Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Kizlar merhaba.ofm hastanesindenmi bahsediyorsunuz?eger orasiysa bende cuma gunu gittim spinal sezeryan 630 dediler.ekimde dogum yapicam dedim.fiyatlar degismez ozamana dedi gorevli.

Kizlar merhaba.ofm hastanesindenmi bahsediyorsunuz?eger orasiysa bende cuma gunu gittim spinal sezeryan 630 dediler.ekimde dogum yapicam dedim.fiyatlar degismez ozamana dedi gorevli.
valla benim doğum ocakta inşallah o zamana kadar da değişmez yani fiyatlar fiyatları uygun diye gidiyoruz ama bakalım
herşey dahil 630 değil mi kızlar ? doktor ücretiniz nekadar peki?

evet herşey dahil canım muayene ücreti 12tlydi ama eylülden itibaren 42tl olacak

ya temmuzda annemlerin yanına memlekete gittiğimde oranın Anadolu hastanesine gittim sırf oğlumu görmek için ve anneannesinede göstermek için 25tl ödedim çok çok uygun geldi hatta. ama hiç memnun kalmadım doktor oğlumun haftasını 3 hafta geri söyledi kilosunu normalden 600gr fazla söyledi, neye uğradığımı şaşırdım, zaten içerde toplam 4-5dk kaldım, acaba şeker rahatsızlığımı olcak çocuğumda oyüzden bukadar kilolu diye günlerce kaygılandım uyuyamadım, çocuk ters duruyor yürüme yüzme evde dinlen diye tembihledi :44: şuana kadar mükemmel giden hamileliğimi bitirdi gitti resmen

kendi doktorumu aradım bende, oda rahat olmamı en son kontrolümde herşeyin süper olduğunu söyledi. 10gün sonra döndüm ve hemen kendi doktorumun güvenli kollarına atladım çok şükür herşey yolundaydı , 3 hafta geri denilen oğlumun gelişimi önde bile çıktı, 24.haftada 1398gr denilen yavrum 860gr çıktı 25.haftada. yani herşey fazlasıyla yolundaydı. olması gereken haftada,kiloda ve boyda , anormal bir gerilik yada gelişimi yoktu.

şunu anladımki Antalyadaki hastaneler gerçekten 10 numara, sonuçta orda gittiğim hastanede özeldi ve güya Anadoluydu ama berbattı.

herşey dahil 630 değil mi kızlar ? doktor ücretiniz nekadar peki?

Hersey dahil canim.ben sezeryan olacagim icin 2 gun yatis butun kan tahlilleri bebegin ilk asilari.oda kapi susu.lohusa serbeti.bunlar hep icindeymis.bide gecen hafta benim arkadasin orda erken dogum icin 2 gun yatti.onu ziyarete gittim.cok memmnun kalmis.tek kisilik odalar.cok temiz.hemsireler falan cok guleryuzlu.yarim saatte tansiyon nabiz ates kontrolu yapiyorlar.

Ben de ofm de doğum yaptım canım çok memnun kaldım doğrusu :)

Hamiş bayanlar hepinizi öpüyorum bol uykulu günlerin tadını çıkarın :))))

Bende 26 ağustosta sezeryan olucam Anadolu hastanesinde 1.500 lira 630 lirayı duyunca çok ödücekmişim gibi düşünmeye başladım içime oturdu valla

Bende 26 ağustosta sezeryan olucam Anadolu hastanesinde 1.500 lira 630 lirayı duyunca çok ödücekmişim gibi düşünmeye başladım içime oturdu valla

Canum arada fark var baya.ben hemen degistir.oraninda doktorlari ni cok begeniyorlar arkadasim güray Ünlünün hastasi cok memnun.bence tekrar dusun.

Bol bol uyuyorum canim.zaten kafam kalkmiyor:)

Kıyamam canımm :)

Aa çok az kalmış hadi hayırlısı canım benim sağlıcakla alırsın inşallah bebişini :)

kizlarr bu ofm hastanesinde hangi dr`u onerirsiniz fiyat cok uygunmus ben medstar yildiz dusunuyorum onlar da 1.500civari fiyat verdiler epidural icin ayri ucret istiyolar 280 lira nerdeyse ikibine dayanacak yani burayi duyunca supermis dedim epiduarl fiyati da dahil mi bu fiyata ekim ortadi gibi olacak kismetse dogumum yol yakin.sayilirken bi arastirsam iyi olur dr onerilerinizi bekliyorum :)

Canim güray ünlüden cok memnun kaldi arkadasim.orda 3 gun yatti erken dogum tehlikesi vardi.birde akif beye iyi diyorlar.bende sezeryan olucam sordum hepsi dahil dedi gorevli.2 gun yatis butun kan tahlilleri.bebegin ilk asilari.ysni + epidural icin para almiyorlar.

tesekkurler canim.:) en iyisi bi randevu alip.gorusmek senin dr da orada mi sen.de orda dusunuyorsun.dogumu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…