- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.241
kizlarr bu ofm hastanesinde hangi dr`u onerirsiniz fiyat cok uygunmus ben medstar yildiz dusunuyorum onlar da 1.500civari fiyat verdiler epidural icin ayri ucret istiyolar 280 lira nerdeyse ikibine dayanacak yani burayi duyunca supermis dedim epiduarl fiyati da dahil mi bu fiyata ekim ortadi gibi olacak kismetse dogumum yol yakin.sayilirken bi arastirsam iyi olur dr onerilerinizi bekliyorum :)
tesekkurler canim.:) en iyisi bi randevu alip.gorusmek senin dr da orada mi sen.de orda dusunuyorsun.dogumu degil mi
Benim doktorum sibel surmen usta canim.ozel muaynesi var.bende orda dusunuyorum.doktorum yapacak benim sezeryanimi.
kızlar ofm hastanesini düşünüyorsanız akif kösekahyaoğlunu öneririm nette biraz araştırma yaparsanız önerileri görürsünüz
herzaman rahatlıkla ulaşabildiğim bir doktor test sonuçlarım için hastaneye kadar bile yormadı arayıp bilgi verdi sadece çok konuşmuyor kısa ve öz konuşuyor insanı tedirgin etmiyor içini rahatlatıyor
bence bir gidip muayene olun derim
kesinlikle sana katılıyorum. benim ilk doğumumda da akif beydi doktorum şimdi de o. bende tavsiye ediyorum kendisini.
Kıyamam canımm :)
Aa çok az kalmış hadi hayırlısı canım benim sağlıcakla alırsın inşallah bebişini :)
canım sen tecrübelisin bişi sormak istiyorum geçen ay idrar tahlilimde protein +1 çıktı doktor diğer ay tekrarlıcaz biraz yüksek dedi
nette araştırdım preeklamsi diye bi durum varmış okuyunca korktum bana yada bebeğime bişi olacak diye neyse ki negatif çıktı testim rahatladım peki sence tekrar yükselir mi bişi olurmu
Canim ben olsam bir randevu alip gidip gorurdum.hem doktoru degerlendirirsin.hem hastaneyi odalari gezer.birebir fikir sahibi olursun.
Çok teşekkür ederim canım normal doğumu çok istedim ama 39 haftalık olmama rağmen bebeğim dönmedi bende nasip böyleymiş diyorum. Lütfen dua edin p.tesi benim için
Canım eşimle akşam biraz konuştukta o 1.500 verelim doktoru tanıyoruz doktor seni tanıyor 2 günde nasıl karar vericeksin diğer doktora dedi. Sanırım haklı birde bizim aşılamayla oldu hiç riske atma diyor. Ama ne yalan söyleyeyim 630 u duyunca içim titredi. 1.500 ü verirken elim titreye titreye vericem valla
elinin titremesi normal ama eşinin haklılık payı da yok değil bana sorarsan....
Keşke daha önce gidip görüşseydim doktorla ama herşeyde bir hayır vardır nasip böyleymiş.
canım keşke deme herşeyin hayırlısı olsun varsın. pazartesi senin de güzel haberlerini alırız inşallah...
her ne kadar tecrübeli olsamda malesef öyle birşey yaşamadığım için bilemiyorum. ama şunu biliyorum akif beye güven.
inan bana çok güzeldir yönlendirmeleri ne dedi ne konuştunuz bilemiyorum ama riskli bir durum olduğunda mutlaka ama mutlaka uyarıda bulunur.
bir de lütfen internette yazanlarla kıyaslama moralini bozma lütfen en önemlisini senin moralinin yüksek olması. çünkü bu bebeğe de yansıyor biliyorsun. inşallah seninde değerlerin yükselmez bir daha ve böyle korkular yaşamazsın hiçbirimiz yaşamayalım böyle korkular. rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar ve bebişler nasip etsin.
bişi demedi güzel sonuçların sorun yok dedi
ayyy aynen nette her yazana takarsak kafayı yicem
hergün çocuğu yokluyorum 1 gün hareket etmese noldu acab kalbi mi durdu nedne hareket etmiyo diyorum sürekli
Canum arada fark var baya.ben hemen degistir.oraninda doktorlari ni cok begeniyorlar arkadasim güray Ünlünün hastasi cok memnun.bence tekrar dusun.
İnşallah canım hepinizin dualarına ihtiyacım var.
tatlım yapma sakın öyle hem bak bebekler büyüdükçe uyku süreleri artıyormuş. bu yüzden hareketlerini daha az hissediyormuşuz. sen zaten düzenli kontrole gidiyorsun, bütün tahlillerini yaptırıyorsun, herşeyi zamanı zamanına takip de ediyorsun eeeeeee zaten herhangi bir sorun olsa doktor seni uyarırdı. şimdi sen gönlünü ferah tut böyle şeylerle hem kendini hem de bebişi üzme bakalım..
bişi demedi güzel sonuçların sorun yok dedi
ayyy aynen nette her yazana takarsak kafayı yicem
hergün çocuğu yokluyorum 1 gün hareket etmese noldu acab kalbi mi durdu nedne hareket etmiyo diyorum sürekli
canımmm çok teşekkür ederim bunları bildiğim iyi oldu tamam uyurken rahatsız etmicem bebişimi :)
kızlar bu arada kampanyalı muayene ücreti bu ay sonu bitiyor ofm nin eylülden itibaren 42tl artık
şuan 12 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?