Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Mrb benim 8 yillik doktorum sibel hanim. İki dogumumdada ona gittim.dogumlarimida o yaptirdi.cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.cok iyi bir doktor secimi yapmissin.

evet ben sizin yazılarınızı okumuştum hayırlı olsun evlatlarınız nerde doğum yaptınız peki?teşekkür ederim bu arada

aynı doktora gidiyormuşuz cnm ben de Ertuğrul beye gidiyorum inş bi sıkıntı olmadan devam ederim

kızlar merhaba, Nasılsınız?
Bende neredeyse 1 haftadır forumu takip ediyorum baştan sona kadar tüm sayfaları okudum hamilelik sıkıntılarınızı,doktorlarınızı,bebişlerinizi,alışverişlerinizi,doğum yapan arkadaşların kısa hikayelerini hepsini okudum.Gerçekten çokta faydalı buldum benim gibi yeni hamile olan ve kafasında gebelikle ilgili hiçbir fikri olmayan, daha önce ilgisi dahi olamadığı konular hakkında bilgi sahibi olmak,tecrübeli arkadaşları dinlemek çok güzel.
Ben 28 yaşındayım 2,5 senelik evliyim.Alanya'da yaşıyorum. ilk gebeliğim korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım.Bu kadar erken olabileceğini hiç düşünmemiştik o yüzden şaşkınlık yaşadık bayağa bir.Ama bebişimize hemen alıştık daha çok küçük olsa da.Alanyada iş nedeniyle bulunuyoruz ailelerimiz hep antalyada ve biz neredeyse 2 haftaya bir haftasonları antalyadayız ve kısmetse ben doğumu antalya da istiyorum o yüzden antalyada iii bir doktora gitmek istiyorum.Buradan okuduğum ve edindiğim bilgilere göre kafamda 3 isim belirginleşti.Sibel hanım,ertuğrul ve akif bey.Daha karar vermiş değilim zaten hepsini deneyecek zamanımda olur diye düşünüyorum.
Her ne kadar Erkek doktorların kadın doğum konusunda bayanlardan daha iiyi olduklarını düşünsem de kalbim hep bir bayan doktordan yana bunun neden ide daha rahat konuşabileceğimi düşünmem.
Tecrübelerini paylaşan paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

ben de geldim kızlar. öncelikle hepinizin bebeciği hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah diyorum ve tanıtıyorum kendimi bebişim şuan 9+3 te. Konyaaltındayız. antalyaya gelin geleli bir buçuk yıl oluyor. henüz tam keşfedemedim her şeyin yerini, o yüzden zamanla size çok sorularım olacaktır :) bu topiği hülyadan duydum geldim ve ben de hepsini bir solukta okudum bitirdim dün gece, yattığımda saat 4e geliyordu
doktorum Anadolu hastanesinden Mine Erdoğan. ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık. aslında ben ali kızılateşi çok istemiştim ama seçimlerde aday şuan Mine hanıma ise biraz çekinerek gitsemde aşığım şuan ona. nasıl tatlı dilli, nasıl ilgili anlatamam, her şeyi çekinmeden uzun uzun sorabiliyorum. tavsiye ederim. gerçi yine de tavsiye kısmını doğurayım nasipse ondan sonra yapsam daha uygun olur sanırım

hayırlı olsun hoşgeldin :)

ben ofm hastanesi akif beye gidiyorum bakalım pazartesi belli olcak doğum şeklim yaaa preeaklampsi kötüymüş eee kontrol altında mı tutuluyorsun

sorma oğluma hamileyken 7.ayda çıktı ortaya preeaklampsi.. çok zordu gerçekten.. 4 defa hastaneye yatmıştım..neyseki sorunsuz aldım oğluşumu kucağıma.. şimdi bunda da aynı sıkıntı olur diye endişeliyim tabi..

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim antalyadan 15 haftalık hamileyim bi kızım olacak inşallah..

hoş geldin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ay kendi ilk zmnlarımm aklıma geldi :) Allah sağlıklı bi gebelik geçirtsin inş bende antalyadayım bu arada
amin canım saol.. ikinci çıocuğa gebelik zormuş :)) evde de ilgi bekleyen oyun çocuğu varken öyle yorgunun yatayım yapamıyor insan..

merhaba kızlar bugun muayene oldum alttan acaip canım acıdı haftaya bir daha muayene olucaz ve nasıl dogum yapcagım bellı olcak

hadi hayırlısı olsun canım..çok az kaldı..

Slm Bende aranıza yeni katıldim. Bende medisu ya seyide hanıma gidiyorum.

hoş geldin canım..

hoş geldin hayırlı olsun bebişin.. söylediğin 3 dr.un da ismini çok duydum..ben de medline da alp beye gidiyorum. oğlumda da ona gitmiştim.. halden anlayan ve işini iyi bilen bir dr. sen de güven duyabileceğin bir dr bulursun umarım..

selam.. sen de ağustos anne adayısın o zaman.. ben çok fazla nete girme fırsatı bulamadığımdan karşılaşamadık heralde :)))

Hoş geldin hoş geldik )

Bgn sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırayım diye ama bebeğim kalp atımını duymamız lazım dediler ama yinede aldılar kaydımı birkaçta test yaptılar kan aldılar yarın alıcm sonuçlarını. Kan testlerini buradan yapalım başka yere gitmee gerek yok dediler

hepiniz hoşgeldiniz kızlar yeni hamişlere de hayırlı olsun
bende ne sancı var ne ağrı sanırım bebiş rahat yerinde gelesi yok pek =)
bakalım pazartesi tekrar kontrole gidicez

iyi yapmışsın canım ben de kaydımı oldum sağlık ocağına, ben testlerimi daha önce yaptırdığım için testlerimin sonuçları ve ultrason kayıtlarımla gitmiştim. 25 şubata gün verdiler. tetanoz aşısı yapacaklarmış. yani sanırım tetanoz demişti, emin olamadım şimdi.. o zamana bebek hareketlenmiş olur zaten hem dedi, mutlu etti beni
ben bu aralar çok korkar oldum herşeyden, bebeğime bir şey olacak diye aklım çıkıyor.. bir kaç arkadaştan da düşük haberi aldım, hem onlara çok üzüldüm hem de kendim adına çok korktum.. kendimi ilk kez bu kadar savunmasız, eli kolu bağlı hissediyorum.. eve ultrason alasım var.. doktor bu sefer üç hafta sonraya verdi randevu.. zaman geçmiyor.. yine o pıt pıtları duymak sağ sağlim olduğunu bilmek istiyorum.. belli bir aydan sonra anne karnından steteskopla kalp atımı duyuluyormuş ya ben artık garanti evde kulağımda steteskop gezerim zaman geçtikçe benim endişelerim de artıyor. geçen cumartesi gittik rahatladım, şimdi gün be gün içerde neler oluyor iyi mi vs. arttıkça artıyor.. siz nasıl başediyorsunuz kızlar yaa...

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah :) bizler hep burdayız ne zaman ne sormak istersen yardımcı oluruz sana antalya kolay bi şehir yakın zamanda keşfedersin :)

Sende hoşgeldin yeni hamiş:) içinizi ferah tutun narl ve sna diyorum Allah herşeyine sabrisini kolaylığını veriyor...evet tahlilleri orda yapıolar 12. Haftada mı ne tetenoz aşısı vururlar 6 doz mu ne gebelik boyunca 2 kez sonra 3 ya da 4 kez daha galiba tam bilmiom ben iki kez vuruldum

Selam bayanlar,
Başlığı yeni farkettim. Ben 31 haftalık hamileyim ve kız bebek bekliyorum.
Üstelik 13 yaşında bir oğlu olan 38 yaşında bir anneyim :)
Bu kadar aradan sonra herşey çok taze ve yeni geliyor. Tek fark daha yoğun daha sindirerek yaşıyorum her şeyi.
Bu arada Medstar Ünal Bey doktorum.
Alışverişi de bu ay başlayıp bitireceğim. Artık Kırcami mağazaları kazan ben kepçe:))

Slm canım hoşgeldin hayırlısınla sağ salim alırsın prensesini inş kucağına bende medstar a gidiyorum ama gökbay beye Ünal beyi de duymuştum daha önce ama sürekli doktorum gökbay bey olduğundan değiştirmek istemedim :) bende senin gibi sindire sindire yaptım 30haftada başladım şimdi herşeyimiz hazır ptesi de çantamı yapıcam sonra hazırım oğluşum ne zaman isterse gelsin:)

bende senin gibiyim eşime sürekli ultrason aleti alasım var diyorum her an kalp atışlarını duyayım hareketlerini izleyeyim istiyorum zor baş etmek benim zor geçiyor hem hamileliğim 2. ayda kanamam oldu 1 ay yattım evde zor yani allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Tesekkur ederim canim.ofm de yaptim dogumu.

ben çok memnunum doktorumdan ama çok uzak kunduda oturuyorum gerçi sibel hanım laraya taşınıyormuş şubat sonu hiç doğumla ilgili konuşmadık daha erken diye sanırım ama bir sürü şeyi merak ediyorum epidural doğumu araştırıyorum sibel hanım tavsiye ediyormuş tabi ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bilmiyorum...

ben daha o pıt pıtları bile duymadım sadece kesemizi gördük doktor 2 hafta sonra dedi ama ben garanti olsun diye 3 hafta sonra gidicem o zaman 8.haftanın içinde oluyorum.hele beni görmen lazım her tuvalete gittiğimde acaba kan var mı diye bakıyorum kafayı yemiş durumdayım minicik şey nasılda bağladı şimdiden kendine.bir de benim ağrılarım yine başladı kasıklarımda özellikle sol tarafımda kocaman bir şişlik varmış gibi hissediyorum zaten göbeğim 3-4 aylık gibi oldu.inanılmaz şişkinlik var siz de de oldu mu oluyor mu?
arkadaşlarım demişti bu endişeler artık ömür boyu senle anne olmak böyle birşey demişlerdi haklılarmış.
Bir de ben böyle göbeğimi tutup sevdikçe kocam hissediyor musun diyo bende evet diyorum-şakadan- yaa benimde keşke karnımda olsa bende hissetsem demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…