- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.621
Sende hoşgeldin yeni hamiş:) içinizi ferah tutun narl ve sna diyorum Allah herşeyine sabrisini kolaylığını veriyor...evet tahlilleri orda yapıolar 12. Haftada mı ne tetenoz aşısı vururlar 6 doz mu ne gebelik boyunca 2 kez sonra 3 ya da 4 kez daha galiba tam bilmiom ben iki kez vuruldum
HoşgeldinizSelam bayanlar,
Başlığı yeni farkettim. Ben 31 haftalık hamileyim ve kız bebek bekliyorum.
Üstelik 13 yaşında bir oğlu olan 38 yaşında bir anneyim :)
Bu kadar aradan sonra herşey çok taze ve yeni geliyor. Tek fark daha yoğun daha sindirerek yaşıyorum her şeyi.
Bu arada Medstar Ünal Bey doktorum.
Alışverişi de bu ay başlayıp bitireceğim. Artık Kırcami mağazaları kazan ben kepçe:))
doğuran kaçıyor canım darısı başımıza.Banada ofm de derya hanımıönerdi bir hemşire ablam ama ben güray hanıma gidiyorum.Benim bebişde bende iyiyiz.Hareketlerim ağırlaştı seninde öyle mi?bide çok kilo aldım ya...
Kizlar mrb bende antalyada yasiyorum araniza yeni katildim..4 haftalik hamileyim doktor sorunu yasiyorum doktor tecrubelerinizi paylasirmisiniz..hangi doktora gidicemi bilemiyorum
Kizlar mrb bende antalyada yasiyorum araniza yeni katildim..4 haftalik hamileyim doktor sorunu yasiyorum doktor tecrubelerinizi paylasirmisiniz..hangi doktora gidicemi bilemiyorum
bende 16+6 haftalık hamileyim. Akdeniz şifa hastanesi ertuğrul akdaşa gidiyorum. Ilk hamileliğimdede ona gidiyodum. Çok ilgili güler yüzlü bi dr ben çok memnunum tavsiye ederim.
Ilk hamileligim biraz panikliyorum.doktor guvensizligi var. En iyisini buluyum derken kendimi yipratiyorum biraz
nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama ulaşım sorununuz olmıycaksa akdeniz şifa hastanesi ertuğrul beye gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel ilgileniyor. Ultrasonda bebişinizi ayrıntılarıyla her tarafını inceliyor. Öyle üstün körü bi bakıpta bırakmıyor. Bütün sorularınıza güler yüzle geçiştirmeden cevap veriyor.
Askhicbitmez bende bugun test yaptim cift cizgi cikti ofm akif beyden randevu aldim sen ona gittigini yazmissin nasil ilgili bir doktormu
merhaba cnm bana da geçmiyo zaman haftaya salı için bende randevu aldım inşallah pıt pıtlarımızı duyucaz.eşim kaydedelim eve geldiğimizde özledikçe dinleriz diyo :)merhabalar.. yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş... bizim de haftaya kontrolümüz ama sanki günler geçmiyor.. bu aralar oğlumda çok fena.. anne neden beni kucağına almıyorsun diye hesap soruyor her sabah(( valla ikinci çocuğa hamilelik kolay değil galiba..
Olimpos hastanesi doktor serap la ilgili bilginiz varmı
Kizlar doktor konusunda kesin ve son kararimi verdim:) ofm hastnesi lütfüye eren yazici da karar kildim. Cok guleryuzlu herseyi en ince ayrintisina kadar anlatan tatli bir bayan.. 6 haftalik olduk 10 gun sonra inss kalp atislarini duyucaz bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?