- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.481
29 yaşındayım, evleneli 1 yılı biraz geçti canım. bebişimiz de kız olacak hayırlısıyla,
sende durumlar nasıl?
Selam anneler, bende uzun zamandır giremiyorum.Karmaşık günler geçirdim.Eşim atandı urfaya gitti, bende bebişimle kalakaldım.Onun dönebilmesi için çalışmam gerekiyor.Annemle babam başıma geldi ama evde düzenim bozuldu diye huzursuzum.Hamileliğimi yalnız geçirdiğim için mutsuzum.
Neyse geçende detaylı ultrasona hasan urcuya gittim, dr güzel inceliyor ama onun ağzından çıkanı algılamak çok güç.Kalbinde küçük bir kireçlenme ve kesemizin içinde ağ gibi bişey varmış çok önemli değil dedi.Bebeğime araba da aldık.
Böyle işte benim günlerim..Hepinize sağlıklı günler, öpüldünüz.
Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım sana.
DURİN
cim Allah sana bebeğine sağlık versin inşallah atlatırsınız canım
Mrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.
benimde kasımda 2 yıl olacak evleneli ve kasımda prensesim dogacak evlilik yıl dönümü hediyem kızım olacak inşallahhh
maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin...ben de sabah düşündüm acaba 14 şubat ta doğar mı diye de:) Allah bilir tabii ki. doğal doğum mu istiyorsun, sezaryen mi canım?
saol canım benim. ayy 14 şubat da rabbimden en büyük sevgili hediyesi alırsın inşallah.
normal dogum istiyorum canım tabi son anda bi aksilik çıkmazsa.
senden öğrenecek çok şey olacak o zaman, inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıklı hayırlı,uğurlu evlatlarımız olsun...
Canim saglikla kucagina al insallah bebisini cok.az.kalmis :) senden sonra da ben dogum yapicam sanirim ben de spinal.dusunuyorum daha gun belirlemedik pazartesi kontrolm var herhalde ogun belirleriz ama bayramdan sonraki hafta da sira ben de :)
dualrimiz seninle herseyin hayirlisi olsun hakkinda saglikla yap dogumunu insallah :)
Mrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.
Hayırlısı ile kolay bir doğumla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Ben de çok çabuk geçsin istiyorum ama daha çoook var yolun yarısına bile gelemedik daha :)
Sagol canim.insallah hayirlisiyla kucagima alirim.sen kac haftaliksin?
ben daha 17. haftamdayım sanırım bu topikte en geç ben doğum yapacağım
Hayirli olsun canim.sayili gun cabuk gecer.tadini cikar?bulantin falan varmi nasilsin?
Teşekkür ederim canım. İnşallah çabuk geçer benim de temennim obulantım çok vardı ama 3 haftadır çok daha iyiyim elhamdülillah. Bu aralar biraz karnımda ağrılar oluyor, benim bundan önce 2 düşük 1 dış gebelik geçmişim olduğu için arada aklıma kötü şeyler geliyor hemen kendimi dinlemeyi bırakıyorum yoksa çok evhamlanacağım. Dua ediyorum hep hayırlısı ile kucağıma alayım diye.
mrb. arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Finike' de oturuyoruz. Antalya' da önerebileceğiniz özel hastaneler var mı? şifa ile ofm'yi duydum ama kararsızım.
Akilina kotu seyler getirme canim.allahin izniyle hic bisey olmaz.doktorun kim?bende tam 5 ay bulanti cektim.5 ay doldu oyle biseyler yemege basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?