beden konusu kafamı kurcalıyor. Bir de şunu sormak istiyorum, hastane için 1 ya da 2 gecelik almak istiyorum. Çok rahat oluyomuş, sürekli muayene felan olduğu için,özellikle normal doğumda. Yani anlayacağınız çok kirlenebiliyomuş, o yüzden geceliği çok pahalı bişe düşünmüyorum. Kışlahanda ne kadardır acaba düz hastanede giymek için gecelikler.

cnm ben 1 gecelik bir pijama birde kapri takımı aldım...ben pijamamı 60 liraya aldım.. geceliğimi 50 liraya aldım..kapri takımım önden düğmeli bir model 25 e aldım...bir kaç hafta önce kışlahanın alt katında güzel bir gecelik gördüm vitrinde aqua maskasına aitti ve fiyatına 75 dedi...lohusa takımı dediğimiz zaman fiyatlar biraz uçuşuyor...normal gecelik bakıp önden düğmeli kompedan gibi çamaşırcılarda kaliteli ve daha uygununu bulabilirsin..birde bir arkadaşımın kardeşi doğumdan sonra üstüne pijamasını üstünü giymiş alta sonda takılıymış..üzerine nevresimini çekmiş beline kadar...zaten altına hastane kanaman için hasta alt değiştirme bezi (pedi) koyuyor.gecelikleri kirletmektense bu şekilde yapmak mantıklı gelmişti.....
beden konusuna gelince ben siparişi verdim ..ama beden belirtmedim...sitede zaten şöyle bir yazı vardı..bedeninize karar vermiyorsanız beden kısmını boş bırakın telefon bilgilerinizi bırakın arayalım...ve gerçekten aradılar ...kilomu boyumu ve kaçıncı hafta da oldumu sorup ona göre gönderdiler...

Son düzenleme:

Naptın canım randevun nasıldı neler oldu ???

Canım hastaneye 1er tane götürmek yetiyormuş demişlerdi 1er takım aldım gecelikler 50-60 civarıydı pijama takımları 80 -90 civarıydı pijama takımlarının bandajı filan da vardı loğusa takımı diyolar dantel penye karışımı güzel bişeydi

kızlar doktordan geldim şiddetli kasılmaarım varmış ilaç aldım iki ay yatıcam oturmak ve ayakta durmak yasak nolur dua edin

ben merkezden değilm 2 saa uzağım ... ama merkezde memorial hastanesinde şuan doktor pınar Özalp e gidiyorum başım sıkıştığı zaman arıyorum yardımcı oluyor her zaamn sağ olsun aranızda giden var mı??

kızlar günaydınnnn nuran hala sende tık yok sen zorla getıreceksın bu kızı söyleyim misaifirler geldi hersey yolunda suan da siteye girip arada takıp edıyorum bayrama kadar böyle devan eicem malesef hepinizi öpüyorum benı unutmayın arada adımı falan yazın ben arada okuyorum

evet canim.az kaldi allahin izniyle.

Evet ama bu bekleyiş çok sinir bozucu :) ama yinede sabırlırımm

Yok bende bişey nagehanım ya gece sancılanıyorum sonra uykuya dalıyorum bi uyanıyorum herşey geçmiş :) çok yorma kendini tatlış

kızlar doktordan geldim şiddetli kasılmaarım varmış ilaç aldım iki ay yatıcam oturmak ve ayakta durmak yasak nolur dua edin

Canım geçmiş olsun, inşallah bişey olmadan atlatırsın.Allah yardımcın olsun.Umarım sana bakacak birileri vardır yanında.

Peki sen anlamış mıydın kasılmaların olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…