- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.601
birde birşey sormak istiyorum ben sibel sürmen ustaya gidiyorum bilen varmı? giden varmı memnunmusunuz?
Mrb benim 8 yillik doktorum sibel hanim. İki dogumumdada ona gittim.dogumlarimida o yaptirdi.cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.cok iyi bir doktor secimi yapmissin.
Merhaba kızlar bende araştırmalarım sonucu doğru doktoru bulduğuma inanıyorum inşallah yanılmam.
Ofm Akif Beye gittim çok kalabalıktı ve yeterli ilgilenmediğini düşünüyorum. Telefonda ikili tarama sonucumla ilgili sorduğum soruya ters cevap verince bi daha uğramadım.
Melek Büyükkınacıya gitmiştim ilk haftalar ve tavırları hiç hoşum gitmedi
Radon'da Sibel özel iyi bir doktordu fakat ofmde doğum yaptırıyoruz diyince vazgeçtim taşımalı olmasını istemiyor eşim.
Son olarak Akdeniz Şifa'da Ertuğrul Akdaş'a gittim ve çok ilgili iyi bir doktor. Onunla doğum yapmayı düşünüyorum inşallah epidural normal istiyorum artık düzenli olarak aynı doktora gidiyorum değiştirmeyi düşünmüyorum. Yalnız şeker yüklemesi ilk defasında yükske çıkınca 100mg yapıldı diyetisyene yönlendirdi 40tl de ona verdim 150tlye yakın şeker yüklemesi için gitti. Muayene ücreti 20tl olsa da testler yüksek gibi. Epidural normal şimdilik 1000tl bu fiyat ocaktan sonra artacakmış.
hayırlı olsun hoşgeldin :)
ben ofm hastanesi akif beye gidiyorum bakalım pazartesi belli olcak doğum şeklim yaaa preeaklampsi kötüymüş eee kontrol altında mı tutuluyorsun
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim antalyadan 15 haftalık hamileyim bi kızım olacak inşallah..
amin canım saol.. ikinci çıocuğa gebelik zormuş :)) evde de ilgi bekleyen oyun çocuğu varken öyle yorgunun yatayım yapamıyor insan..Ay kendi ilk zmnlarımm aklıma geldi :) Allah sağlıklı bi gebelik geçirtsin inş bende antalyadayım bu arada
merhaba kızlar bugun muayene oldum alttan acaip canım acıdıhaftaya bir daha muayene olucaz ve nasıl dogum yapcagım bellı olcak
Slm Bende aranıza yeni katıldim. Bende medisu ya seyide hanıma gidiyorum.
kızlar merhaba, Nasılsınız?
Bende neredeyse 1 haftadır forumu takip ediyorum baştan sona kadar tüm sayfaları okudum hamilelik sıkıntılarınızı,doktorlarınızı,bebişlerinizi,alışverişlerinizi,doğum yapan arkadaşların kısa hikayelerini hepsini okudum.Gerçekten çokta faydalı buldum benim gibi yeni hamile olan ve kafasında gebelikle ilgili hiçbir fikri olmayan, daha önce ilgisi dahi olamadığı konular hakkında bilgi sahibi olmak,tecrübeli arkadaşları dinlemek çok güzel.
Ben 28 yaşındayım 2,5 senelik evliyim.Alanya'da yaşıyorum. ilk gebeliğim korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım.Bu kadar erken olabileceğini hiç düşünmemiştik o yüzden şaşkınlık yaşadık bayağa bir.Ama bebişimize hemen alıştık daha çok küçük olsa da.Alanyada iş nedeniyle bulunuyoruz ailelerimiz hep antalyada ve biz neredeyse 2 haftaya bir haftasonları antalyadayız ve kısmetse ben doğumu antalya da istiyorum o yüzden antalyada iii bir doktora gitmek istiyorum.Buradan okuduğum ve edindiğim bilgilere göre kafamda 3 isim belirginleşti.Sibel hanım,ertuğrul ve akif bey.Daha karar vermiş değilim zaten hepsini deneyecek zamanımda olur diye düşünüyorum.
Her ne kadar Erkek doktorların kadın doğum konusunda bayanlardan daha iiyi olduklarını düşünsem de kalbim hep bir bayan doktordan yana bunun neden ide daha rahat konuşabileceğimi düşünmem.
Tecrübelerini paylaşan paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...
selam.. sen de ağustos anne adayısın o zaman.. ben çok fazla nete girme fırsatı bulamadığımdan karşılaşamadık heralde :)))ben de geldim kızlar. öncelikle hepinizin bebeciği hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah diyorum ve tanıtıyorum kendimibebişim şuan 9+3 te. Konyaaltındayız. antalyaya gelin geleli bir buçuk yıl oluyor. henüz tam keşfedemedim her şeyin yerini, o yüzden zamanla size çok sorularım olacaktır :) bu topiği hülyadan duydum geldim ve ben de hepsini bir solukta okudum bitirdim dün gece, yattığımda saat 4e geliyordu
doktorum Anadolu hastanesinden Mine Erdoğan. ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık. aslında ben ali kızılateşi çok istemiştim ama seçimlerde aday şuanMine hanıma ise biraz çekinerek gitsemde aşığım şuan ona. nasıl tatlı dilli, nasıl ilgili anlatamam, her şeyi çekinmeden uzun uzun sorabiliyorum. tavsiye ederim. gerçi yine de tavsiye kısmını doğurayım nasipse ondan sonra yapsam daha uygun olur sanırım
ben de geldim kızlar. öncelikle hepinizin bebeciği hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah diyorum ve tanıtıyorum kendimibebişim şuan 9+3 te. Konyaaltındayız. antalyaya gelin geleli bir buçuk yıl oluyor. henüz tam keşfedemedim her şeyin yerini, o yüzden zamanla size çok sorularım olacaktır :) bu topiği hülyadan duydum geldim ve ben de hepsini bir solukta okudum bitirdim dün gece, yattığımda saat 4e geliyordu
doktorum Anadolu hastanesinden Mine Erdoğan. ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık. aslında ben ali kızılateşi çok istemiştim ama seçimlerde aday şuanMine hanıma ise biraz çekinerek gitsemde aşığım şuan ona. nasıl tatlı dilli, nasıl ilgili anlatamam, her şeyi çekinmeden uzun uzun sorabiliyorum. tavsiye ederim. gerçi yine de tavsiye kısmını doğurayım nasipse ondan sonra yapsam daha uygun olur sanırım
ben de geldim kızlar. öncelikle hepinizin bebeciği hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah diyorum ve tanıtıyorum kendimibebişim şuan 9+3 te. Konyaaltındayız. antalyaya gelin geleli bir buçuk yıl oluyor. henüz tam keşfedemedim her şeyin yerini, o yüzden zamanla size çok sorularım olacaktır :) bu topiği hülyadan duydum geldim ve ben de hepsini bir solukta okudum bitirdim dün gece, yattığımda saat 4e geliyordu
Bgn sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırayım diye ama bebeğim kalp atımını duymamız lazım dediler ama yinede aldılar kaydımı birkaçta test yaptılar kan aldılar yarın alıcm sonuçlarını. Kan testlerini buradan yapalım başka yere gitmee gerek yok dediler
evet ben sizin yazılarınızı okumuştum hayırlı olsun evlatlarınız nerde doğum yaptınız peki?teşekkür ederim bu arada
Selam bayanlar,
Başlığı yeni farkettim. Ben 31 haftalık hamileyim ve kız bebek bekliyorum.
Üstelik 13 yaşında bir oğlu olan 38 yaşında bir anneyim :)
Bu kadar aradan sonra herşey çok taze ve yeni geliyor. Tek fark daha yoğun daha sindirerek yaşıyorum her şeyi.
Bu arada Medstar Ünal Bey doktorum.
Alışverişi de bu ay başlayıp bitireceğim. Artık Kırcami mağazaları kazan ben kepçe:))
iyi yapmışsın canım ben de kaydımı oldum sağlık ocağına, ben testlerimi daha önce yaptırdığım için testlerimin sonuçları ve ultrason kayıtlarımla gitmiştim. 25 şubata gün verdiler. tetanoz aşısı yapacaklarmış. yani sanırım tetanoz demişti, emin olamadım şimdi.. o zamana bebek hareketlenmiş olur zaten hem dedi, mutlu etti beni
ben bu aralar çok korkar oldum herşeyden, bebeğime bir şey olacak diye aklım çıkıyor.. bir kaç arkadaştan da düşük haberi aldım, hem onlara çok üzüldüm hem de kendim adına çok korktum.. kendimi ilk kez bu kadar savunmasız, eli kolu bağlı hissediyorum.. eve ultrason alasım var..doktor bu sefer üç hafta sonraya verdi randevu.. zaman geçmiyor.. yine o pıt pıtları duymak sağ sağlim olduğunu bilmek istiyorum.. belli bir aydan sonra anne karnından steteskopla kalp atımı duyuluyormuş ya ben artık garanti evde kulağımda steteskop gezerim zaman geçtikçe benim endişelerim de artıyor. geçen cumartesi gittik rahatladım, şimdi gün be gün içerde neler oluyor iyi mi vs. arttıkça artıyor.. siz nasıl başediyorsunuz kızlar yaa...
Tesekkur ederim canim.ofm de yaptim dogumu.
iyi yapmışsın canım ben de kaydımı oldum sağlık ocağına, ben testlerimi daha önce yaptırdığım için testlerimin sonuçları ve ultrason kayıtlarımla gitmiştim. 25 şubata gün verdiler. tetanoz aşısı yapacaklarmış. yani sanırım tetanoz demişti, emin olamadım şimdi.. o zamana bebek hareketlenmiş olur zaten hem dedi, mutlu etti beni
ben bu aralar çok korkar oldum herşeyden, bebeğime bir şey olacak diye aklım çıkıyor.. bir kaç arkadaştan da düşük haberi aldım, hem onlara çok üzüldüm hem de kendim adına çok korktum.. kendimi ilk kez bu kadar savunmasız, eli kolu bağlı hissediyorum.. eve ultrason alasım var..doktor bu sefer üç hafta sonraya verdi randevu.. zaman geçmiyor.. yine o pıt pıtları duymak sağ sağlim olduğunu bilmek istiyorum.. belli bir aydan sonra anne karnından steteskopla kalp atımı duyuluyormuş ya ben artık garanti evde kulağımda steteskop gezerim zaman geçtikçe benim endişelerim de artıyor. geçen cumartesi gittik rahatladım, şimdi gün be gün içerde neler oluyor iyi mi vs. arttıkça artıyor.. siz nasıl başediyorsunuz kızlar yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?