- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.441
Selamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı
Cok sevindim canim.masallah.sibel hanimin sayfasinda(facebook) ada lenanin resmini gordum.ay bu nuranin bebisi dedim.cok guzel rabbim nazarlardan korusun.
selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum .
Selamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı
Cok sevindim canim.masallah.sibel hanimin sayfasinda(facebook) ada lenanin resmini gordum.ay bu nuranin bebisi dedim.cok guzel rabbim nazarlardan korusun.
Aa görmedim ben :)) çok teşekkürler canımm
Aa görmedim ben :)) çok teşekkürler canımm
Canim adini bana ozelden yazarmisin?telden giriyorum ben.mesaj atamadm
Kizlar akdeniz sifa ya giden var mi aranizda
Canim ben birkere gittim.
Bi kere mi gittin:) begenmedin mi neden gtmdin bi daha memnun kaldın mi
Canim adini bana ozelden yazarmisin?telden giriyorum ben.mesaj atamadm
Canım yazdım özel mesaj :)
Kizlar akdeniz sifa ya giden var mi aranizda
Doktorum yutdısindaydi.mecburen gittim.gidenler ve dogum yapanlar var cevremde.onlar memnunlar.hangi doktor seninki?
Merhaba ben de Antalya'dan bir hamiş olarak aranıza katılayım dedim ben Manavgat'ta oturuyorum arkadaşlar. Doktorum Tıp Fakültesinde Mehmet Sakıncı bey.
kızlar merhaba.. antalyada detaylı yani 4 boyutlu ultrason çektirenler nerede çektirdiklerini ve fiyatları paylaşabilir mi
Teşekkür ederim canım.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın benide çok sık giremiyorum.Selamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı sizleree :)
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsın inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun
selam kızlar özledim sizleri çok zor günler geçiriyorum plesanta previa marjinal miş rahatsızlığım sürekli yatmam gerekiyor kanamam oluyordu ama çalışmak zorundayım 21.haftaya kadar yukarı çıkmazsa çok zor günler beni bekliyormuş dokorum çok dikkatli olmamı söyledi aranızda varmı böyle olup atlatan sürekli her yerden bişeyler okuyorum allak bullak oldum
çok geçmiş olsun tatlım .
sağol canımmm.
bende evde tadilat işlerine kalktık.heryer heryerde toz duman sanırım 15 gun surecek böyle tetonoz ası oldum sağ kolum cok fena ağrı yapıyor.burada nuranlar tanıstık kucuk prenses lena cok tatlı ki kıyamadm bıle sevmeyeen yakın zamanda sızlerle de tanısmak guzel olur hepınız cok öptüm
amin canım çok teşekkür ederim.Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun tez zamanda kavus sagligina insallah
evetttt bende gördüm nasıl güzel bişey o öyle Allah nazarlardan saklasın.Ben görmeye gidecektim ama malesef plesanta previa olduğum için herşey yasak sürekli yatmam gerekiyor yürüyüş bile yokSelamm canım :) kızımla iyice alıştık biz birbirimize çok keyifli günler geçiriyoruz darısı
Cok sevindim canim.masallah.sibel hanimin sayfasinda(facebook) ada lenanin resmini gordum.ay bu nuranin bebisi dedim.cok guzel rabbim nazarlardan korusun.neyse Allah büyüktür elbet bir gün bulusucaz kızlar.
canımmm sağolasın bir umut bende yukarı çıkmasını bekliyorum bakalım ama Allahtan iş yerinde sık sık mola verıp uzanma şansım oluyor degılse çok zor .Mrb camim.cok gecmis olsun.ayni sorunu ablamda yasadi.malesef onada yaticaksin dedi doktoru.ogretmndi ve calisiyordu.hep kanamasi vardi.agrilari.cok dinlenmeyince erken dogum yapti.masallah yegenim simdi 13 yasinda.sende sikma canini.bol bol dinlen.
Teşekkür ederim canım.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın benide çok sık giremiyorum.
amin canım çok teşekkür ederim.
evetttt bende gördüm nasıl güzel bişey o öyle Allah nazarlardan saklasın.Ben görmeye gidecektim ama malesef plesanta previa olduğum için herşey yasak sürekli yatmam gerekiyor yürüyüş bile yokneyse Allah büyüktür elbet bir gün bulusucaz kızlar.
canımmm sağolasın bir umut bende yukarı çıkmasını bekliyorum bakalım ama Allahtan iş yerinde sık sık mola verıp uzanma şansım oluyor degılse çok zor .
Canim aman dikkat et kendine.ne is yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?