Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

seninle aynı durumdaki insanlarla konuşmak çok güzel hakikaten, iyi ki burada bir seyler paylaşıyoruz.

seninle aynı durumdaki insanlarla konuşmak çok güzel hakikaten, iyi ki burada bir seyler paylaşıyoruz.

öyle valla canım insanın halinden anca aynı durumda olanlar anlar
bu arada antalya merkezde misin yoksa ilcelerinde falan mı?

7 yasinda oglum var canim.simdi kizim olucak.5 gun kaldi hem heyecanli hemde endiselerm var.farkli duygular yasiyorum.2.ama yinede her dogum farkli.

7 yasinda oglum var canim.simdi kizim olucak.5 gun kaldi hem heyecanli hemde endiselerm var.farkli duygular yasiyorum.2.ama yinede her dogum farkli.

izelcım bende aynıyım gecelerı bebek hıc uyutmuyor kıpır kıpır ıcımde oda bana heyecan verıyor :) ama bana daha cok var mutlkaka sık sık konusalım beklıyorum senı bakarsın nuranla kapını calarız:)

Canim cok sevinirim herzaman beklerim:)))ayy cok ozlicem kizimin o tekmelerini.cok hareketliydi benimkide halen oyle.dun son kontrolum vardi.sali gunu sabah 9 da allahin izniyle kucagima alicam.

Endişelerin bir an önce biter inşallah,endişelendiğin konularda Rabbim hep önüne kolaylıklar çıkarsın. Benim de 2. olacak 8 yaşında oğlum var, buna da kıza benziyor dediler. Hayırlısı bakalım

Endişelerin bir an önce biter inşallah,endişelendiğin konularda Rabbim hep önüne kolaylıklar çıkarsın. Benim de 2. olacak 8 yaşında oğlum var, buna da kıza benziyor dediler. Hayırlısı bakalım

Amin canim sagolasin.allah hepmizin yardimcisi olsun.sezeryan olunca sonucunda ameliyat.insllh cabuk atlatirim.allah bagislasin oglunu benimki 2007 ocak dogumlu.

Canim cok sevinirim herzaman beklerim:)))ayy cok ozlicem kizimin o tekmelerini.cok hareketliydi benimkide halen oyle.dun son kontrolum vardi.sali gunu sabah 9 da allahin izniyle kucagima alicam.

canım sen kıme gıdıyordun hangı dr hangi hastanede dogum yapacaksın

izell canım dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun bişey sormak istiyorum ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmiyor bana Sibel hanım acaba kendisi her gidişimizde tek tek inceliyor ondanmı yoksa daha ilerleyen haftalardamı yönlendirecek bilgilendirirmisin canım sen ne yaptın?

izellcim yarin insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla alirsin kucagina bebisini insallah dualarimiz seninle heyecan doruktadir simdi sende bende de basliyo yavas yavas iki hafta sonra kismetse sira bende saglikla sihhatle rahatlikla yap dogumunu insallah sevgiler opuyorum cok

Canim sibel hanim her muaynede inceliyor.kafasina takilan bisey olursa gonderir.yinede bir sor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…