Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

canım teşekkür ederin inşallah.Allah cümlemize sağlık versin.

aa ne güzel biz daha öğrenemedik hayırlı olsun canım sağ salim doğsun inşallah prenses hanım.

15+0da öğrendik sizin daha var canım :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, çaresi vardır inşallah?

Teşekkürler kızlar . Çok önemli birşey değil küçük bi operasyon geçirmesi gerekiyor beslenmesine çok dikkat etmemiz gerekiyor işte sürekli pompayla süt sağıp biberonla veriyorum yetmediği yerde mama veriyorum çok şükür kilo almaya başladı

Bu arada tavsiyem siz siz olun hamilelikte asla ve asla stres yapmayın bu yaşadığımız sorun stresli bir dönem geçirmiştim ondan oldu bebeklerinizi düşünün

Bu arada tavsiyem siz siz olun hamilelikte asla ve asla stres yapmayın bu yaşadığımız sorun stresli bir dönem geçirmiştim ondan oldu bebeklerinizi düşünün

Canim benim rabbim caresiz dert vermesin.hepimiz istemesekde stres yasiyoruz.ben bu hamileligimde gayet sakin olucam dedim ama gel gorki olmuyor.allahim o minim melege sifa versin.

çallı tıpın yanındaki eczanelerden birinde bulmuş canım oha dedim ne kadar pahalı..bu göğüs ucuna da mı sürülüyo acaba heryere sürebilir demişler..

Canim o catlak onleyici.gogus ucu icin mustelanin ayri kremide var.ama tabi onuda surebilirsin.ben oglumda cok cektim ilk haftalar emzirirken.resmen kafayi yedim.onun acisi cok kotu.oyuzden simdi 30.haftada basladim.gogus ucu kremine.onu bile surerken aciyor.dusun artik.insllh faydasi olur.

Canim benim rabbim caresiz dert vermesin.hepimiz istemesekde stres yasiyoruz.ben bu hamileligimde gayet sakin olucam dedim ama gel gorki olmuyor.allahim o minim melege sifa versin.

Teşekkür ederiz teyzesi 8 günlük olduk bile biz zaman nasıl geçiyor anlamıyorum uykusuzluk yorgunluk mutluluk sevgi aşk dolu günler geçiriyoruz çok şükür :) hergün katlanarak büyüyen bir sevgi var yüreğimde Allah herkese bu sevgiyi yaşamayı nasip etsin

Herkese iyi bayramlar

Amin canim.yarik sadece damakdami dudakdada varmi?

anladım cnm doktora sorayım da bakalım hangi kremi önercek..16 sında gitcem bakalım

Ben lansinoh kullaniyorum canim.simdiden surerken bile aciyor.insallah faydasi olur.32. Haftada baslayin deniyor.ben 30 da basladim.benimde bir sorun olmassa 1 eylulde randevum.

cnm doktorumuzl gündemimiz şu malm kasılmalar oldğundan daha göğüs ve doğum kısmına geçemedik :)))sormak da aklıma gelmedi 1 hafta sonra randevum var umarım sorunsuz geçer de ona da sıra gelir :) göğüs acısı çok fena oluyormuş yengem emzirirken kanlar akmıştı ucundan

Evet canim.cok sevindim.dudakta olunca daha zormus operasyon.allah sifa versin.

Çok şükür canım yarın bi doktora gidicez bakalım inşallah sorun yoktur

Bu arada bana doktor bepanten önermişti göğüs ucu için doğuma kadar sabah akşam sürdüm şimdi pompayla çekiyorum oda baya sorun yaratırmış normalde ama çok şükür bi sıkıntım olmadı inşallahta olmaz :/

Sibel hanim banada oglumda bebanten yazmisti.ama bana fayda etmedi.ondan bunda lansinoh kulaniyorum.sabah aksam.cocuk cerrahinami gideceksiniz?benimde oglum 60 gunluktu kasik fitigi ameliyati olmustu.cok cabuk iyilesiyorlar.taze olunca.korkma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…