- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.501
amin canım hepimizin evladı hayırlı olur inşallah. canım valla bende ne ögrendiysem hep burdan ögrendim yaşım 19 hayattan degilde kadınlar kulübünden ögrendim ne ögrendiysem saolsunlar burdaki insanlar çok cana yakın ve bildiklerini paylaşıyolar.
seninle aynı durumdaki insanlarla konuşmak çok güzel hakikaten, iyi ki burada bir seyler paylaşıyoruz.
öyle valla canım insanın halinden anca aynı durumda olanlar anlar
bu arada antalya merkezde misin yoksa ilcelerinde falan mı?
merkezdeyiz canım,
Mrb hosgeldin canim.kac haftalik hamilesin?bende ofm de dogum yapicam.5 gun sonra allahin izniyle.sifada bircok arkadadim dogum yapti begendiler.
Gelse bile unutmaya çalışıyorum hemen dikkatimi dağıtıyorum, Allah'ın izni ile güzel bir şekilde kızımı kucağıma alacağım inşallah. Benim doktorum tıp fakültesinde Yrd. Doç. Mehmet Sakıncı bey. Yaşadığım sıkıntıların arkasından ona girmiştim hamileliğe de ona devam ediyorum. Ama Manavgat'tan gelip gitmek biraz zor oluyor. Senin de az kaldı doğuma heyecanlı mısın? bu ilk bebeğin mi?
teşekkürler, normal doğum olurda yetişemezsem diye çok korkuyorum ama bakalım. sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini...
7 yasinda oglum var canim.simdi kizim olucak.5 gun kaldi hem heyecanli hemde endiselerm var.farkli duygular yasiyorum.2.ama yinede her dogum farkli.
izelcım bende aynıyım gecelerı bebek hıc uyutmuyor kıpır kıpır ıcımde oda bana heyecan verıyor :) ama bana daha cok var mutlkaka sık sık konusalım beklıyorum senı bakarsın nuranla kapını calarız:)
7 yasinda oglum var canim.simdi kizim olucak.5 gun kaldi hem heyecanli hemde endiselerm var.farkli duygular yasiyorum.2.ama yinede her dogum farkli.
Endişelerin bir an önce biter inşallah,endişelendiğin konularda Rabbim hep önüne kolaylıklar çıkarsın. Benim de 2. olacak 8 yaşında oğlum var, buna da kıza benziyor dediler. Hayırlısı bakalım
Canim cok sevinirim herzaman beklerim:)))ayy cok ozlicem kizimin o tekmelerini.cok hareketliydi benimkide halen oyle.dun son kontrolum vardi.sali gunu sabah 9 da allahin izniyle kucagima alicam.
canım sen kıme gıdıyordun hangı dr hangi hastanede dogum yapacaksın
Sibel surmen usta canim doktorum.ofmede yapicam.
ne kadara yapacaksın cnm doğumu sibel sürmen' i çok duydum ama fiyatını bilmeyince kararsız kaldım
Hastane doktor hepsi ortalama 1500 tl canim
Sibel surmen usta canim doktorum.ofmede yapicam.
izell canım dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun bişey sormak istiyorum ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmiyor bana Sibel hanım acaba kendisi her gidişimizde tek tek inceliyor ondanmı yoksa daha ilerleyen haftalardamı yönlendirecek bilgilendirirmisin canım sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?