Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Bende cumartesi gidiyorum akif beye benim ikinci çocuk bu defa nedense doktora karar veremiyorum hepimiz icin inşallah hayirlisi olur kizlar sağlikla aliriz evlstlarimizi kucağimiza

meraba gittin mi akif beye merak ettim. Önce bebişin nasılmış onu öğrenelim, sonrada dr hakkıdaki fikirlerini alalım :)

Gittim canim iyi bir doktora benziyo birkaç hastasiyla görüştüm çok iyi olduğunu söylediler.benim bebiş daha ultrasonda görünmüyor daha küçükmüş cuma tekrar gitcem bakalim insallah ozaman görcez

Son düzenleme:
selam kızlar bende artık son 10 gun ıcındeyim bakalım artık heran beklıyorum tedgırgınlık diz boyu nasıl olacak dıye ask hıc bıtmez senden haber beklıyorum

selam kızlar bende artık son 10 gun ıcındeyim bakalım artık heran beklıyorum tedgırgınlık diz boyu nasıl olacak dıye ask hıc bıtmez senden haber beklıyorum

merhaba kızlar yarın gidicez bakalım belki doğum olacak :)

hadi bakalım kızlar allah bir nefeste doğum nasip etsin güzel güzel bebişlerinizi kapıp getirin doğum hikayelerinizi bekliyoruz...
bende bugün bebişimin kalbini dinledim fasülyemi gördümmm

hadi bakalım kızlar allah bir nefeste doğum nasip etsin güzel güzel bebişlerinizi kapıp getirin doğum hikayelerinizi bekliyoruz...
bende bugün bebişimin kalbini dinledim fasülyemi gördümmm

canım sağolsın allah senı de tamamnına erdırsın bır cırpıda gecer inş hamileliğin

arkadaşlar merhaba, ben de Antalya'dayım ve 16+5 haftalık hamileyim.. burayı yeni gördüm ve yazmak istedim.. doğum yapan arkadaşlar yavrularınızla mutlu bir hayat diliyorum, doğumu yakın olanlar Allah bi avazda yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..

KESİNLİKLE!! Derya hanım yurtdışından yeni gelmiş çoook tatlı ve çook şeker bir kadın. ben ona gidiyorum ve beni o kadar rahatlatıyor ki tatlı diliyle kendimi de çok rahat hissediyorum yanında tavsiye ederim.. Kanama ile gitmeme rağmen korkma annesi bebişin seninle diye öyle rahatlatmıştı ki beni bir daha bırakamadım doktorumu.. Allah izin verirse doğumumu da onunla yapmak isterim..

Kizlarrr ben oglumu dunyaya getirdim darisi diger hamislerim basina :)))

canım gözün aydın ve umraım herşey yolundadır senin de bebeğininde
hastane ve dr la ilgili tecrübelerini düşüncelerini bekliyoruz

gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun inş çok sevındım senın adına öpüyorum ıkınızide

darısı başına inşallah

ben güllükte oturuyorum, 25 yaşındayım, 26 aylık bi kızım var, 18 haftalık ikinci kızıma hamileyim

konyaaltında oturuyorum, 29 yaşındayım, 4,5 yaşında bir oğlum var ve bende 32+2 de ikinci oğluma hamileyim
çalışmaya devam ediyorum tabii bir de

Kizlarrr ben oglumu dunyaya getirdim darisi diger hamislerim basina :)))

ben yeni hamileyken konuşuyorduk çok sevindim bu güzel haberini duyunca maşallah Allah analı babalı büyütsün
Akif beyde mi doğum yapmıştın? kaçıncı haftada dünyaya geldi bebeğin

Antalyada 5 doktora gitmiş biri olarak Ertuğrul Akdaş'ı tavsiye edebilirim. Ben de onda doğum yapacam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…