- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.781
bende ikinci bebeğime hamileyim. 24 hafta içindeyim. Hangi dr a gidiyosun?
Bol bol dinlen. Doktorun kim bu arada?
Jinefeme gdyrm canmm
Doktorum Mustafa Torgaç, Çok memnunum doktorumdan.. Ilk bebeğiniz kaç yaşında :)
Bende bir kere gitmistim canim.
Cok memnunum ins oyle devam eder
Kızım 28 aylık, ikinci kızım geliyor Allahın izniyle. Sizin ilki kaç yaşında? Ilki ve yoldakinin cinsiyetleri ne? Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Bende Akdeniz şifa hastanesi Ertuğrul Akdaş a gidiyorum.
Merhaba kızlar arada topiğinize bakıp okuyup çıkıyorum, ben de OFM'de Derya hanıma gidiyorum son 3 seferdir, bir kaç kişiden methini duymuştum normal doğum yanlısı olduğu için son aylarda doktorumu değiştirme pahasına ona gitmeye başladım. bir kızım olacak inşallah ama 35. haftada yan duruyordu fıstığım bu Cuma kontrolüm var umarım dönmüştür de doktor değiştirdiğime değer.
benim de OFM'ye gidenlere bir sorum olacak, hiç anestezi uzmanını araştırdınız mı? normal doğum yapabilirsem epidural olmasını istiyorum, onun için de anestezi uzmanı çok önemli malum.
Masallah canim.. DOgum doktoru cok onemli.benim doktorumda sibel sürmen usta.cok memnundum
Senin cocugun varmi Cânim yoksa hamilemisin :)
7.5 yasinda oglum var 1. Sinifa gidiyor.birde 4 aylik prensesim var canim.
Allah bagislasin canım hamileligin de ilk zamanlarda bel bosluk bacak agrilari yasadinmi
Cok yasadim canim.bol bol dinlendim.hele bel boslugum dogurucagim gune kadar surdu.
Gercektenmi canim ben çok korkuyorum bişeymi oluyo diye boslugum belim sag kasigim hic durmuyo az az hep devam ediyo
Evet canim aynen oyleydi.sen yinede doktoruna soyle dikkat et.gerci doktorlar ilkzamnlar normAl diyorlar
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah kızlarını.. benim oğlum henüz 12 aylık :) ikincisi de erkek.. Doktorumun 100. Yılda muayenehanesi var, ilk doğumumu memorial hastanesinde yaptım.. Eğitim araştırmada hemşireyim. Şimdi ücretsiz izin kullanıyorum.. Siz çalışıyor musunuz?
Derya hanım gerçekten çok tatlı ben de iyi ki ona geçmişim. Kizim 37 haftalik oldu ve çok şükür ki dönmüş normal doğum yapabilirmisim artık :) daha keyfi yerinde ama gelesi yok gb. Dogumdan sonra mutlaka yazarım burayacanım merhaba,
Ben de Derya hanıma gidiyorum ve çooook memnunum kendisinden.. biz daha küçüğüz 22. haftamız bugün bitti 22+0'ım yaniderya hanımla hiç doğum konuşmamıştık normal doğumcuysa çoook sevindim Allah'ım izin verirse ben de normal doğum istiyorum. Hastaneden de inanılmaz memnunum ve hiç kötü bir şey duymadım. doğum yaptığında lütfen paylaş..
Derya hanım gerçekten çok tatlı ben de iyi ki ona geçmişim. Kizim 37 haftalik oldu ve çok şükür ki dönmüş normal doğum yapabilirmisim artık :) daha keyfi yerinde ama gelesi yok gb. Dogumdan sonra mutlaka yazarım buraya
Herseyimiz hazır hatta dün arabaya indirdik cantalarimizi :) dinlenmek gelmiyor içimden daha enerjik hissediyorum kendimi heyecandan olsa gerek :)Ne guzel az kalmis artik.bugunlerde bol bol dinlen canim.herseyi hazirmi bebisin?
Teşekkür ederim iyi dileklerin icin canım. Insallah siz de kizinla güzel bir hamilelik gecirir ve hayirlisiyla kavusursunuzhayırlısıyla gelsin canım bebişinzamanında gelsin annesi acele ettirme daha varmış zamanınız kızımla öpüyoruzz
Herseyimiz hazır hatta dün arabaya indirdik cantalarimizi :) dinlenmek gelmiyor içimden daha enerjik hissediyorum kendimi heyecandan olsa gerek :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin icin canım. Insallah siz de kizinla güzel bir hamilelik gecirir ve hayirlisiyla kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?