Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

merhaba irenee bende 10 temmuzda gonal f ile başladım.225doz kullanıyorum.yarın yine randevumuz var sinan beye.bakalım yumurtalar ne durumda.sen kaç doz kullanıyorsun.bende gelecek aşamaları çok merak ediyorum.gonal f dışında şuan kullandığın iğnenin adı ne bide hani ilaçları kullanıyosun.ben aspirin ve elevit kullanıyorum gonal f nin yanısıra.birde yumurtaları hizaya sokmak için verdiği iğneyi sabahlarımı yapmak gerekiyormuş.ben çalıştığım için tüm detayları düşünüyorum.umarım zorunlu bir saati yoktur.gonal f yide akşamları yapıyorum.cvp için şimdiden tşk ederim.allah yolumuzu açık etsin.kendinle ilgii gelişmeleri burdan paylaşırsan seviniirm.inşallah ordan mutlulukla ve bebklerimizle ayrıllırız.

Merhaba yasmin,ben 5 temmuzda 300 ünite gonal-f e başlayıp 9 temmuzda 262.5 üniteye düşürdüm.Dün yani 12 temmuzda ise cetrodite 0.25 mg eklendi.Coraspin ve elevititi zaten içiyorum.Perşembe tekrar kontrole gideceğim.Sonra ne verilecek onları Antalya Tüp Bebeğin web adresinden bakarak tahmini biliyorum.Sırası geldikçe Sinan Bey anlatıyor zaten.Bir de gonal-f e başladığımdan beri günde 4-5 litre su içmemi önerdi.Bir de kabız olmamaya çalış dedi.Cetrotide adlı iğneyi sabahları mı yapmak gerekiyor bilmiyorum ama ben dün sabah ordayken ilk iğneyi hemşire yaparak başladığımız için 24 saatte bir yapılacağı için ben sabahları yapıyorum.Gonal-f e de akşam başlamıştık onu da yine akşamları yapıyorum.Bana mı öyle isabet etti yoksa Sinan Bey öyle mi ayarladı bilemiyorum yasmincim.Gelişmelerimizi buradan paylaşırız tabiki.
Elimden su şişesi düşmediğinden şu an tatilde evde olduğumdan günümün büyük kısmı tuvalette geçiyor.Yediklerime dikkat etmeme rağmen ve de sürekli su içtiğimden acıkmıyorum zaten, bu arada 2 kilo almışım.Zaten kiloluyum sadece buna sinirim bozuldu bugun.Onun dışında kasıkta hafif ağrı olabiliyor önemli değilmiş.Yumurtalıkların uyarılmasıyla ilgili basit bir ayrıntı imiş.Bunun dışında herşey yolunda.Bugun genetik analiz sonucum cıkıcak.Umarım bir sorunum yoktur.Umarım senin için de herşey yolunda gider.

merhaba irenee
dün kontrole gittim.sinan bey şuan herşey yolunda dedi ama sende farkındasındır sinan bey çok ayrıntıya girerek hastasının kafasını çok karıştırmak istemiyor.o yüzden yumurtaların durumuyla ilgili sadece istenmeyen bir durum yok şuan herşey yolunda gözüküyor dedi.sayısını sorunca 8-10 tane var ama hangisinin kaliteli olduğu ancak yumurta toplandığı gün kesinlik kazanır dedi.gonal f yi 150 doza düşürdü.ctesi tekrar kontrole gideceğiz.şimdilik başka bie ilaç eklemedi sanıyorum c.tesi günü bi iğne daha verecek.bende çok su içmeye çalışıyorum.sen daha önce düşük yaşadığın için genetik analiz yaptırdın sanırım.inşallah sonuçların temiz çıkar.herşey sorunsuz ilerler.hakkımızda hayırlısı olsun.görüşmek üzere.

merhaba chilekli benim ilk testim 155 ikincisi iki gün sonra olan 467 çıktı pazartesi randevumuz vardı ve benimde ikizlerim varmış herşey çok güzel ve şimdilik yolunda senin bebeklerin kaç haftalık sen hangi doktora gidiyosun inşallah sağlıklı sıhhatli olarak bebeklerimizi kucağımıza aldığımızdada böyle mutlulukla konuşuruz kendine ve ikizlerine iyi bak allah herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah

Selam yasmin,Sinan Bey'e gerçekten güvenerek ve içim rahat gidiyorum.Çok pozitif ve ilgili.Ve de çok kibar ve saygılı bir hekim herkese burdan onu tavsiye edebilirim.
Sen de biliyorsundur belki, o Tıp fakültesinden ayrılınca Anadolu Hastanesinde tüp bebek uzmanı olarak çalışmış bir doktor.Orda tüm tüp bebekteki tek sorumlu dr olarak tüm takip ,toplama,aşılama vs hepsini kendi yapıyormuş.Asıl uzmanlık alanı zaten tüp bebek.O yüzden içim rahat.Burda önemli olan ilaç dozlarını iyi ayarlamak ve çatlatma iğnesinden sonra toplamanın tam zamanında yapılması.Bunları da onun iyi yapacağını düşünüyorum.Gerisi bence Allaha kalmış kısmetse olur.Bizim diğer işlemleri de Murat Bey ya da Hasan Bey yapıcak.
Benim de bugun kontrolumde tolam 9 yumurta görünüyordu.Cumartesi 14.30da son kontrolüm var.Muhtemelen pazartesi toplama işlemi olucak sonra da PGT.
(Bu arada PGT ücreti duruma göre 1250 ile 1750 dolar arasında değişiyormuş Ant.Tüp Bebekte)
Gonal' i 225 ' e düşürdük benim yaştan dolayı senden daha yüksek almam gerekiyor.Benim kromozom analizim normal çıktı.Bir tek eşimin analizi kaldı o da normalse hiç bir sorun yok görünüyor.Geriye kalan tek etmen yaş.Oğluma bir kardeş kısmetse Allah bunu bana hediye edicektir ,kısmetimde yoksa da olmaz diye düşünüyorum.Tekrar denemicem zaten.
Bu arada sıvı olayı çok önemli sakın ihmal etme.Ben 5 litre su olarak içiyorum.Su dışında başka gazsız içecekler de dahil ama ben su tercih ediyorum.İğneler geçici ödem yaptıgı için kilo artışı gibi görünüyormuş.Teraziye çıkma dedi bana Sinan Bey çünkü benim zaten kilo sorunum var dert ettim.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Umarım senin de ve herkesin de tedavisi yolunda gider bebeklerinize kavuşursunuz.Herkese selamlar.

arkadaşlar yazılan mesajlarmı silinmiş benim pc demi sorun var acaba bi kaç soru sormuştum ama gitmiş galibaa:çok üzgünüm:

gunaydın herkese dun oğleden sonra girdım.eski tarihleri gosteriyordu.son yazılan hiçbir yazı yok.yasemin sana yazmıştım.cıkmamış.yumurtaları geliştirmek için bildiğin bir sey varnı.bitkisel yada beslenme olarak.

verojcum benim bildiğim polen ve bal var yumurta geliştirmek için.hatta bir ara bende yaptım ama tedaviye başlayınca bıraktım.tedavi döneminde doktora danışarak yapabilirsin.sabahları aç karnına 1 kaşık bala polen karıştırarak yeniyor.hergün 1 defa sabah aç karnına.bunuda bu sitede okudum.polenin faydası çokmuş.denemekte fayda var.birde eğer fsh yüksekse hayıt tohumu çok iyi geliyor.bunuda arkadaşım deneedi ve çok faydasını gördü.

slm canım.bilgilerin için saol canım.hersabah kahvaltıda düzenli olarak bal ve tereyagı yıyorum.poleni bilmiyordum.birde onu deniyim.internette bunla ilgili birsey bulamadım ya.sen neyaptın senin tutar gibi geliyor,içime hep oyle doğuyor.inşallhda guzel haberlerini alırız.gelişmelerini yazarsan sevinirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-k252r.html

canım sitede bu başlık altında yazıyor polenin faydaları.dediğim gibi tedaviye başlamadan önce ye.tedavi aşamasındada doktora danışabilirsin devam etmek için.inşallah bu sefer kaliteli bir sürü yumurtan olur canım.
bende şimdi kontrolden geldim.yarın sabah 9 da sonkez kontrole gideceğim.büyük bir ihtimalle yarın çatlatma iğnesini verecek.cumaya da toplarız dedi.inşalah bir aksilik çıkmaz.embriyonun gidişatına göre 2 yada 3 gün sonra transfer ederiz dedi.yani pazar yada p.tesi transfer olacak.hayırlısı olsun.ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.insan böyle şeyler duyunca bile ne kadar mutlu oluyor.gelişmeleri yazarım.görüşmek üzere

arkadaşlar daha önce sormuştum ama silinmiş ben bi kaç gün sonra erzurumdan antalya tüp bebek merkezine gidiyorum nasip olursa daha önceki tel görüşmelerimizde funda hanıma merak ettiğim herşeyi sormuştum ama iki şeyi unuttum siz yardımcı olabilirmisiniz rica etsem ant tüp bebekte tedavi olanlar eğer nasip olurda fazla ve kaliteli yumurtam olursa bunların dondurma ücreti ve süresi hakkında bilginiz varmı birde
çiftlerden karşılıklı tahlil isteniyomuş bana telde verilen tedavi
ücretine tahlil ücretide dahil dendi ama acaba eşimin tahlilleride bu fiyata dahilmi yoksa gitmedenmi yaptırsın eşim umarım yardımcı olacak bir arkadaşım vardır şimdiden çok teşekkürler
hamile arkadaşlar inşallah hayırlı sağlıklı kucağınıza alırsınız bebelerinizi tedavideki arkadaşlarım allah yardımcımız olsun sonumuz hayır olsun inş:Saruboceq:
opuyorumnanaktan

tuğbacığım eğer tahlil ücretide tedaviye dahilse hiç başka yerde yaptırma.bizden istenen eşimle ilgili birkaç kan tahlili vardı.(ben vitale hastanesinde yaptırdım ama istedikleri testler aynıdır diye düşünüyorum çünkü sonuçta ben tedavi ücretini antalya tüp bebek merkezine ödeyeceğim sadece takibim vitalede yapılıyor) bu kan testlerinide yaptırdıktan birkaç saat sonra sonuçlarını hemen aldık.yani uzun süren bir iş değil.o yüzden başka yerde yaptırman gerekeciğini sanmıyorum.buraya geldiğinizde yaptırısınız.erkeklerle ilgili çok detaylı bir test yok bildiğim kadarıyla eğer spermde falan bir sorun yoksa tabi.

çok teşekkür ederim canım benim bizimki erkek faktörlü ama eşim benden sonra gelcek eğer rapor alabilirse 4 5 gün sonra gelcek alamazsa transfer günü sperm vermek için gelcek inşallah rapor alabilir ve dediğin gibi inşallah tahlil ücreti tedavi ücretinin içindedir.dondurma işlemi konusunda bilgin varmı ayrıca sen şuan tedavidemisin yoksa bittimi tedavin
çok sordum dimi ya :kedi:

canım dondurma ücretini doğrusu bende bilmiyorum.aklımda 500 tl kalmış ama başka biryerdende duymuş olabilirim.yanlış bilgi vermiş olmayayaım.eğer sebep erkek faktörüyse daha detaylı testler istiyor olabilirler.bence hastaneyle görüş için rahat etsin.hatta sorarsın yönlendiriler.
ayrıca yanılmıyorsam burda tedavinin başlangıç aşamasında yalnız olacaksın ve burda kimsen yok sanırım. birşeye ihtiyacın olduğunda elimden gelen bişey olursa yarımcı olurum arkadaşım.bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.
ben şuan tedavi aşamasındayım.yarın büyük bir ihtimalle çatlatma iğnesi yapılacak.cumayada toplama işlemi yapılacak allahın izniyle. bugüne kadar en kolay aşamadaydık.asıl bundan sonra başlıyor maraton.

Tuğba eşinin rapor alıp transfer günü sperm vermeye geleceğini yazmışsın.Herhalde yanlışlıkla öyle yazdın diye düşünüyorum.Eşler transfer günü değil yumurta toplama gününde sperm veriyorlarki yumurta ve sperm o gün kısa sürede birleştirilip döllensin.Daha sonra sana transfer yapılıyor eşinin olma şartı yok.Eğer bunu farklı biliyorsan tekrar eşinin gelme tarihini planlaman gerek.Hatırlatmak istedim.
Yumurtalar 5 yıl süreyle 300 tl ye donduruluyor.Bana Antalya Tü Bebekte söylenen bu idi.Kolay gelsin..

canım hastaneyi bi kaç defa aradım merak ettiğim bi çok şeyi sordum ama açıkcası üst üste aramakta istemiyorum laşkalaşmamak adına ancak yüz yüze gelince sorabilirim artık çünkü 2, 3 gün kaldı şimdi arayıpta sormak abes karşılanır heralde bilmiyorumkismile
evet antalyaya her yıl geliriz bekarkende çok sık gelirdim merkezi iyi biliyorum ama yinede konu tedavi olunca insanı farklı bi tedirginlik stres sarıyor sanki hiç bilmediğim bi yere gidecekmiş gibi hissediyorum ilk kez yalnız gelcem,ilkkez eşimden ayrı kalcam bunlarında etkisi var tabi..orda annemin amca kızı var sağlık müdürlüğünde çalışıyor şimdilik tek güvencim umudum o inşallah izinden dolayı sorun yaşamzda yanımda olur benim rahim dar olduğu için vajinal ultrasonlarda çok acı çekiyorum ( cinsellik te de öyle tabi )sadece o anlar beni korkutuyor
canım allahım kalbinin güzelliğine göre güzellik versin ömrüne... inşallah bu güzel niyetin hayırlı bi evlatla ödüllendirilir.çok teşekkür ederim eğer gözünü yormıcaksam bişey yazmak istiyorum
geçen ay aşılama olurken hastanede bi bayanla tanıştım il dışından geliyo burda aşılama olup öğretmen evinde kalcaktı kimsesi yoktu numara aldım ben verdim sonra eşlerimizi tanıştırdık bu arada kadın ve eşi adliyede memur bu bize güven verdi nerde olduğu belli dedik neyse eşim şubeden ufak bi araştırmadan sonra dediki tuğba tamam kabul et aşılamadan sonra gelsin eşiyle kalsınlar bizde benimle aynı tarihlerde oldu oda. sonra annesi geldi kızına bakmaya... derken 1 hafta kaldılar... komşularım, bazı tanıdıklarım nasıl tanımadığın birini evine aldın ortalık karışık vs biraz garipseyip hatta bizleri gevşek bir aile zanneden bile oldu ( ki tam tersi kuralcı prensipli bir yaşam düzenimiz var)ama herzaman diyorumki insan insana dar zamanında lazım.ve yapılan iyilikler birgün karşına çıkar derler ya;şimdi o durumu yaşıyorum... günümüzde bu kavramlar değerini yitirmeye yüz tutmuş olsada diyorumki insanlık ölmedi.. şimdi sende bana yazdıklarınla bunu dooğrulamış oldunalkisalkisalkis allah razı olsun..söylemen yeterli çok çooooooook tşk.opuyorumnanaktan
canım yaa çok teşekkürler benim ilk denemem olacağı için inan pek fazla bilgim yok ama benim görüştüğüm tüm dr lara sordum özellikle eşim işinden dolayı izin problemi yaşıyor ilk etapta gelmesi gerekiyomu dedim bana eşin transfer günü burda olsun yeter dediler hatta bahçeciden halit fırat bey gülerek eşin bize 5 dk lık lazım dedibilmiyorumkismilekabul ediyorum belki panik evhamlı hatta unutkan biri olduğum için konuşma sırasında bu ayrıntıyı kulak ardı etmiş yada dikkat etmemiş olabilirim teşekkür ederim verdiğin,verdiğiniz bilgiler için sağolun opuyorumnanaktanbu eller sizin için dua ediyor :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar.
ireneciğim allahtan farketmişsin tuğbanın yazdığını inanın ben transfer günü gelecek yazdığın kısmı yumurta toplandığı gün diye algıladım.(öyle olması gerektiği için heralde) ççoooook önemli bu tuğba.kesinlikle yumurta toplandığı gün eşin burda olmalı.zaten transferin 2-3 gün öncesi oluyor genelde.
ayrıca tuğba yaşadığın olay benide çok duygulandırdı.allah sendende razı olsun.öyle zor bir zamandayızki.insan kimseye güvenemiyor.ama herkes elini eteğini çekerse insanlık ne hale gelir.güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın.bazıları için tek gecelik bişeyken bir bebeğe kavuşmak bizm gibi birçok insan içinde böyle mücadele gerektiren birşey işte.yinede halimize binlerce kez şükürler olsun.allah evlat hasreti yaşayıpta maddi imkansızlıklar yüzünden,sağlık problemleri yüzünden çocuk sahibi olamayan ailelere yardım etsin.bizim umudumuz çok inşallah bu mücadelenin karşılığını en iyi şekilde alrızı hepimiz.

canım bakalım eşim benden iki üç gün sonra tırnağını çektirip rapor alabilirse yanımda olcak zaten allahın izniyle ayrıca yetişeyim izin alayım stresi yaşamaz inş.bu arada bugün sperm tahlili verdi iice dibe vurmuşuz ne yalan söliyim umudum biraz kırıldı olması gereken %50 bizde %71 den %28 e düşmüş bu dediğim 50 lilk değer canlı ve ileri hızlı hareketli olan sayı 8 e düşmüş allahım sne büyüksün ne diyim ama niye sürekli düşüyor anlamış değilim bi türlü onca ilaç kür kullanmaya rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedik hayırlısı diyorum kapadım gözümü gidiyorum sabah 11 20 de uçuş nasipse yarın 15 00da antalyadayım 17 de muayene için merkezde olcam
şansıma ne demeliyim bilmiyorum kemal bey yurt dışındaymış konuk evine güvendim ordada yer yokmuş bi kaç gün otelde kalcam diyorum akan nehrin başına gitsem kurur heraldevardır bunda bi hayır diyorum inşallah herşey normal devam ederde transfer günü kemal bey olur inşallah allaha emanet olun hanımlar pc yanımda götürüyorum inşallah yazarım yarın akşam hoşçakalın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım keçi boynuzu kürünüdenedinmi eşine.çok faydası var.bizzat denemiş biri olarak söylüyorum.
inşallah sağsağlim antalyada olursun.konuk evi yaz ayları olduğu için dolmuştur.insanlar izinlerini genelde yaza ayarladıkları için hastane bile baya kalabalık oluyor.eğer istersen ben misafir ederim seni.zor durumda kalma canım.
bende bu akşam çatlatma iğnesini vurduracağım.c.tesi sabahta inşallah toplanacak yumurtalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…