- 11 Mart 2013
- 52
- 1
- 36
- 41
- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.461
kızlar merhaba
ayrıntılı ultrason için hasan urcuya gittim güllükte gayet memnun kaldım :)
ya aranızda mide yanması yaşayan var mı yanii şöyle diyim tam tam bogazım gırtlak kısmım resmen alev alev yanıyor
oooooooooooo kızlar burayı boşladık baya napıosunuz bakalım
neredelersın tatlım sessiz kadı buralar
ay bende haftaya gıdıcem hıc istemıyotrum yaptırmak öğğğğ ılkındede kusmustum zaten nasl olacak bılmıyorum bende ıyım evde tadialat var onu bıtırmeye ugrasıyruz bakalım yoruluyorum bu aralarburdayım canımm
dun seker yuklemesı yapıldı aman allahım işkence resmen açlıktan bayılcaktım be
sen nasılsın
Mrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.
hayırlı doğumların olsun tatlım inş sağa salim kucagına alırsın mınık kuzunu inş haberlerını beklıyoruz
Mrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.
Dualarım seninle canım Allah sağlıkla mutlulukla kızçene kavuşmayı nasip etsinMrb kizlar.10 gun sonra dogum yapicam allahin izniyle? Tarih aldik spinal anestezi olucam.dualarinizi bekliyorum.
cnımm allah yardımcın olsun melegini almana çok az kalmış oy bende biran önce kasım gelsin istiyorm kızımı kucagıma almak için
Nurancim sagolasin canim.
merhaba antalyalı hamişler,
bizim 2014 şubat anneleri topiğimizin üyesi durin'den duydum burdaki paylaşımları.
ben kontroller için anadolu hastanesine gidiyorum,
doğal doğuma faydası olması için ve ileri aylarda oluşabilecek ağrıları azaltmak için de lakshimi yoga da haftada 2 gün hamile yogası dersine gidiyorum.
bunun dışında daha bebek için alışverişe çıkmadık. sağolsunlar akrabalar alıyor, örüyor, yaptırıyor şu an:)
haftaiçi çalışıyorum, eğer haftasonu buluşma gibi bir planınız olursa ben de katılmak isterim.
herkese güzel günler dilerim...
Selam anneler, bende uzun zamandır giremiyorum.Karmaşık günler geçirdim.Eşim atandı urfaya gitti, bende bebişimle kalakaldım.Onun dönebilmesi için çalışmam gerekiyor.Annemle babam başıma geldi ama evde düzenim bozuldu diye huzursuzum.Hamileliğimi yalnız geçirdiğim için mutsuzum.
Neyse geçende detaylı ultrasona hasan urcuya gittim, dr güzel inceliyor ama onun ağzından çıkanı algılamak çok güç.Kalbinde küçük bir kireçlenme ve kesemizin içinde ağ gibi bişey varmış çok önemli değil dedi.Bebeğime araba da aldık.
Böyle işte benim günlerim..Hepinize sağlıklı günler, öpüldünüz.
Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım sana.
DURİN
cim Allah sana bebeğine sağlık versin inşallah atlatırsınız canım
merhaba antalyalı hamişler,
bizim 2014 şubat anneleri topiğimizin üyesi durin'den duydum burdaki paylaşımları.
ben kontroller için anadolu hastanesine gidiyorum,
doğal doğuma faydası olması için ve ileri aylarda oluşabilecek ağrıları azaltmak için de lakshimi yoga da haftada 2 gün hamile yogası dersine gidiyorum.
bunun dışında daha bebek için alışverişe çıkmadık. sağolsunlar akrabalar alıyor, örüyor, yaptırıyor şu an:)
haftaiçi çalışıyorum, eğer haftasonu buluşma gibi bir planınız olursa ben de katılmak isterim.
herkese güzel günler dilerim...
slm cnım
inşallah bebegini salıcakla kucagına alırsın inşallahh.
kaç yaşındasın ne kadar evlisin? bebegin cinsiyeti ne bu arada
lipim hoşgeldin topiğimize :)vaktin oldukça sayfaları okumanı öneririm çok güzel bilgi paylaşımlarımız oldu.Belki aklına takılan sorular olursa aydınlanırsın faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?