Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

rica ederim tatlım ne demek sorup öğreniyoruz birbirimizden. ufff şu kampanya biraz daha devam etseydi keşke ne kadar güzel olurdu.
aynen ya keşke devam etse ama çok kalabalık oluyo içerde az süre kalabiliyorduk en azından artık daha rahat olcaz
canım sen benden 2 hafta öndesin, merak ediyorum hareketlerini dışarıdan elinle hissedebiliyor musun?

ya şöyle oluyor elimi koyduğumjda bi kere hissedebildim onun harici 2 haftadır sağımdaydı hep orası daha sert oluyor pıt pıt atıyor bişiler içerde bu hafta göbeğimin altında ve sol taraftaydı sen hissedebiliyo musun

ya pıt pıt hissediyorum ama dışarıdan elimle bişey hissetmiyorum.heyecanıma babamızı da katayım istiyorum ama adam hissetmeyince ne yapsın...

ya pıt pıt hissediyorum ama dışarıdan elimle bişey hissetmiyorum.heyecanıma babamızı da katayım istiyorum ama adam hissetmeyince ne yapsın...

valla konuşuyorum ediyorum bana mısın demiyo :) hergün konuşmaya çalışıyorum
evet babamızda oynarken bana bakıyo ama bi kıskançlık oldu bende baaak ben hissediyorum der gibi

ya hakikaten biz(bebek ve ben) bide o gibi olduk, bölündük :)

gülümsüyorum falan hareket ederken karnımı seviyorum garibim öyle bakıyor bana :)
şimdilik ultrasonla idare etcek
çatlaklar ne alemde benim göğsümün altı kıpkırmızı damat damar çatladı ve kalçam çatladı karnım daha başlamadı bol bol kremliyorum
ama göğüslerim fena halde

Esin hakli canim.bosuna riske atma.bosver hayirlisi buymus demekki.sagsalim kucagina alirsin insallah bebisini.

henüz çatlamadım ama göğüslerimin altı çok kaşınıyor..Ben daha kilo da almadım sen aldınmı?

Canim ilk dogumumumda son ayda tansiyon yuksekligi yasadim doktorum preeklamsiden suphelendi.devamli idrarda proteine bakildi.allaha sukur hep negatif cikti.preeklamsi teshisi koymak icin hem idrarda protein hem yuksek tansiyon olmasi gerekiyor.oda anne ve bebek icin sagliksiz bir durum.tansiyonun nasil?

3 kilo almışım doktorum çok iyi dedi
valla badem yağıdır kremdir süre arkadaşım ben varya fena haldeyim göğüslerim 85di şuan rahat 100oldular

iyi almışsın kimileri çok alıyor.dr banada almaman sorun diil dedi.Ya göğüsleri sorma benimde 80di 90 oldu hemde 3ayda

valla canım en son ölçtürdüm 10/7 çıktı hemşire normal dedi bende her ay baktırmayı düşünüyorum proteine kafam rahat olsun diye

Masallah cok iyi tansiyonun.korkma.bisey cikmaz.ama yinede yaptir tahlillerini.

saol canım çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım normal doğumu çok istedim ama 39 haftalık olmama rağmen bebeğim dönmedi bende nasip böyleymiş diyorum. Lütfen dua edin p.tesi benim için

Ay hadi inşallah sorunsuz bir şekilde sağ salim alırsın meleğini kucağına :)

Biz bugün 22 günlük olduk teyzeleri hergün bi farklı oluyor kızım :) herkes hamileliğinin tadını çıkar doğduktan sonra bugünleri özlersin dedi ama ben hiç özlemiyorum valla :)))

Bayanlar merhabalar.Bende 7 haftalik hamileyim.gecen carsamba hafifpembe sonradaaz kanamam oldu.sukuriyiyim kalp atislarimizi gorduk.kahve akintim azaz devam ediyor hala.iyi birdoktoragitmek istiyorum bu konuda.mehmet simsek i onerdiler.randevu aldim.Sizin onerebilceginiz biri var mi?

hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım çok yorma kendini dinlen
mehmet şimşek nerde hastanede mi hiç duymadım adını ama doktorumu önerebilirim
ofm hastanesinde akif kösekahyaoğlu araştırabilirsin nette

Mrb hosgeldin canim.hayirli ugurlu olsun bebisin.erken donemlerde olabiliyor kanamalar.bol bol dinlen.mehmet simsek nerde? Ben duymadim hic.benim doktorum sibel sürmen usta.kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…