Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

cybernuran cnm bende bakıcam deepoya çanta için

buarada sen bebeğinin mobilyasını nerden ve kaça almıştım cnm yaa :26: ilke bebemiydi?

buarada sen bebeğinin mobilyasını nerden ve kaça almıştım cnm yaa :26: ilke bebemiydi?

Bende tarama testlerini sifa hastanesinde yaptrdm.diger kan ve idrar tahlilerimi saglik ocagina yaptrdim.canim dogumuma 2.5 ay var daha dogum parasini konusmadik.doktor sordugunda bilgi verecektr canim.iyi bir doktor hamilelikte cok onemli.ertugrul beyde sifada calisiyor.muayene sigortaliya 20 tl.bdnde 1 kes gitmistm.

Evet canım ilke bebeden aldım ama karyola aldım ben bitek bu büyüyebilen yataklar varya ondan yatak odama kurdurdum çünkü 1 yaşına filan gelince oda yapıcam ben o büyüyebilenlerinde çekmeceleri dolapları var eşyaları sığdı kampanya vardı ozaman karyola ortopedik yatak uyku seti cibindiriği komple 660 tlydi :)

Bende buyuyenlerden kurucam odama.yandaki dolap cekmeceleri uzun sure yetiyor bebisin kiyafetlerine.bu arada nasilsin canim?sancin falan varmi?

Bende buyuyenlerden kurucam odama.yandaki dolap cekmeceleri uzun sure yetiyor bebisin kiyafetlerine.bu arada nasilsin canim?sancin falan varmi?

Evet canım ya herkes aynı şeyi dedi zaten bi sürü şey aldık ama herşeyi sığdı :) valla canım hergün denize giriyorum bebek baya aşağı indi ama tık yok kasılma var ama eskisi gibi yani sancı yok hiç bizim kız tembel çıktı :) içerde keyfi yerinde herhalde ye iç yat yapıyor :))) canım sen de ofm de mi yapacaksın doğumu? Benim cuma SİBEL Hanım'a randevum var senin ne zaman randevu?

güle güle kullansın kuzucun cybernurancım bende oda takımını alırken yatağın yanında birleşik dolap olanlardan tercih edicem, dediğiniz gibi daha sonra çıkıyor o kısım yatak büyüyor

doktorumla konuştum izellcim doğum ücretim 1000 tl , medicalde olacak doğumum orayada 750tl ödiycem, toplam 1750 yani, eğer normal epidural olursa hastane 1000 oluyor yani doktor + hastane toplamda 2000tl

Aynen canım cibindiriğiyle filan çok güzel oldu beyaz aldım ben cibindiriği ve uyku setini lila beyaz aldım çok güzel olduu :))

Oglumdada yaz hamilesiydim hep denize girdim.simdide basladim girmeye.cok rahatlatio.canim zamani vardir bebis ne guzel mubarek gunlerde dogacak.ben bir sorun olmassa ay sona goruselim dedi sibel hanim.seker yukleme testim var.onlari bildiricem.

Canim sen kac haftadaydin?

Aynen canım cibindiriğiyle filan çok güzel oldu beyaz aldım ben cibindiriği ve uyku setini lila beyaz aldım çok güzel olduu :))

şöyle bir düşündüm de çok güzel olmuştur gerçekten bende beyaz alıcam odasını ve cibindiriğini, yani hakim renk beyaz olacak, oralarda mavi kırmızı vs olabilir

Canim daha zamanimiz var dedi sibel hanim.ama ofm aklimda.bakalim hayirlisi.sende allahin izniyle bir yapta.bakalim begenecekmisin? Ofmeyi?

Ben de Akdeniz Şifa'da Ertuğrul Akdaş'a gidiyorum, çok memnunum, 20 tl muayenesi, istediğim zaman da arıyorum. İnanılmaz sıcak kanlı ve güven veren biri. Muayeneye değil sohbete gidiyoruz sanki tavsiye ederim

Oglumdada yaz hamilesiydim hep denize girdim.simdide basladim girmeye.cok rahatlatio.canim zamani vardir bebis ne guzel mubarek gunlerde dogacak.ben bir sorun olmassa ay sona goruselim dedi sibel hanim.seker yukleme testim var.onlari bildiricem.

Evet ya ne zaman canı isterse biz hazırız bekliyoruz kızımızı :)) ay şeker yüklemesi çok fenaydı :)) Allah sana da kolaylık versin canım

şöyle bir düşündüm de çok güzel olmuştur gerçekten bende beyaz alıcam odasını ve cibindiriğini, yani hakim renk beyaz olacak, oralarda mavi kırmızı vs olabilir

Beyazla her renk uyuyor canım ya içinde bir melek uyuyacak birde :) onların olduğu herşey güzeldir yaa )

Tesekkur ederim canim.valla midesi cok kotu oluyormus bazilarinin.sen nerede yaptrmistn? Seker testini?

Kızlar şeker testinde içirilen su çok fena. Yanınızda limon da götürün en azından limonata gibi içebilirsiniz. Bana da bi arkadaşım demişti, bazı hastaneler kendisi veriyomuş limonu ama ne olur ne olmaz yanınızda bulunsun

Sagol canim..Bende gotureyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…