- Konu Sahibi cybernuran
-
Cybernuran canim sen ofmnin dogum servisini odalarini gezdinmi?bugun sibel hanimda muaynem vardi onunlada konustuk.ofmeyle ilgili.orasi olucak gibi daha 2.5 ay var.
Evet canım doğum servisini gezdim ama odalar full doluydu bakamadım bide suit odalarıda varmış güzeldi hemşireler güler yüzlüydü bakalım kısmet artık her an doğumum olabilir ozaman daha detaylı paylaşırım hehehe :))))
Suit odalarin fiyati nekadardi bilgin varmi?ayy cok heyecanli bir donem.rabbim sikintisiz kurtarsin insallah canim.kucagina al prensesini.ben bile sabirsizlaniyirum.simdiden.hazirliklarintamamlandimi?
slm kızlar bende antalya kemerdenim
rüyalarımda doğum senaryoları görüyorum 3 aya kadar kafayı yemem inşallah
Hoşgeldiniiiiiiizzzz nasılsınız kaç haftalık bebişimiz :)
Hehehe ya ben hiç korkmuyorum nedense böyle hafif bi sancım olsa oleeeey doğuruyorum galiba moduna giriyorum :))
h.buldum tatlım bebegim 20 haftalık gecen dra gittik bebek kız galiba dedi ama tam emin degildi cünkü utangac bebegim bacaklarını acmadı bide giderken o kadar dedim bebegim utanma ac bacaklarını diye ama acmadı
nedense bende pek dogumdan korkmuyorum hiç düşünmüyorum bile. ama 2 3 güne kadar rabbim affetsin isyan ediyodum bitmeyecek bu hamilelik hiç diye (bulantılarımdan dolayı çok cıkartıyordum da )ama 2 gündür çook iyiyim hatta mutfakta yemek bile yapıyorum bugün o yüzden böyle devam ederse hamileligim çok rahat gececek.
Ayy canım ozaman hamileliğin en güzel kısmına hoşgeldiiiiiiin bence mide bulantıları en Zor kısmı hamileliğin çünkü :) bana da kızmış gibi geldi nedense bebişin :))))) sen ne hissediyorsun peki cinsiyetini ?
Sanırım 100 lira fark vardı canım ay ne kadar sabırsızlanıyorummmmm nasıl anlatamammm :) herşeyimiz tamam bizim bebişin tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi ve hastane çantamız hazır bitek kuaför işim ve ev temizliği kaldı oda bu hafta içi tamamlanıyor ve sonra gelsin bebişşiş :)))))))
slm kızlar bende antalya kemerdenim
rüyalarımda doğum senaryoları görüyorum 3 aya kadar kafayı yemem inşallah
Hosgeldin canim.bende tam 5 ay cektim bulanti koku hassasiyeti.cikardim hep.neler cektim evimde 1 bardak su bile icemiyordum.daha 1.5 aydir evde biseyler yapiyorum.benimkide kız.ilk cocugum 6.5 yasinda erkek.ondada 4 ay cektim.ama bu hamileligim daha zor gecio.sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini.
saol canım allahım bebeklerini sana bagışlasın inan bu bulantılar beni mahvetmişti allaha şükür 2 3 gündür iyiyim bide sıcaklar nem derken beni iyice bunaltmıştı ama artık hallettim bulantı işini inan bi kaçgün öncesine kadar neler diyodum bu bidaha hamileligin adını bile anmam diyodum allahım affetsin büyük konuşmak istemezdim ama o anlarda ölüyodum resmen
Tesekkur ederim canim.seni cok iyi anliyorum.bende hep bidahami asla dedim.Oglumda.6yil sonra cesaret ettim.hayirlisi bi zamanmis hakkimda.ben 5 ay ac gezdim.su bile icemedim.evde bile duramiyordum.
canım ben en baştan beri hep erkek hissetmiştim ama gönlümde yatan kıızdı. bide eşim çok erkek bebek istiyodu cevresindeki arkadaşlarının hep erkek bebekleri oldu ya da olacak ister istemez etkilendi bu durum beni üzüyo nedense bebegimin kız olacagı degil ama eşimin hep dilinde erkek bebek olması neyse rabbim hangisini uygun gördüyse onu versin. bi de cevremdekilerde karnımın şekline ve erken hissetmeme göre erkek diyolardı
100 lira iyiymis canim.hadi bakalim ev temizligide bitsinde ole gelsin bebis.nerelerden alisveris yaptin genelde?
Hayırlısı olsun kuzucum ya :) kız kız diye çooook deliren insanlar var aslında evlat diye diye de boşver sağlıklı olsun hayırlı olsunda :)
Aynen canım ya :) ben mobilyasını ilke bebeden aldım geri kalan bakım ürünlerini küvetini ıvır zıvırını bebek arabasını BEBEJİ den aldım :) birde baya hediye geldi nerelerden alınmış bilmiyorum ciciler bi sürü :) lcw Dan da gece yada ev içinde giyebileceği bişeyler aldım şimdilik yeter dedik doğumdan sonra eksikler olursa bakarız artık napalım :)
canım aynen kanepelerimden bile tiskenmiştim artık biraz memlekette annemin yanında kaldım orda biraz toparlamıştım kendimi sonra evime dönünce yine kusmaya başladım sonra allahın izniyle kesildi inşalla böyle devam eder aslında evimin kokusu hala igrenç ama çıkartmıyorum koksa bile şükürler olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?