Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

gulem çok sevindim allah büyük işte.herşey mümkün.inşallah keseyide kalp atışlarınıda görürüsünüz bir an evvel.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

sağol yasmin cim..bekliyoruz daha..yarından sonra bakılacak keseye..ama dış gebelik gibi bi fobi oluştu bende..progesteronum düşük biraz..sen nasılsın?başladınmı?

yok canım biz temmuzda başlıyoruz inşallah.hep erteleye erteleye temmuza kaldı hayırlısı olsun artık.
aklına dış gebelik falan getirme neden öyle bi hisse kapıldın.ben normal yolla hamile kalıp dış gebelik geçirdim geçen yıl.allah kimseye yaşatmasın.zor bişey.
sen ortada bişey yokken düşünme böyle şeyler pozitif olki herşey yolunda gitsin.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

olsun geç olsun sağlam olsun..bu arada dış gebeliği nasıl anladın?değerlerin nasıldı? bi anlatırsan çok sevinirim..bi şikayetim yok ama... ne zaman şikayetlerin başladı?teşhisin falan nasıl kondu??

canım adetime 5-6 gün kala çok açık renkte kahverengi lekelenme yaşadım.adet gününe kadar lekelenme devam etti.adet günümde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.hafif kanamada başlamıştı.kan testinde ilk değerim 38 çıktı.sonra düştü tekrar yükseldi ama iki katına artmadı hiç bir zaman.dış gebeliğin belirtileri betanın düzensiz artması,lekelenme kanama gibi şeylerdir.ama bunların hiçbiri kesin tesbit için yeterli değil.yada bunları yaşayan kesin dış gbeidr diyede bişey yok.bana 3 doktor düşük yapıyosun dedi.son gittiğim doktor dış gebeliği tesbit etti.genelde değer 1500 olup kese rahimde gözükmüyorsa ve bu saydığım belirtilerde varsa dış geeblik kesinleşiyor.
sen sanırım kanama yaşadığın için şüphelendin ama hamileliğinde 9 ay boyunca adet olan kadınlar bile var.olumsuz şeyler düşünme hamileliğinin tadını çıkar.inşallah keseyi görürüsün bir an evvelde için rahatlar.üstüne görme denen şeyi yaşıyor olabilirsin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

çok sağol canım...benim 25 mayıstı son adetim.21 haziranda beklerken 18 inde oldum,ama önemsemedim olabilir diye.3 gün adet gördüm.4.gün tıp fakültesine gittiğimde artık kesilmek üzereydi.o gün betahcg 69 çıktı.birgün ara verip tekrar bakıldı 162,bi gün ara verildi tekrar bakıldığında 424 çıktı.(bu arada kanamam tamamen kesildi ilk testten sonra).o günden sonra ölçtürmedim.(ayın 25 inde 424 çıkmıştı)......ama progesteron değerin düşük demişlerdi.ben buna takıldım.bazı doktorlara sorduk önemli değil,betahcg artışı iyi görünüyo dediler.ama ben keseyi görene kadar rahatlayamycam galiba.kanama,lekelenme yada ağrım yok..aksine hiç bişey hissetmiyorum.bi belirti vermeyebilir yazıyo internette,kafam çok karıştı.yarına kadar nasıl beklycem bilmiyorum(

canım kafanı inan boşuna karıştırıyorsun.beta değerin ne güzel artmış.iki katındanda fazla artış olmuş.progesteron değerleri konusunda çok bilgim yok ama sanmıyorumki olumsuz bir gebelik olsun.ayrıca gebelik illede belirti verecek diye bişey yokki.bende hamile olduğumda hiç bir belirti yaşamadım lekelenme olmasa şüphelenip test bile yapmazdım.bence gayet sağlıklı bir gebelik zaten şuan değerin 2000 e yaklaşmıştır.tabi insanın elinde olmuyor ister istemez endişeliniyorsun ama içini ferah tut.keseyide kalp atışlarınıda en kısa zamanda görürsün inşallah.beklemediğin umutsuz bir anında oluşan sürpriz bir gebelik olduğu için onun kaygısı ve tedirginliği var sanırım inanamıyorsun.ama kendini boş yere üzme.dedimya hamileliğinin,uzun zamandır beklediğin bu anın keyfini çıkar.

canım ben bugün dayanamyıp gittim dottora,ve keseyi göremedi..korktuğum başıma gelecek galiba..dediğin gibi değerim normal katlandıysa(ölçtürmediğim günlerdede) 2000 e yaklaşmıştır ve görünmemesi beni korkuttu.doktor geç döllenmiştir belki cuma tekrar gel dedi ama ben iptal durumdayım..hayırlısı tabiiki..lekelenme falan da yok..tabii şimdilik..yarın başka bi doktora gideceğim..

canım ya hemen panik yapma hangi doktora gidiyorsun.vitale hastanesinde sinan bey yada ali fuat beyi öneririm.birde benim dış gebeliği teşhis eden figen demirdi ve beim değerim 360 dı ama ilk bakışta hemen anlamıştı.için rahat edecekse bir git derim.ama telaşa kapılma hemen.başka bir doktorada gitmen çok iyi olur.çünkü hepsi farklı şeyler söylüyorlar.dış gebelik olsa şuan değerin yüksek ağrın falan olurdu.lekelenme yada kanama devam ederdi.olumsuz düşünme.eğer için rahat edecekse kan testi yaptır değerini görmek için.hıfzı sıhhada çok uygun 6 liraya yapıyorlardı.ben keseyide göreceğine inanıyorum.
bu arada benim dış gebeliğim kendiliğinden sonlandı.ameliyat yada iğneye gerek kalmadı.dış gebelik sonlanınca rahim filmi çektirdim ve ikii tüpümde maalesef iyi durumda değilmiş o yüzden tüp bebeğe karar verdik işte.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyorum canım.benide haberdar et.

slm canım sonucum 4698 çıktı.progesteronum 27...bunu burdan yazayım dedim..özeldende yazdım sana..yarın başka bi doktora gideceğim..inşallah normaldir herşey..

canım değerin güzel katlamış.inşallah hayırlı haberler alırsın.mutlaka haberdar et benide.progesteron deeğrinin kaç olması gerektiğini bilmiyorum.ama beta güzel yükselmiş ve bu değerde kese gözükür zaten.inşallah bugün görürüsünde tüm kaygıların geçer canım

çok sevindim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah benim ilk testim 117 ikinci 206 üçüncü 1070 çıkmıştı hamileyken coraspin kullanmadım. allahıma çok şükür hamilelik çok güzel gidiyo her şey yolunda artık bebişlerimi hissedebiliyorum çok güzel bişeymiş bu darısı senin ve diğer bekleyenlerin başına

canım darısı bizlerin başına.bende inşallah bu ayın 8-9 gibi başlıyorum tedaviye.yaşadığın bu güzel duyguları bizlerde yaşarız inşallah.seninkiler ikizdi dimi.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar slm uzun zamandır giremedimmm .bebeğim 22 haftalık yani 5.5 aylık oldukk.ikimizinde sağlığı çok ii.doktorum vitalede sema hanım çok harika bir doktor tek kelimeyle beslenmemden çatlak kremime herşeyimle çok ilgili .allahım herkese nasip etsinn

mrb tupuscum çok sevindim iyi olmanıza.bende adet olmayı bekliyorum bugün yarın olur.2.günüde doktora gidicez.başlayacağız hayırlısı ile.

Kızlar herkese selamlarımı sunuyorum.Bu başlıktaki tüm mesajları okudum.Herkese Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin.Ben 39 yaşımdayım.10 yaşında bir oğlum var.Yıllar sonra tekrar çocuk istediğimde iki düşük yaşadım.İlki 7. haftada kendi düştü.Diğerine de 6 ay sonra kolay gebe kalmama rağmen gelişim bozukluğu nedeniyle kürtaj yapıldı.
Şimdi tüm kan tetkikleri,HSG,kromozom analizleri,trombofili paneli vs ne varsa herşey normal ..(genetik tahlilleri yarın çıkıcak o normal mi bilmiyoruz.)Ama tahmini yaşla ilgili yumurta kalitesizliği görünüyor.Kolayca gebe kalıyorum ama sonrası olmuyor.Sonuç:Vitale'de tüp bebek tedavisine başladık .İğneler bitmek üzere.Sanırım bu pazar ayın 18 inde yumurta toplanacak.Sİnan bey tedavimi takip edecek diğer işlemler yan tarafta olucak.Tıpkı senin de yapmayı düşündüğün gibi.
Herşeyi titizlikle takip edip araştırıyorum.PGT siz bir tüp bebek macera olurdu o da yapılacak.
Benim yeni evliyken genç yaşta bir düşüğüm daha olmuştu.Yani toplam 3 düşük 1 sağlıklı çocuk.Ben o çocuğuma şimdi mucize gözüyle bakıyorum.Eğer bir sorun varsa o nasıl doğmuş bilmiyorum.Kıymetini daha iyi anladım.Allah hepinize en az 1 çocuk nasip etsin.Ama sizleri de çok iyi anlıyorum.Aynı hislerle şu an tedavimi oluyorum.Eğer bu da olmazsa tekrar denememin anlamı yok diye düşünüyorum yaştan dolayı.
yasmin_07 sanırım sen de bu ay tüp deneyeceksin.Bizimkilerin tarihi yakın sanırım.Ben 5 temmuzda gonal-f e başladım.Herşeyin hayırlısı olsun.Herkese kolaylıklar ve şans diliyorum.Hamile olanlara da sağlıklı bebekler...Herkese selamlarımı yolluyorum.

Düzeltme:
"Sİnan bey tedavimi takip edecek diğer işlemler yan tarafta olucak.Tıpkı senin de yapmayı düşündüğün gibi." derken yasmin_07 sana hitap etmeyi unutarak yazmışım.Umarım senin de sorunsuz kolaylıkla geçer.Benim herhangi bir sorunum yok herşey yolunda görünüyor.Bugun 8. gün 5-6 yumurta görünüyormuş.Akşamları gonal-f yapıyordum göbekten, bu sabah da yine göbekten yumurtaları hizaya sokan başka bir iğneye başladım.İkisine birden devam..Bu benim ilk tüp denemem gelecek basamakları da göreceğiz.Tekrar selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…