- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.661
Antalyada 5 doktora gitmiş biri olarak Ertuğrul Akdaş'ı tavsiye edebilirim. Ben de onda doğum yapacam inşallah.
ben güllükte oturuyorum, 25 yaşındayım, 26 aylık bi kızım var, 18 haftalık ikinci kızıma hamileyim
maşallah senin doğuma az kalmış. Hangi hastane ve dr a gidiyosun, nerde çalışıyosun?
Canlar ben 40.haftada dogum yaptim epidural sezaryan oldum oglum 3460kg olarak dunyaya geldi 51cm ameliyat ekibi harikaydi acaip muhabbetti:) hastane guzel temizzz hemsireler ciddi tecrubeli istersen bin kere cagir bin kerede de geliyolar yanii gayet memnun kaldim herseyden :)
Canlar ben 40.haftada dogum yaptim epidural sezaryan oldum oglum 3460kg olarak dunyaya geldi 51cm ameliyat ekibi harikaydi acaip muhabbetti:) hastane guzel temizzz hemsireler ciddi tecrubeli istersen bin kere cagir bin kerede de geliyolar yanii gayet memnun kaldim herseyden :)
KESİNLİKLE!! Derya hanım yurtdışından yeni gelmiş çoook tatlı ve çook şeker bir kadın. ben ona gidiyorum ve beni o kadar rahatlatıyor ki tatlı diliyle kendimi de çok rahat hissediyorum yanında tavsiye ederim.. Kanama ile gitmeme rağmen korkma annesi bebişin seninle diye öyle rahatlatmıştı ki beni bir daha bırakamadım doktorumu.. Allah izin verirse doğumumu da onunla yapmak isterim..
Canım ben doguma az kaldı artık her an beklıyoruz.Dogumdan sonra hem derya hanım hakkında hemde hastane hakındakı yorumlarımı yazarım
kızlar bugunkü kontrolumden sonra tansıyonum yuksek cıkmasıyla dr daha fazla bekletmeyelım dedı ve pazartesi ıcın bana gun vardı kısmetse ve allah ızın verırıse oğlusumu alıcam korku heyecan ve tedırgınım bana dua edin pazartesi akşam evimizde olursak yazarım
Merhaba antalyalı anneler, başlığı yeni gördüm aranıza ben de katılayım dedim. 15+1 günlük hamileyim, doktorum gökbay bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?