- 9 Aralık 2009
- 143
- 9
- 296
- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.141
Tamam canım aldım msjını.Doktora gittim öksürmekten bebek biraz aşağı inmiş dedi dinleneceksin bol bol dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez benim düşük riskim olduğu için zaten hiç bir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum evde akşamları ve hafta sonları hafta içide iş yerinde olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum nolur dua edin 3 haftaya kadar herşey yoluna girşin inşallah.
inşallah herşey sizin için güzel olur.Allah sağlık versin canım
biz bugün cinsiyetimizi öğrendik:kız :)
biz bugün cinsiyetimizi öğrendik:kız :)
kızlar yorgun argın ben ıyım misafirleri yolladım kendıme kacacak yer bulamadım.nereyı ıstesem patlıyor elımde sızler nasılsınız nuan dogum yapmıs topik durmus :)
Tamam canım aldım msjını.Doktora gittim öksürmekten bebek biraz aşağı inmiş dedi dinleneceksin bol bol dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez benim düşük riskim olduğu için zaten hiç bir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum evde akşamları ve hafta sonları hafta içide iş yerinde olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum nolur dua edin 3 haftaya kadar herşey yoluna girşin inşallah.
Gozun aydin canim.yollamissin misafirleri.cokmu yoruldun.dun de benim vardi misafir inan mahvoldum.belim cok agridi.biyerleremi kacicaksin?
kızlar slm bu kasılmalardan dolayı sanırım benim cildimde birkaç çatlak oluşmuş aağı kısımarda..ben bebe yağı kullanıyordum ama doktorum liberac ya da müstela önerdi ama hiçbi eczanede yok deliricem..bayram girmeden almam lazım siz nerden aldınız?
bende ınan o yorgunluk hala üzerimde elım kolum kalkmıyor hıc iş yapasım yok basım yıne tuttuesım alanyada görevde bende gıdeyimdedım otel 165 tl istemıs bende bosuna masraf etmeyım dedım kalkdım evde yanı anlayacaggın
Artik dinlen bol bol.bayramda yanlizmisin?
Canim ben bircok eczanede gordum.hatta bugun gogus ucu kremi almak icin deepodaki eczaneye girdim.ordada bayan beni hamile gorunce mustelayi onerdi.orda vardi gordum ben.
Ilk gun yanlızım sımdıde grip oldum uykum kactı ve acım
canım çallı tıpın yanındaki eczanelerde vardı sorcak bugün olmadı deepodan alır artık
Kızlar ne zamandır giremiyordum malum gecem gündüzüme karıştı .
Birde bebeğimde sekonder yarık damak problemi var besleme ile ilgili biraz sıkıntılarımız var dualarım sizinle sizde bizim için dua edin
150 ml.mustela 79 tl. almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?