Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

29 yaşındayım, evleneli 1 yılı biraz geçti canım. bebişimiz de kız olacak hayırlısıyla,
sende durumlar nasıl?

benimde kasımda 2 yıl olacak evleneli ve kasımda prensesim dogacak evlilik yıl dönümü hediyem kızım olacak inşallahhh

Canim hasan beyin konusmasini bende anlayamamistim.resmen agzina bakakalmisim.bebisin sagligiyla ilgili onemli bisey olsa mutlaka solerdi doktor.icini ferah tut.

Mrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.

Canim saglikla kucagina al insallah bebisini cok.az.kalmis :) senden sonra da ben dogum yapicam sanirim ben de spinal.dusunuyorum daha gun belirlemedik pazartesi kontrolm var herhalde ogun belirleriz ama bayramdan sonraki hafta da sira ben de :)
dualrimiz seninle herseyin hayirlisi olsun hakkinda saglikla yap dogumunu insallah :)

benimde kasımda 2 yıl olacak evleneli ve kasımda prensesim dogacak evlilik yıl dönümü hediyem kızım olacak inşallahhh

maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin...ben de sabah düşündüm acaba 14 şubat ta doğar mı diye de:) Allah bilir tabii ki. doğal doğum mu istiyorsun, sezaryen mi canım?

maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin...ben de sabah düşündüm acaba 14 şubat ta doğar mı diye de:) Allah bilir tabii ki. doğal doğum mu istiyorsun, sezaryen mi canım?

saol canım benim. ayy 14 şubat da rabbimden en büyük sevgili hediyesi alırsın inşallah.
normal dogum istiyorum canım tabi son anda bi aksilik çıkmazsa.

saol canım benim. ayy 14 şubat da rabbimden en büyük sevgili hediyesi alırsın inşallah.
normal dogum istiyorum canım tabi son anda bi aksilik çıkmazsa.

senden öğrenecek çok şey olacak o zaman, inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıklı hayırlı,uğurlu evlatlarımız olsun...

senden öğrenecek çok şey olacak o zaman, inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıklı hayırlı,uğurlu evlatlarımız olsun...

amin canım hepimizin evladı hayırlı olur inşallah. canım valla bende ne ögrendiysem hep burdan ögrendim yaşım 19 hayattan degilde kadınlar kulübünden ögrendim ne ögrendiysem saolsunlar burdaki insanlar çok cana yakın ve bildiklerini paylaşıyolar.

Sagol canim.aminn insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza.sali gunu benim dogum.benden sonrada sen varsin.hakkimizda hayirlisi olsun canim

Mrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.

Hayırlısı ile kolay bir doğumla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Ben de çok çabuk geçsin istiyorum ama daha çoook var yolun yarısına bile gelemedik daha :)

mrb. arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Finike' de oturuyoruz. Antalya' da önerebileceğiniz özel hastaneler var mı? şifa ile ofm'yi duydum ama kararsızım.

Hayirli olsun canim.sayili gun cabuk gecer.tadini cikar?bulantin falan varmi nasilsin?

Teşekkür ederim canım. İnşallah çabuk geçer benim de temennim o bulantım çok vardı ama 3 haftadır çok daha iyiyim elhamdülillah. Bu aralar biraz karnımda ağrılar oluyor, benim bundan önce 2 düşük 1 dış gebelik geçmişim olduğu için arada aklıma kötü şeyler geliyor hemen kendimi dinlemeyi bırakıyorum yoksa çok evhamlanacağım. Dua ediyorum hep hayırlısı ile kucağıma alayım diye.

Son düzenleme:

Akilina kotu seyler getirme canim.allahin izniyle hic bisey olmaz.doktorun kim?bende tam 5 ay bulanti cektim.5 ay doldu oyle biseyler yemege basladim.

mrb. arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Finike' de oturuyoruz. Antalya' da önerebileceğiniz özel hastaneler var mı? şifa ile ofm'yi duydum ama kararsızım.

Mrb hosgeldin canim.kac haftalik hamilesin?bende ofm de dogum yapicam.5 gun sonra allahin izniyle.sifada bircok arkadadim dogum yapti begendiler.

Akilina kotu seyler getirme canim.allahin izniyle hic bisey olmaz.doktorun kim?bende tam 5 ay bulanti cektim.5 ay doldu oyle biseyler yemege basladim.

Gelse bile unutmaya çalışıyorum hemen dikkatimi dağıtıyorum, Allah'ın izni ile güzel bir şekilde kızımı kucağıma alacağım inşallah. Benim doktorum tıp fakültesinde Yrd. Doç. Mehmet Sakıncı bey. Yaşadığım sıkıntıların arkasından ona girmiştim hamileliğe de ona devam ediyorum. Ama Manavgat'tan gelip gitmek biraz zor oluyor. Senin de az kaldı doğuma heyecanlı mısın? bu ilk bebeğin mi?

slm kızlar
yeni gelenler hoşgelmişler nasılsnız iyi misin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…