Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

hayırlı olsun cnm geçmiş olsun bende 20 gündür yatıyorum kasılmalardan yarın doktora gidicem bakalım ne dicek :/ dua edin bana nolur
benımde ılk gögulerım altı catlatmıstı bende hergun nemlendırıcı krem surdum öyle catlak kremı falan degıl bıldıgımı yaglı krem lerden ama hergun 2saate bır bende gıdıcem bugun

kalçam karnımın altı göğüslerimin altı çatladı mustela aldım ama o da bitcek gibi hemen..karnım çok büyük herkes 9 aylıkmısın diyor

kızlar gunaydın
dün dr gıttık oğlumuzun pipisin, görerek cınsıyetı bır kere daha test ettırdık ama dr bebeğin eşinin rahım agızına cok yakın olduğunu ve kanamam olursa telaş etmemem gerektıgını söyledı netten okudugun seyler pek iç açıçı gelmedı allah hakkımızda hayırlısı versın ve yukarı cıksın bu oğlan cok zıppır cok

gunaydın canım ohh hayırlı olsun oğlunuz isim düşndünüz mü :)
allah korusun inşallah çıkar yukarı bizimkide maşallah 2 gündür pek hareketli kıpır kıpır geceleri falan
doktordan memnun kaldın mı

evet canım memnun kaldık hastahane falan cok hosumuza gıttık tabıkı ılerısı ne olur bılmem oğlumuzun adı ablasının istegı üzerine şimdilik mete olucak değiştirmezse bu ağızımızda alışmadı degil hani:)
bu arada topik ne kadar yavaşladı kımse yazmaz oldu nuran ıyıkı dogurdu herkes sessılıge büründü doğuran varsa haberımız olsun

Hayirli olsun canim.allah sagsalim kucaginda gormeyide nasip etsin.nette bazi okudugun seyler kafani karistirir.doktorunu takip et sen.

Valla bizimkidr mete olacak bak nete yaz erkek bebege mete ismini koymak diye ataturkun bu isimle ilgili guzel bi yazisini okudum ve karar verdim :) agustosta kampanya bitiyomus muayene ucretleri 42tlolacakmis eylulde canim
Aaaa evet ya nuran bi dogurdu sessizlik oldu

ne kampayası tatlım hastahane kampanyamı yapmış

:))) aynen ya bi doğurdum sus pus oldunuz :)))
Ben hergün yeniden doğuyorum
Kızıma her an yeniden aşık oluyorum
Dünyanın en güzel duygusuymuş bu :)
Bu arada medikal parka gittik bugün ebru temel diye bi doktora başladık ve inanılmaz memnun kaldık doktorumuz biraz daha fazla beslemizi istedi şuan ada a dese tıkıyorum ağzına biberonu :))) yarık damaktan başka hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür inşallah ameliyatla bu sorunu aşıcaz :)

kızlar nasılsınız? benim kasılmalar geçmedi tam geçti dedik dün nts de ufak bi sancı çıktı doktorda mühim değil diye ilacı kesti ertesi gün kasılmalar coştu ilaca başladım tekrar sanırım hiç geçmicek

Canim ilacin faydasi varsa birakma.bazilari boyle doguruyorlar.yorma kendini.stres de yapma.cok gecmis olsun.

Oyyyben yerimm siziiii :) ohh sukur doktordan memnun kalmana sevindim canim sanada yakin sanirim doktor ver ver emsin tabii prenses :)
ne kampayası tatlım hastahane kampanyamı yapmış

Tabii canim.muayene ucretlerinde kampanya vardi 12tlye indirnisti ama bitti kampanya eylulden itibaren 42tl yine

Ya kizlar ben paranoyak oldum sanirim
Sanki bebegim 2gundur pek hareket etmiyor gibi Allah korusun kalbi durcak bisi olcak diye korkuyorum acaba acile mi gitsem

Ya kizlar ben paranoyak oldum sanirim
Sanki bebegim 2gundur pek hareket etmiyor gibi Allah korusun kalbi durcak bisi olcak diye korkuyorum acaba acile mi gitsem

canım sıkma canını bebegın hareketlerını henuz cok hıssedemezsın zaten oda uyuyordur annesı yorulmussundur 6 aydan sonra cok önemli hareketleri
bu arada hastaneye canım cok sıkıldı ya cok faiş fıyat dogum ozaman 2 000tl

slm kızlar

uzun süredir memlekette ailemin yanındaydım, 5gün önce geldim. oğluşumda bende büyüdük bu tatil boyunca oğluşum 25+3de 860 gr olmuş boyuda 33cm bende toplamda 2.5kilo almışım annemlere gitmeden önce sadece 700gr almıştım oysaki

sizler nasılsınız? buarada bende bazen oğluşumun hareketlerini az hissediyorum hemen panik oluyorum doktoruma sorduğumda üstüne basa basa bebeğim büyüdükçe uyku süresinin artacağını uyanık kalma süresinin azalacağını doğal olarak bazen az hissedebileceğimi söyledi, önemli olan gün içerisinde birkaç kerede olsa hareketlerini hissetmendir dedi. daha rahatım şuan

Yok tatlik nasil 2bin tl ya dogum ucrtleri degismemis ki nornal 450 sezeryan 630tl yine ayniymis sadece muayene ucretleri degismis

ozaman sorun yok aylıkm 40 verebılırım ama dogum 1000 tl üstünde olursa cok fazla gelır
Aynen tatlim bende uygun diye oraya gidiyorum calismiyorum cunku esime de bin tl ustu cok gelir hakli olarak dur bakalim eylulde gidicem o zaman konusucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…