Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Sibel hanim banada oglumda bebanten yazmisti.ama bana fayda etmedi.ondan bunda lansinoh kulaniyorum.sabah aksam.cocuk cerrahinami gideceksiniz?benimde oglum 60 gunluktu kasik fitigi ameliyati olmustu.cok cabuk iyilesiyorlar.taze olunca.korkma canim.

Yarın plastik cerraha gidicez ondan sonra çocuk doktoruna gidicez eğer bebiş çok huysuzlanmazsa birde sağlıkocağına gidip topuk kanı aldırıcaz :/

Yarın plastik cerraha gidicez ondan sonra çocuk doktoruna gidicez eğer bebiş çok huysuzlanmazsa birde sağlıkocağına gidip topuk kanı aldırıcaz :/

Topuk kani anne sutu aldiktan 5 gun sonra diye biliyorum.bizde kurban bayrami girmsti 15 gun sonra aldirmistik.sorun olmadi allaha sukur.simdiden kolay gelsin canim.allah yardmcin olsun.

Topuk kani anne sutu aldiktan 5 gun sonra diye biliyorum.bizde kurban bayrami girmsti 15 gun sonra aldirmistik.sorun olmadi allaha sukur.simdiden kolay gelsin canim.allah yardmcin olsun.

Bizde de bayram girdi diye böyle oldu aldırdık topuk kanını plastik cerrah işimiz yarına kaldı . Şimdi uyuyor mışıl mışıl kızım :)

kızlar günaydın ya erkek bebek için isim konusunda yardımcı olur musunuz bana
eşim mete ismine takmış durumda karnımı mete diye seviyor herkese mete diyor ama nedense ben bu isme ısınamadım pek de duyulmuş bi isim değil gerçi bi avantaj bizim için ama benim aklımda poyraz,aras,yağız gibi isimler vardı sizde beğendiğiniz isimleri yazar mısınız

canım ben hep kayra diyordum ama eltim benden önce doğum yapınca o koydu maalesef sonra eşim de yusuf mirza'ya taktı..ben yusuf arda diyordum ama nafile..heves etti bikere.. bende ısrarcı olmadım doruk ismini de severim belki fikir olur ama kurandan anlam güzel bir isim tavsiye ederim cnm..

Canim benim esimde mete ismini seviyor.oglumuz olsa atilla alpaslan koyacakti.Kizimiz olacak. Daha isim bulamadik:)

Bizde de bayram girdi diye böyle oldu aldırdık topuk kanını plastik cerrah işimiz yarına kaldı . Şimdi uyuyor mışıl mışıl kızım :)

doğum hikayeni de okudum gözlerimden yaşlar aktı. prensese de sana da maşallah

Tekrar tebrik ederim seni......

doğum hikayeni de okudum gözlerimden yaşlar aktı. prensese de sana da maşallah

Tekrar tebrik ederim seni......

Çoook teşekkür ederizz :) darısı size inşallah :)

Oyy masllh uyusun prenses.benim bundada kurban bayramina denk gelecek.aynen.neden gidrmediniz doktora?

Senin prensesine de maşallah canım :) yarın için randevu aldık canım hepsini bir günde yapmayalım dedik ondan yarına kaldı inşallah sorun çıkmaz

selam kızlar nasılsınız ben bu aralara cok kötuyum tatıl dıye kactım 2 gun hastanede yattım sımdılık durum ıdare eder bebegımızın erkek olacagını ögrendık
buarada kızım basından berı erkek dıyordu erkek oldu ve adı da mete olucak sanırım cunku kızım ınatla mete olucak dıye ısrar edıyor bız de henüz isim bulamadık nasıl olsa

bu arada persembe gunu akıf beye randevu aldım hayırlısı olsun bakalım ne yapacagım bılemıyorum hıc
sizler nasılınız daha topigı okuyamadım

Son düzenleme:
Canim gecmis olsun hayrola niye hastanedeydin kotu bi durum yoktur insallah demek erkek geliyo :) benim oglumun adi da metee olacak sanirim tek anlami var buyuk hun imparatoru diye ama bakalim kismet sende mi ofm akif beye gidiosub

Canim gecmis olsun hayrola niye hastanedeydin kotu bi durum yoktur insallah demek erkek geliyo :) benim oglumun adi da metee olacak sanirim tek anlami var buyuk hun imparatoru diye ama bakalim kismet sende mi ofm akif beye gidiosub

bagırsak ıltıhabı ıdfrar yolu enfeksıyonu ve gaz dan dolayı acıllık oldum benım ıcın cok buyuk acı dolu gunlerdı sukur sorunsuz gectı
kızım takmıs durumda illede mete olucak dıyor bızde onun dedıgı olucak degırstırmezse mete gelıyor demektır
akıf beye ıldefa gıdıcem dr degıstırıyorum sen demı gıdıyorsun nasıldır

geçmiş olsun canım ya bende geçen hafta bi acillik oldum midem bozuldu doktor intaniyeye görünmemi söyledi hemen bende acile gittim serum taktılar şimdi iyiyiz
bende doktor değiştirdim akif beye başladım memnun kaldım sadece çok konuşmuyor :) ama adı baya duyulan bi doktormuş tecrübeli de
az ve öz konuşuyor hepsi bu :)
ya meteye karar verdik ama kimisi diyo kuranda geçmesi lazım işte ayy ne bileyim erkek ismi zormuş

gerekli sekılde bılgılendırsınde önemlı olan o 4 lu tarama ıstedımı senden bır doğum hakkında bırsey dedımı ay 2cıyı dogurmak daha zormus yaa sankı dr olmazsa doguramaycak gıbıyım

Kızlar nasılsınız ben bayramdan beri iznim başladı evdeyim biraz tembellik yaptım ancak internete girebildim. Evde olmak çok güzelmiş . P.tesi doktorla randevum vardı daha bebişim dönmemiş çok üzüldüm umarım döner. teyzeleri doktorun dediğine göre maksimum 10 günüm var gibi gözüküyor ama bende sancı falan yok bebişim 3.500 gr olmuş tombiş kızımla sizleri çok öpüyoruz

Son düzenleme:
gerekli sekılde bılgılendırsınde önemlı olan o 4 lu tarama ıstedımı senden bır doğum hakkında bırsey dedımı ay 2cıyı dogurmak daha zormus yaa sankı dr olmazsa doguramaycak gıbıyım

evet canım yaptırdık 4lü taramayı sonra telefonla aradım çok iyi sonuçlar herşey normal dedi
ayy bana tek çocuk yeter :) kalçam çatlamaya başladı göğüslerim kocaman oldu alt tarafları kırmızı kırmızı çatladı ucu kocaman ve simsiyah oldu ağlıcam artık sinirden

benımde ılk gögulerım altı catlatmıstı bende hergun nemlendırıcı krem surdum öyle catlak kremı falan degıl bıldıgımı yaglı krem lerden ama hergun 2saate bır bende gıdıcem bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…