- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.641
Bende cumartesi gidiyorum akif beye benim ikinci çocuk bu defa nedense doktora karar veremiyorum hepimiz icin inşallah hayirlisi olur kizlar sağlikla aliriz evlstlarimizi kucağimiza
selam kızlar bende artık son 10 gun ıcındeyim bakalım artık heran beklıyorum tedgırgınlık diz boyu nasıl olacak dıye ask hıc bıtmez senden haber beklıyorum
merhaba kızlar yarın gidicez bakalım belki doğum olacak :)
Kizlarrr ben oglumu dunyaya getirdim darisi diger hamislerim basina :)))
hadi bakalım kızlar allah bir nefeste doğum nasip etsin güzel güzel bebişlerinizi kapıp getirin doğum hikayelerinizi bekliyoruz...
bende bugün bebişimin kalbini dinledim fasülyemi gördümmm
selam kızlar nasılsınız ara ara gırıyorum ama yıne takıp etmeye çalıyorum sizleri gunler azaldı.Doguran kacıyor gıbı bebeklere bakmaktan nete bakmaya fırsat kalmıyor sanırım ne dersınız .
bu araba bende ofmde akif beye gıdıyordum cokda memnun kalmamıstım ama aynı hastanede DERYA AKSU var bence bu kadın daha cok tercıh edılmelı dıye dusunuyorum.cok seker bır kadın cunku.izel ve mtk sızler ne durunmdasınız bakayım bebeişler nasıl
gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun inş çok sevındım senın adına öpüyorum ıkınızide
kızlaaaar kısa bi tanışma faslı yapsakya. Nerde oturuyoruz, kaç yaşındayız, ne kadarlık hamileyiz, kaçıncı bebiş :)
ben güllükte oturuyorum, 25 yaşındayım, 26 aylık bi kızım var, 18 haftalık ikinci kızıma hamileyim
konyaaltında oturuyorum, 29 yaşındayım, 4,5 yaşında bir oğlum var ve bende 32+2 de ikinci oğluma hamileyim
çalışmaya devam ediyorum tabii bir de
kızlaaaar kısa bi tanışma faslı yapsakya. Nerde oturuyoruz, kaç yaşındayız, ne kadarlık hamileyiz, kaçıncı bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?