- Konu Sahibi cybernuran
-
Canim pijamalariz ayni.sadece onunde tul kismi var benin.sabahligida var.ben kislahanin alt katindan aldim.
nuran ve tatlırüya çok teşekkür ederim kızlar. Tatlırüyacım pijamaların çok cici. lohusasepetini duydum ama beden konusu kafamı kurcalıyor. Bir de şunu sormak istiyorum, hastane için 1 ya da 2 gecelik almak istiyorum. Çok rahat oluyomuş, sürekli muayene felan olduğu için,özellikle normal doğumda. Yani anlayacağınız çok kirlenebiliyomuş, o yüzden geceliği çok pahalı bişe düşünmüyorum. Kışlahanda ne kadardır acaba düz hastanede giymek için gecelikler.
evet cnm sabahlığıda var bu modelin ama ben almadım...ben çok beğenerek almıştım...demek ki zevklerimiz benziyor... güle güle kullanalım...
iftardan sonra kuaföre gittim tertemiz oldum yarın dr kontrolüm var...hazırlıklı olmak lazım...1-2 saat sonra yürüyüş yaptık ama ilk başlarda çok zorlandım..nerdeyse 10 kere kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu.adım atamadım ..eskiden yürüyüş yaparken 1-2 kere olurdu..ama bu akşam çok oldu..inşallah açılma vardır
nuran ve tatlırüya çok teşekkür ederim kızlar. Tatlırüyacım pijamaların çok cici. lohusasepetini duydum ama beden konusu kafamı kurcalıyor. Bir de şunu sormak istiyorum, hastane için 1 ya da 2 gecelik almak istiyorum. Çok rahat oluyomuş, sürekli muayene felan olduğu için,özellikle normal doğumda. Yani anlayacağınız çok kirlenebiliyomuş, o yüzden geceliği çok pahalı bişe düşünmüyorum. Kışlahanda ne kadardır acaba düz hastanede giymek için gecelikler.
kızlar doktordan geldim şiddetli kasılmaarım varmış ilaç aldım iki ay yatıcam oturmak ve ayakta durmak yasak nolur dua edin
kızlar doktordan geldim şiddetli kasılmaarım varmış ilaç aldım iki ay yatıcam oturmak ve ayakta durmak yasak nolur dua edin
Nişan yok , sancı yok, beklemek var
Nişan yok , sancı yok, beklemek var
Canim sonu guzel olsun.normal yada sezeryan.ama beklemekte bi okadar zor anliyorum.
Çok zor valla canımneyse hayırlısı olsun 31ine bişey kalmadı ogün geldiğinde istesede istemesede çıkacak prenses :))) [/QUOTE evet canim.az kaldi allahin izniyle.
evet canim.az kaldi allahin izniyle.
kızlar günaydınnnn nuran hala sende tık yok sen zorla getıreceksın bu kızı söyleyim misaifirler geldi hersey yolunda suan dasiteye girip arada takıp edıyorum bayrama kadar böyle devan eicem malesef hepinizi öpüyorum benı unutmayın arada adımı falan yazın ben arada okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?