Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

ne kadar güzel ikinizde aldınız bebişlerini kucağınıza sizleri okudukça daha bir hevesleniyorum. sizler için

en iyisi doğal çözümler tabiiki de. siz böyle tecrübelerinizi paylaşın hepimiz faydalanalım.

işte bende perşembe gidicem kızlar hastanedeki ultrasona eğer beğenmezsem içime sinmezse de hasan urcu ya gidicem bakalım inşallah sorun çıkmaz

tatlım şimdi sen ikisine de gideceksin ya karşılaştırma yapabilirsin. bu yüzden senden bunun sonuçlarını paylaşmanı rica edeceğim malum birkaç hafta sonra benimde ihtiyacım olacak bende ona göre karar veriyim. şimdiden güzel sonuçlar alman dileğiyle....

Yok canım ya dıştan hiçbişey belli olmadığı için görülmedi bide zaten görseydi ben iyice stres olurdum hamileyken heralde 9. Ayında operasyon geçiricek
Pırt yaparken hiçbi sorunumuz yoktu son 1 haftadır kızarıyor ağlıyor ama yapabiliyor o nedenle geçici bi dönem olarak görüyorum sadece karnına masaj yapıyorum :)
Bizim evde 24 saat 27 derecede klima çalışıyor o nedenle hep tulum şapka takım filan giydiriyorum üstüne de ince bi battaniye örtüyorum en azından karnına ve ayaklarına gelecek şekilde
Son zamanlarda uykusu değişti geceleri uyuyor 3 defa beslenmek için kalkıyor ama gündüzleri 10 dk dan fazla uyumuyor hep başındayım gündüzde en azından aralıksın 2-3 saat uyusa bende kendime yada evime zaman ayırabilirm uyku düzeni sizin bebişin nasıl?

Canım dün manavgattan ikiz bebeklerine hamile bi arkadaşım geldi oda dün hasan urcuya gitmiş ve çok memnun kalmış doktoru da hasan beyi önermiş emimim sende memnun kalırsın :)

Merhaba kızlar birkaç gün aradan sonra sizlerle buluşmak çok güzel.26 ağustos 2013 saat 9:43 te 53 cm boyda 3.900 gr ağırlığında kızım dünyaya geldi o anı hayatım boyunca unutmayacağım . Ağlayarak doğuma girdim gülerek çıktım 2 gün hastanede kaldıktan sonra şükürler olsun evimize geldik. Eğer sezeryan doğum isteyen varsa yada mecburi sezeryan olucak olan varsa aranızda kesinlikle spinal anesteziyi tavsiye ederim. Acısız ağrısız kolay bir doğum ve bebişin dünyaya geldiği anı görmek tahmin edersiniz ki paha biçilemez. sizleri çok öpüyoruz inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla kalın

Oyyy maşallaahh kızınaaa ve sana hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :))
Prensesini iyi beslemişsin maşallah sana ve kızına :)))

Oy masallah canim gozun aydin.cok sevindim dogumun cok guzel gecmis.bende spinal sezeryan olucam bu defa.oyuzden mesajin beni mutlu etti.masallah prensesin saglicakla gelmis annesinin kucagina.saglicakla buyut canim.

Nurancim gebeliginde detayli ultrasona girmismiydin.ben girdigimde hasan bey bebegin damagini falan incelemisti detayli olarak.bakilmismiydi?birde ilac falan kullanmismiydin?bazi ilaclar yapiyormus.antidepresan gibi

Nurancim gebeliginde detayli ultrasona girmismiydin.ben girdigimde hasan bey bebegin damagini falan incelemisti detayli olarak.bakilmismiydi?birde ilac falan kullanmismiydin?bazi ilaclar yapiyormus.antidepresan gibi

Yok canım girmedim Sibel hanım hiç öyle bişeyden bahsetmedi o nedenle de göremedik zaten . Doğduğunda şok olduk yani . İlaç filan hiç kullanmadım ama 8.-10. Haftalarda çok stresli olaylar yaşadım baya üzüldüm sanırım ondan oldu şuan bu kadar taktığım üzüldüğüm için pişmanım aslında ama işte hem hamilelikte daha hassas oluyor insan hemde gerçekten önemli sorunlardı. Ben de strese yordum bebişimin damağını çünkü eşimin benimde ailemde hiç yarık damaklı yok ilaçta kullanmadım :/

Anladim canim.uzme kendini allah caresiz dert vermesin.nette antidepresan kullananlarda olabilir diye okumustumda.sibel hanim ters bisey gormeyince gondermiyor detayliya cunku makinalarimiz ayni dedi bana.tabii hasan bey daha detayli inceliyor.hamikeyken cok daha hassas oluyoruz.takilmayacak seyler bile buyuyor beynimizde.gercekten bebisi etkiliyor.

Aynen en büyük örneği de benim sanırım :/ neyse buna da çok şükür Allah başka dert vermesin hiçbirimize

Allah anali babali saglikli sihhatle buyutsun insallah bebisini :) darisi bizim.basimiza :) spinal sezeryanden memnun kalmana cok sevindim.ben de dusunuyorum ama hep bi suphe var icimde kararsiz sayilirim yan etkisi oldu mi sana hic en cok bas agrisindan bahsediliyor

Teşekkür ederim canım allah sizlerede nasip etsin. Canım banada hep başağrısı olur dediler inan hiç başım ağrımadı eski yöntemle baş ağrısı oluyormuş ama şimdi öyle bir sorun yaşamazsın dedi doğuma girerken anestezi uzmanı.

Oy masallah canim gozun aydin.cok sevindim dogumun cok guzel gecmis.bende spinal sezeryan olucam bu defa.oyuzden mesajin beni mutlu etti.masallah prensesin saglicakla gelmis annesinin kucagina.saglicakla buyut canim.

Teşekkür ederim umarım sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini tatlım. Bencede spinal düşün ben bu kadar kolay olduğunu düşünmemiştim hatta ameliyathanede iğneyi yapmadan önce vazgeçtim bayıltın beni bile dedim ama kabul etmediler .

Masalah canim.cok guzel ya.bende hep tereddut ediyorum spinal anestesiziden.boyle duyunca cok seviniyorum.heyecan yaptinmi nasildin?

kızlar hasan urcuya gittim çok memnun kaldım 30 dk boyunca herşeyine baktı oğlumuzun allahıma bin şükür herşeyi çok iyiymiş resmini aldık hahahaa bana benziyoooo
dvd verdi bide oturup izliyorum şimdi

Yaa kizlar ben hala hangi dr gidecegimi bulamadım bi yardim edin...
Hüseyin akcaya gittim ilk hamile oldugumu ondan öğrendim 1hafta sonra yeniden gelmelusin dedi bana yada bi başkasına 5haftalik hamilegim simdi sanirim bu gidişte kese fln gorcez kalp atışı icin erkendir.muhtemelen alttan muayene gerekcektir erkek dr dan utanıyorum bi de o var
Ne diyosunuz sizler ne yaptınız ilk haftalarinizda ben kime gideyim
cahit bozyel varmış bilen varmı aranızda
Birde bu ilk zamanda yapılan test var mi nerde yaptircam ücretler nasil
Cok oldu ama yardim rica ediyom

kızlar hasan urcuya gittim çok memnun kaldım 30 dk boyunca herşeyine baktı oğlumuzun allahıma bin şükür herşeyi çok iyiymiş resmini aldık hahahaa bana benziyoooo

Masallah canim.cok sevindim.bebisin gayet saglikliymis.banada vermsti hasan bey cd.cok uzun.45 dakikalik.ne kadar ucret odedin?

Masallah canim.cok sevindim.bebisin gayet saglikliymis.banada vermsti hasan bey cd.cok uzun.45 dakikalik.ne kadar ucret odedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…