canım keçi boynuzu kürünüdenedinmi eşine.çok faydası var.bizzat denemiş biri olarak söylüyorum.
inşallah sağsağlim antalyada olursun.konuk evi yaz ayları olduğu için dolmuştur.insanlar izinlerini genelde yaza ayarladıkları için hastane bile baya kalabalık oluyor.eğer istersen ben misafir ederim seni.zor durumda kalma canım.
bende bu akşam çatlatma iğnesini vurduracağım.c.tesi sabahta inşallah toplanacak yumurtalar.
biz burdan yurt dışından gelen bi hap önerdi doktor onu bulduk aldık eşim kullanmaya başlicak inşallah faydasını görürüz.eşimin sorunu sperm azlığı hareket azlığı kuyruklu sayısı az ama keçiboynuzunu duydum hiç denemedik
verojcum umurtalar yarın toplanacak.salı günüde sanırım transfer olur.hayırlısı olsun.sen neler yaptın.şuan kullandığın bi ilaç varmı.
meraba canım.inşallah hersey yolunda gider.dualarım seninle.sen kalırsın gibi geliyor hep.inşallhta oyle olur.dr bir ilaç verdi onu kullanıyorum.bitınce adet olacam.adetın 2. yada 3. gunu hormon tahlili yapacam hersey o zaman belli olacak.tahliller iyi çıkarsa yanlış anlamadıysam farklı bir yontem deniycek.bakalım mucadelemizi veriyoruz ,sonuç ne olur bilmiyorum.bu arada bal poleni ve arı sutunu karıştırıp yiyorum.manavgatta arı sutunu zor bulduk.ama herkes birsey yazmış kafam karıştı.kimisi sadece tahta kasıkla ürünleri karıştır diyor,kimiside kullanılan miktarları farklı vermiş.ben kafama gore yapıyorum artık.hayırlısı artık.
ireneciğim bencede burdan yazışalım.sana özel msj attım ama sanıyorum cvp yazabilmen iiçin en az 100 msj yazmış olman gerekiyor.senn msj sayısı yeterli olmayabilir.umarım cvp yazabilirsin
transfere eşlerinde girebiliyor olmasına çok sevindim.bu heyecanı eşiminde görerek yaşamasını istiyorum.şimdiden heyecanlandım bile.evet idrara sıkışık olmak gerekiyormuş burda okmuştum.peki ne kadar su içmni söylediler.birde transferden sonra sı nasıl oldu.muayene koltuğunda yapılıyor sanırım hemen kalktınmı yada hastanede ne kadar kaldın.idrar konusunu ne yaptın.bazıları sürgü diye bişey veriyolar falan diyor.çok soru sordum ama beni ençok heyacanlandıran aşamalara geldik.iğne ilaç sürecinde insan pek bişey anlamıyor.ama şimdi yumurta toplanınca kalitelimi,döllendimi dondurulabilirmi kafamda bir sürü soru olacak.ve tarnsfer heyecanı.hepsi ayrı güzel aslında.bu anların bile tadını çıkarmak lazım ama insan heyecandan ve tedirginlikten başka şey düşünemiyor.
protein ağırlıklı beslenme olayı bana mantıklı geldi.çünkü benim rahim ağzında çok minik bir yara vardı.doktor protein ağırlıklı beslen kendiliğinden bile kapanır belki demişti..çok küçüktü çünkü.kaslara faydası olduğu için rahim kaslarınıdamı güçlendiriyor bilemiyorum.ama sen dikkate al.anansıda çok duydum.faydalıymış bu dönemde.
birde sitede baktım transferden sonra bazıları progesteron içeren iğne yaptırıyormuş.bizim merkez sanıyorum bant ve jel tercih ediyor değilmi.uygulamasıda daha kolay en azından.
İdrara sıkışıklığı sen hissedip ayarlıyorsun.Ben son günlerde 4-5 l. içmekten her daim idrara sıkışığım zaten
Zaten ultrasonda önce üstten bakıyorlar ,idrar kesesi rahime baskı yapıp iyice görünsün diye içiyorsun suyu.Eğer sıkışık değilsen su iç derler sana.Yumurta toplanan yerle transfer yapılan yer aynı.Ameliyathane ortamı steril yani.İş bitince hemen yatagına götürüyorlar tekerlekli sandalye ile.Dinlenip yatma zorunluluğu yok.Ama istediğin kadar yatagında kalabilirsin psikolojik olarak ben yarım saat yatmak istedim.Embriyoların aşağı kayma durumu yok aslında.O normal yolla gebelikte önemli ayrıntı.Spermler aşağı akmasın rahimin derinliklerine gidip yumurtayı bulsun diye hemen kalkmamak gerek.Ama bunda zaten embriyoları rahime bırakıyor dr.Farklı şeyler.Sen de o anki ruh haline göre hareket edersin.
Ymurtalar toplandıktan hemen sonra Murat Bey gelip haber verdi yumurtaların durumunu sayısını.Sonraki gün seni arayıp haber vericekler kaçı döllendi diye.Sonra ertesi gün tekrar.Benim 8 toplandı 7 si olgundu.3 ü döllendi.
Senin de inşallah sana yetecek kadar döllenen olur.Sorun tüpler yüzünden olunca tüp bebek başarısı daha yüksek.Tüplere ihtiyacın olmadıgı için sanırım kolay gebe kalırsın diye düşünyorum.Eğer başka sorunlar yoksa yani.Olsa da dr lar hepsinin üstesinden geliyorlar hiç dert değil.Ne de olsa yaşlarınız genç ,yumurtalar kaliteli,daha yolun başındasınız.Hİçbirşeyi dert etmeyin.Moralinizi yüksek tutun yeter.::1rolleyes:
tşk ederim bu yazdıkların bile okadar moral olduki.normaldede çok duygusal bir insanım zaten birde böyle zamanlarda insan dahada hassas oluyor.dün akşam iğneyi yapan hemşire de orta yaşın üstündeydi okadar şefkatliydiki bitanem,yavrum diye hitap ederk yaptı iğneyi ve hiç acı hissetmedim.bu bile çok duygulandırdı beni.inşallah dediğin gibi ilk denememizde allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.tabi bizimle birlikte isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?