Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

canım renklı oluyor bebegın vucutttakı butun kan akısına kadara herseyı görebılıyor .pıs kan temız kan vs herseyı bu hasan urcunun ücretini ögrenen olursa mutlka yazsın emi

merhaba kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremedim..oğlum 27 günlük oldu...gündüzleri hep kucak ilgi istiyor..akşam saat 8 oldumu kolikliğimiz tutuyor...gece 11- 12 ye kadar alıyor..çareyi araba ile gezdirip uyutmakta bulduk...gaz sancısı için herkes 15 günde başlar diyordu ama bizim 3. gün başladı...gaz sancısını azaltmanın yolunu buldum...günde 3 bardak sıcak su ile demlenen tane kimyonunu içiyorum..ve karnına ile ayaklarının altına günde 2-3 kere zeytinyağı ve elma yağı sürüyorum çok faydasını gördüm...allahım hepinize kolay doğum nasip etsin..

Canım hayırlı olsun oğluşunu kokla yerime :) kolilliği için anne karnındaki sesler diye bi video var youtube da filan 10 dklık onu bi dinlet istersen bir arkadaşımın bebeğinde de vardı bu şarkıyla sakinleştiriyordu gaz içinde sab simplex diye bir damla kullandı tabi sen doğal çözümü bulmuşsun o daha güvenilir bence

Canim ben kendimde hasan urcuya gittim.gercekten isinin ehli bir uzman.130 du sanirim muayne.tavsiye ediyorum.doktorum hasan beyi onermisti zaten.

Canım ilk önce allah analı babalı büyütsün tatlım topiği uzun zamandır takip edemedıgımden farkına varmamısım .maşallah çok ıyı yapıyorsun gaz sancısı için masaj bır bır ıyı gelıyor cocuklar amin cümlemıze inşallah

benden bir gün sonra doğum yaptın siz nasılsınız?öncelikle hayırlı olsun canım..allah analı babalı büyütsün ...o tarz videoları dinliyoruz.. bağırmaları çoğalmadan işe yarıyor geçici bir süre...gaz damlasını 10 gün kadar istemiyerek kullandım...sonuçta bağırsaklarına dışarıdan müdahele ediyoruz..arkadaşım ile konuşurken bu damlayı oda kullanmış...dr u buda fayda etmiyorsa en ağırı bu başka bir şey kullanıp bebeği yormayalım demiş ve arkadaşım tane kimyon ile çözüm bulmuş...bugünde temmuz yada ağustos annelerinde bu damlanın avrupada yasaklandığını kolen kanserini tetiklediği okudum...ve iyi ki bırakmışım dedim..

Tesekurler canim yaa biraz pahali geldi ayda 2 kere gitsen 300tl ama sibel hanimi cok istiyodum
Off ya bilemedimki ozel hastane nasil doktorumu biran once belirlemem lazm

150 tl canim.tarama ve testler icin yonlerdigi labaratuar var.uygun orasida.ama istersen diledigin yerdede yaptirabilirsin.

merhabalr :).bildigim kadariyla 150tl ayluk.ucret oluyor benimde onceki dogumumsa orhan.hosgore gidiyordum aylik.ucret aliyordu yani ay icinde istedigin kadar kafan biseye takildiginda gidebilirsin
ben de dr degistirmek istoyodum burdan duydugum tavsiyeler uzerine dun ofm akif beye gittim cok begendim.cok.kibar bi bey.hastane de cok.iyi personel.ilgili ve fiyatlae da cok.uygun tavsiye ederim ayrica dun bi kac.test yapildi ve nstye girdim.bunlarin hepsi ucretsizdi yani bi muayene ucreti veriyorsun o kadar o da bu ay sonuna kadar 12lira kampanya varmis bence git bi dene aklina yatarsa devam edersin :)ben de cok korkmustum 30. haftamdayim az kaldi sayilir de bulamaicam diye ama.kismetse burda yapicam.dogumu:)

yanlis alinti yapmisim gulfeme soylemistim bunlari :) sabah saba h tepende bi veletle yazinca oluyo boyle.yanlisliklar :) izell.zaten biliuordur bunlari :)

Aa iyiki bırakmışsın canım ozaman zaten en iyisi doğal çözümler .
Biz de bebişle iyiyiz bu bikaç gündür huyu değişti yalnız pırt yaparken ağlıyor
Birde fena halde biberon bağımlısı oldu . bebeğimde yumuşak damak yarığı var ondan ememiyor.
Yarık damak biberonu kullanıyoruz ama bazen emzik niyetine kullanıyor biberonu hep ağzında tutmak istiyor

işte bende perşembe gidicem kızlar hastanedeki ultrasona eğer beğenmezsem içime sinmezse de hasan urcu ya gidicem bakalım inşallah sorun çıkmaz

Sagol canim ya benim daha yeni ama doktorumu belirlemek istiyorum cok cok uygunmus fiyat cok Sagol bi gidicem bakalim ama aklim sibel hanimda bayan Dr takintim var benim (

geçmiş olsun canım hiç duymamıştım...geçici bir durum mu?doğumdan önce biliyor muydunuz?pırt yaparken ağlıyorsa sende tane kimyonu deneyebilirsin...bu arada evde nasıl giydiriyorsun?ben nasıl giydireceğimi şaşırdım...

kızlar içime sinmedi nedeyse tüm hamile arkadaşlar hasan urcuya gitmiş
bende sabah aradım gün içinde bile randevu verebiliyormuş hemen cuma saat 12ye randevu aldım 45dk bakıyormuş detaylı hemde
bebeğimi doya doya görebilicem

Sagol canim ya benim daha yeni ama doktorumu belirlemek istiyorum cok cok uygunmus fiyat cok Sagol bi gidicem bakalim ama aklim sibel hanimda bayan Dr takintim var benim (

aynı hastanede güray ünlü diye bir bayan var canım ona başladım ben yeni.Şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…