Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

sağol tatlım

Hoşgeldiniz
bende yeni sayılırım burada ama tüm sayfaları okuyunca sanki herkesi tanıyormuşum gibi hissediyorum zaten doğum yapanlar artık başka topiklere takılmaya başlamışlardır.sonuçta ilgi alanları değişti darısı bize...
siz bayağa tecrübelisiniz araya yıllar girsede bizim gibi olmayacağınız kesin bir yandan sanşlısınız...

ay bende cok fena oldum artık cıddı cıddı yataken yürürken cok zorlanıyorum 8-9 kılo arası gıdıp gelıyorum ama bu bıle benı ağırlaştırmaya yettıı yanı

Kizlar mrb bende antalyada yasiyorum araniza yeni katildim..4 haftalik hamileyim doktor sorunu yasiyorum doktor tecrubelerinizi paylasirmisiniz..hangi doktora gidicemi bilemiyorum

Kizlar mrb bende antalyada yasiyorum araniza yeni katildim..4 haftalik hamileyim doktor sorunu yasiyorum doktor tecrubelerinizi paylasirmisiniz..hangi doktora gidicemi bilemiyorum

hayırlı olsun canım sayfaları okursan herkes doktorundan bahsediyor ben ofm hastanesi akif beye gidiyorum hastaneden de doktorumdan da memnunum

bende 16+6 haftalık hamileyim. Akdeniz şifa hastanesi ertuğrul akdaşa gidiyorum. Ilk hamileliğimdede ona gidiyodum. Çok ilgili güler yüzlü bi dr ben çok memnunum tavsiye ederim.

Askhicbitmez bende bugun test yaptim cift cizgi cikti ofm akif beyden randevu aldim sen ona gittigini yazmissin nasil ilgili bir doktormu

Ilk hamileligim biraz panikliyorum.doktor guvensizligi var. En iyisini buluyum derken kendimi yipratiyorum biraz

nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama ulaşım sorununuz olmıycaksa akdeniz şifa hastanesi ertuğrul beye gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel ilgileniyor. Ultrasonda bebişinizi ayrıntılarıyla her tarafını inceliyor. Öyle üstün körü bi bakıpta bırakmıyor. Bütün sorularınıza güler yüzle geçiştirmeden cevap veriyor.

merhabalar.. yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş... bizim de haftaya kontrolümüz ama sanki günler geçmiyor.. bu aralar oğlumda çok fena.. anne neden beni kucağına almıyorsun diye hesap soruyor her sabah (( valla ikinci çocuğa hamilelik kolay değil galiba..

Canim ben konyaaltinda otuyorum..sifa hastanesi nerde..gecen hafta vitale hastanesi sema hanima gittim ama hic memnun kalmadim cok asik suratli zaten gergindim beni daha cok gerdi.

Askhicbitmez bende bugun test yaptim cift cizgi cikti ofm akif beyden randevu aldim sen ona gittigini yazmissin nasil ilgili bir doktormu

hoş geldin canım kan tahlili yaptırdın mı?
merhaba cnm bana da geçmiyo zaman haftaya salı için bende randevu aldım inşallah pıt pıtlarımızı duyucaz.eşim kaydedelim eve geldiğimizde özledikçe dinleriz diyo :)

Suudeemm merhaba
Ben akif beyden memnunum cok konusmaz net konusur fazla guleryuzlu deguldir ama insaninpanik yaptirmiyo benim dogumuma bikac gun kaldi mesela baska bi doktor olsa sezaryan yapalim derdi ama.akif bey suyun iyi bebek de iyi normal dogumu bekleyelim dedi biraz tansiyon cikti kizlar sinirdayim suan insallah duser de nornal dogum yaparim cumartwsi yine gidicem soktora kizlar aman diim tuzdan uzak durun bol bol su icin son gunlerim ama hergun disarda geziyorum biraz yormusum da kendimi bakalim insallah cumartesi dogum.olur :)))

Kizlar doktor konusunda kesin ve son kararimi verdim:) ofm hastnesi lütfüye eren yazici da karar kildim. Cok guleryuzlu herseyi en ince ayrintisina kadar anlatan tatli bir bayan.. 6 haftalik olduk 10 gun sonra inss kalp atislarini duyucaz bebisin

Bende cumartesi gidiyorum akif beye benim ikinci çocuk bu defa nedense doktora karar veremiyorum hepimiz icin inşallah hayirlisi olur kizlar sağlikla aliriz evlstlarimizi kucağimiza

içine sinen bi dr bulduğuna sevindim canım. Allaın izniyle kalp atışınıda duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…