- Konu Sahibi cybernuran
-
İlke bebeden yapiyorum bende alisverisi.kiz olucagi icin bastan aliyorum herseyini.besigimiz var abiden.ama kiz cicilerine hayir demek mumkun olmuyor.gule gule giysin kucuk hanim.0-3 ay kac takim aldin?
Valla bi 30 takım vardır canım ya :) ama ne takımlar bi görseeen dantelli taytlı takımlar mı dersin :) zaten bi ayakkabıları var topuklu leopar desenli filan bi sürü tokalar büyük büyük güller filan benim kız tam kokoş olacak benim yüzümden :)) anası biraz süslü napsın :)) valla kız cicileri çok güzel ya insanın herşeyi alası geliyor :)
Ay maslllh canim.bende bayiliyorum kokos cicilere.nerden aldin bunlari.
Valla karmakarışık bi çoğu zaten hediye geldi :) ama bak böyle ilginç şeyler genelde kapalı yolda bebek mağazaları filan varya oralarda çok oluyor :)
Bende mutlaka haftada 1 - 2 kez dogum yaptigimi ve emzirdigimi goruyorum.bilinçaltı sanırım.
emzirme sorunları da oluyormuş sanırım ama ben onu geçtim bi doğurabilsem..doktorum epidural normal doğumu önermiyor ıkınma sorunu oluyor diye sezeryan da bildiğin ameliyat..normal doğuma hiç cesaretim yoknapcam bilmyorum..bu arada bebeğimizin şuan oda takımı geldi eve onu kuruyorlar..hakikaten anne olcam galiba değişik bir duygu daha hiç kıyafet filan almadık ben almaya başlıyım en iyisi 6 ay bitti..hepimiz doğum hikayelerimizi yazarız artık buraya
Canim bende koltuklarim yatagim mutfagim tabagim kasigim bile kokuyordu burnuma.hele o deterjanlarLar yumusatici sabun offfff.annemde antalyada hep orda kaldim.ama eve gelince yine cikariyordum.
emzirme sorunları da oluyormuş sanırım ama ben onu geçtim bi doğurabilsem..doktorum epidural normal doğumu önermiyor ıkınma sorunu oluyor diye sezeryan da bildiğin ameliyat..normal doğuma hiç cesaretim yoknapcam bilmyorum..bu arada bebeğimizin şuan oda takımı geldi eve onu kuruyorlar..hakikaten anne olcam galiba değişik bir duygu daha hiç kıyafet filan almadık ben almaya başlıyım en iyisi 6 ay bitti..hepimiz doğum hikayelerimizi yazarız artık buraya
ahh canım ne kadar şanslısın annen yine antaladaymış benimkiler taaaa çankırıdalar zor oluyo yani ama şükür gecti.
Kizlar su ilke bebe dediginiz yer nerde peki
Valla karmakarışık bi çoğu zaten hediye geldi :) ama bak böyle ilginç şeyler genelde kapalı yolda bebek mağazaları filan varya oralarda çok oluyor :)
canım bizde bu ay biraz bakım ürünlerine(küvet, şampuan vs. gibi) ağırlık verelim istiyoruz bebeji nasıl canım bu konularda küvet vs. ne kadardı azcık bilgi verirsen sevinirim
bi de çantamı alayım istiyorum onu nerden aldın canım.
:)) çantayı Adidas'tan aldım deepo Dan 59 tl miydi neydi çok güzel zaten oradaki kadında bebek çantası bu demişti :)
Küveti 14 tl ye aldık köpüklü fileyi de o civarlar bişeye aldık
Sebamedin yenidoğan şampuanı vücut jeli herhalde onlarda 20 şer liramıydı neydi ama büyük sebamed in vücut yağı ve bakım kremi onlarda 18 er lira filan herhalde ama toplu indirim yaptıkları için tam kaça düştü bilmiyorumyani bu saklama oldu ama bu civarlardadır bide ben duş süngeri aldım yeni doğan için yani eczaneden filan ucuza gelmişti baya bide orda diğer markalarında var onlar daha uygundu :)
teşekkür ederim canımbiz de bu ay bi bakalım artık oraya.. adidasın bebek çantası var mıymış hiç bilmiyordum.nasıl peki biberon gözü vs varmı
Merhaba antalyali hamisler.bende antalyadayim 25 haftalik hamileyim.kiz bebisim olucak.allahin izniyle.2.cocugum bu.6.5 yasinda bir oglum var.dOktorum SİBEL SÜRMEN USTA.oglumdada doktorum sibel hanimdi.sezeryanimida o yapmisti.cOk memnundum.halada cok severek gidiyorum.cok ilgili istedigim saatte ariyorum.
canım merhaba bende antalyadanım bugün internette araştırma yaparken duydum sibel hanımı ona gitmeyi düşünüyorum sen tecrübelisin o zaman nasıl sevindim yazını okuyunca muayene ücretini sordum 150 tl dediler bana çok fazla geldi 1 ayda bi kaç defa gitmek zorunda kalırsak maddi yönden baya zorlar ya.Ama iyi bir doktor olsunda istiyorum doğum ücretleri falan nedir canım biliyomusun birde özel hastanelerde yaptırıyor sanırım sitesinde okumuştum bilgilendirirsen sevinirim.Benim henüz 9 haftalık bebiş.
Merhaba canim.oncelikle hayirli olsun bebisin?ilk bebeginmi?ayda bir 150 tl veriosun oay icinde tekrar vermiosun canim.ilk zamnlarin haricinde ayda bir gidiosun.bir sorun olmadiktan donra.evet ozellerde dogum yaptiriyor.o sana zaten anlasmali oldugu yerler hakkinda bilgi veriyor
Zaten.sibel hanim gayet tecrubeli donanimli bir hekim.ayrica cok guleryuzlu.cok cici bir hanim.24 saatte ulasabiliosun ozelden.ben kesinlikle tavsiye ediyorum.zaten bir kere muayne olduktan sonra sende memnun kalacaksin.antalya hangi semtindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?