- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.201
ya bır sey sorucam hastenedemı yaptırdın ne kadar yaptırdın
selam kızlar nasılsınız ben bu aralara cok kötuyum tatıl dıye kactım 2 gun hastanede yattım sımdılık durum ıdare eder bebegımızın erkek olacagını ögrendık
buarada kızım basından berı erkek dıyordu erkek oldu ve adı da mete olucak sanırım cunku kızım ınatla mete olucak dıye ısrar edıyor bız de henüz isim bulamadık nasıl olsa
bu arada persembe gunu akıf beye randevu aldım hayırlısı olsun bakalım ne yapacagım bılemıyorum hıc
sizler nasılınız daha topigı okuyamadım
benımde ılk gögulerım altı catlatmıstı bende hergun nemlendırıcı krem surdum öyle catlak kremı falan degıl bıldıgımı yaglı krem lerden ama hergun 2saate bır bende gıdıcem bugun
kızlar gunaydın
dün dr gıttık oğlumuzun pipisin, görerek cınsıyetı bır kere daha test ettırdıkama dr bebeğin eşinin rahım agızına cok yakın olduğunu ve kanamam olursa telaş etmemem gerektıgını söyledı netten okudugun seyler pek iç açıçı gelmedı allah hakkımızda hayırlısı versın ve yukarı cıksın bu oğlan cok zıppır cok
gunaydın canım ohh hayırlı olsun oğlunuz isim düşndünüz mü :)
allah korusun inşallah çıkar yukarı bizimkide maşallah 2 gündür pek hareketli kıpır kıpır geceleri falan
doktordan memnun kaldın mı
kızlar gunaydın
dün dr gıttık oğlumuzun pipisin, görerek cınsıyetı bır kere daha test ettırdıkama dr bebeğin eşinin rahım agızına cok yakın olduğunu ve kanamam olursa telaş etmemem gerektıgını söyledı netten okudugun seyler pek iç açıçı gelmedı allah hakkımızda hayırlısı versın ve yukarı cıksın bu oğlan cok zıppır cok
evet canım memnun kaldık hastahane falan cok hosumuza gıttık tabıkı ılerısı ne olur bılmem oğlumuzun adı ablasının istegı üzerine şimdilik mete olucak değiştirmezse bu ağızımızda alışmadı degil hani:)
bu arada topik ne kadar yavaşladı kımse yazmaz oldu nuran ıyıkı dogurdu herkes sessılıge büründü doğuran varsa haberımız olsun
ne kampayası tatlım hastahane kampanyamı yapmışValla bizimkidr mete olacak bak nete yaz erkek bebege mete ismini koymak diye ataturkun bu isimle ilgili guzel bi yazisini okudum ve karar verdim :) agustosta kampanya bitiyomus muayene ucretleri 42tlolacakmis eylulde canim
Aaaa evet ya nuran bi dogurdu sessizlik oldu
kızlar nasılsınız? benim kasılmalar geçmeditam geçti dedik dün nts de ufak bi sancı çıktı doktorda mühim değil diye ilacı kesti ertesi gün kasılmalar coştu ilaca başladım tekrar sanırım hiç geçmicek
Oyyyben yerimm siziiii :) ohh sukur doktordan memnun kalmana sevindim canim sanada yakin sanirim doktor ver ver emsin tabii prenses :):))) aynen ya bi doğurdum sus pus oldunuz :)))
Ben hergün yeniden doğuyorum
Kızıma her an yeniden aşık oluyorum
Dünyanın en güzel duygusuymuş bu :)
Bu arada medikal parka gittik bugün ebru temel diye bi doktora başladık ve inanılmaz memnun kaldık doktorumuz biraz daha fazla beslemizi istedi şuan ada a dese tıkıyorum ağzına biberonu :))) yarık damaktan başka hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür inşallah ameliyatla bu sorunu aşıcaz :)
ne kampayası tatlım hastahane kampanyamı yapmış
Ya kizlar ben paranoyak oldum sanirim
Sanki bebegim 2gundur pek hareket etmiyor gibi Allah korusun kalbi durcak bisi olcak diye korkuyorum acaba acile mi gitsem
canım sıkma canını bebegın hareketlerını henuz cok hıssedemezsın zaten oda uyuyordur annesı yorulmussundur 6 aydan sonra cok önemli hareketleri
bu arada hastaneye canım cok sıkıldı ya cok faiş fıyat dogum ozaman 2 000tl
Yok tatlik nasil 2bin tl ya dogum ucrtleri degismemis ki nornal 450 sezeryan 630tl yine ayniymis sadece muayene ucretleri degismis
canım sıkma canını bebegın hareketlerını henuz cok hıssedemezsın zaten oda uyuyordur annesı yorulmussundur 6 aydan sonra cok önemli hareketleri
bu arada hastaneye canım cok sıkıldı ya cok faiş fıyat dogum ozaman 2 000tl
Aynen tatlim bende uygun diye oraya gidiyorum calismiyorum cunku esime de bin tl ustu cok gelir hakli olarak dur bakalim eylulde gidicem o zaman konusucamozaman sorun yok aylıkm 40 verebılırım ama dogum 1000 tl üstünde olursa cok fazla gelır
bende persembe gunu sonuc göturucem gıtmısken sorarımAynen tatlim bende uygun diye oraya gidiyorum calismiyorum cunku esime de bin tl ustu cok gelir hakli olarak dur bakalim eylulde gidicem o zaman konusucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?