Düzeltme:
"Sİnan bey tedavimi takip edecek diğer işlemler yan tarafta olucak.Tıpkı senin de yapmayı düşündüğün gibi." derken yasmin_07 sana hitap etmeyi unutarak yazmışım.Umarım senin de sorunsuz kolaylıkla geçer.Benim herhangi bir sorunum yok herşey yolunda görünüyor.Bugun 8. gün 5-6 yumurta görünüyormuş.Akşamları gonal-f yapıyordum göbekten, bu sabah da yine göbekten yumurtaları hizaya sokan başka bir iğneye başladım.İkisine birden devam..Bu benim ilk tüp denemem gelecek basamakları da göreceğiz.Tekrar selamlar.
çok sevindim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah benim ilk testim 117 ikinci 206 üçüncü 1070 çıkmıştı hamileyken coraspin kullanmadım. allahıma çok şükür hamilelik çok güzel gidiyo her şey yolunda artık bebişlerimi hissedebiliyorum çok güzel bişeymiş bu darısı senin ve diğer bekleyenlerin başına
verojcum benim bildiğim polen ve bal var yumurta geliştirmek için.hatta bir ara bende yaptım ama tedaviye başlayınca bıraktım.tedavi döneminde doktora danışarak yapabilirsin.sabahları aç karnına 1 kaşık bala polen karıştırarak yeniyor.hergün 1 defa sabah aç karnına.bunuda bu sitede okudum.polenin faydası çokmuş.denemekte fayda var.birde eğer fsh yüksekse hayıt tohumu çok iyi geliyor.bunuda arkadaşım deneedi ve çok faydasını gördü.
çok teşekkür ederim canım benim bizimki erkek faktörlü ama eşim benden sonra gelcek eğer rapor alabilirse 4 5 gün sonra gelcek alamazsa transfer günü sperm vermek için gelcek inşallah rapor alabilir ve dediğin gibi inşallah tahlil ücreti tedavi ücretinin içindedir.dondurma işlemi konusunda bilgin varmı ayrıca sen şuan tedavidemisin yoksa bittimi tedavintuğbacığım eğer tahlil ücretide tedaviye dahilse hiç başka yerde yaptırma.bizden istenen eşimle ilgili birkaç kan tahlili vardı.(ben vitale hastanesinde yaptırdım ama istedikleri testler aynıdır diye düşünüyorum çünkü sonuçta ben tedavi ücretini antalya tüp bebek merkezine ödeyeceğim sadece takibim vitalede yapılıyor) bu kan testlerinide yaptırdıktan birkaç saat sonra sonuçlarını hemen aldık.yani uzun süren bir iş değil.o yüzden başka yerde yaptırman gerekeciğini sanmıyorum.buraya geldiğinizde yaptırısınız.erkeklerle ilgili çok detaylı bir test yok bildiğim kadarıyla eğer spermde falan bir sorun yoksa tabi.
çok teşekkür ederim canım benim bizimki erkek faktörlü ama eşim benden sonra gelcek eğer rapor alabilirse 4 5 gün sonra gelcek alamazsa transfer günü sperm vermek için gelcek inşallah rapor alabilir ve dediğin gibi inşallah tahlil ücreti tedavi ücretinin içindedir.dondurma işlemi konusunda bilgin varmı ayrıca sen şuan tedavidemisin yoksa bittimi tedavin
çok sordum dimi ya :kedi:
canım hastaneyi bi kaç defa aradım merak ettiğim bi çok şeyi sordum ama açıkcası üst üste aramakta istemiyorum laşkalaşmamak adınacanım dondurma ücretini doğrusu bende bilmiyorum.aklımda 500 tl kalmış ama başka biryerdende duymuş olabilirim.yanlış bilgi vermiş olmayayaım.eğer sebep erkek faktörüyse daha detaylı testler istiyor olabilirler.bence hastaneyle görüş için rahat etsin.hatta sorarsın yönlendiriler.
ayrıca yanılmıyorsam burda tedavinin başlangıç aşamasında yalnız olacaksın ve burda kimsen yok sanırım. birşeye ihtiyacın olduğunda elimden gelen bişey olursa yarımcı olurum arkadaşım.bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.
ben şuan tedavi aşamasındayım.yarın büyük bir ihtimalle çatlatma iğnesi yapılacak.cumayada toplama işlemi yapılacak allahın izniyle. bugüne kadar en kolay aşamadaydık.asıl bundan sonra başlıyor maraton.
canım yaa çok teşekkürler benim ilk denemem olacağı için inan pek fazla bilgim yok ama benim görüştüğüm tüm dr lara sordum özellikle eşim işinden dolayı izin problemi yaşıyor ilk etapta gelmesi gerekiyomu dedim bana eşin transfer günü burda olsun yeter dediler hatta bahçeciden halit fırat bey gülerek eşin bize 5 dk lık lazım dedibilmiyorumkismilekabul ediyorum belki panik evhamlı hatta unutkan biri olduğum için konuşma sırasında bu ayrıntıyı kulak ardı etmiş yada dikkat etmemiş olabilirim teşekkür ederim verdiğin,verdiğiniz bilgiler için sağolun opuyorumnanaktanbu eller sizin için dua ediyor :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Tuğba eşinin rapor alıp transfer günü sperm vermeye geleceğini yazmışsın.Herhalde yanlışlıkla öyle yazdın diye düşünüyorum.Eşler transfer günü değil yumurta toplama gününde sperm veriyorlarki yumurta ve sperm o gün kısa sürede birleştirilip döllensin.Daha sonra sana transfer yapılıyor eşinin olma şartı yok.Eğer bunu farklı biliyorsan tekrar eşinin gelme tarihini planlaman gerek.Hatırlatmak istedim.
Yumurtalar 5 yıl süreyle 300 tl ye donduruluyor.Bana Antalya Tü Bebekte söylenen bu idi.Kolay gelsin..
canım bakalım eşim benden iki üç gün sonra tırnağını çektirip rapor alabilirse yanımda olcak zaten allahın izniyle ayrıca yetişeyim izin alayım stresi yaşamaz inş.bu arada bugün sperm tahlili verdi iice dibe vurmuşuz ne yalan söliyim umudum biraz kırıldı olması gereken %50 bizde %71 den %28 e düşmüş bu dediğim 50 lilk değer canlı ve ileri hızlı hareketli olan sayı 8 e düşmüş allahım sne büyüksün ne diyim ama niye sürekli düşüyor anlamış değilim bi türlü onca ilaç kür kullanmaya rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedik hayırlısı diyorum kapadım gözümü gidiyorum sabah 11 20 de uçuş nasipse yarın 15 00da antalyadayım 17 de muayene için merkezde olcammrb arkadaşlar.
ireneciğim allahtan farketmişsin tuğbanın yazdığını inanın ben transfer günü gelecek yazdığın kısmı yumurta toplandığı gün diye algıladım.(öyle olması gerektiği için heralde) ççoooook önemli bu tuğba.kesinlikle yumurta toplandığı gün eşin burda olmalı.zaten transferin 2-3 gün öncesi oluyor genelde.
ayrıca tuğba yaşadığın olay benide çok duygulandırdı.allah sendende razı olsun.öyle zor bir zamandayızki.insan kimseye güvenemiyor.ama herkes elini eteğini çekerse insanlık ne hale gelir.güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın.bazıları için tek gecelik bişeyken bir bebeğe kavuşmak bizm gibi birçok insan içinde böyle mücadele gerektiren birşey işte.yinede halimize binlerce kez şükürler olsun.allah evlat hasreti yaşayıpta maddi imkansızlıklar yüzünden,sağlık problemleri yüzünden çocuk sahibi olamayan ailelere yardım etsin.bizim umudumuz çok inşallah bu mücadelenin karşılığını en iyi şekilde alrızı hepimiz.
canım bakalım eşim benden iki üç gün sonra tırnağını çektirip rapor alabilirse yanımda olcak zaten allahın izniyle ayrıca yetişeyim izin alayım stresi yaşamaz inş.bu arada bugün sperm tahlili verdi iice dibe vurmuşuz ne yalan söliyim umudum biraz kırıldı olması gereken %50 bizde %71 den %28 e düşmüş bu dediğim 50 lilk değer canlı ve ileri hızlı hareketli olan sayı 8 e düşmüş allahım sne büyüksün ne diyim ama niye sürekli düşüyor anlamış değilim bi türlü onca ilaç kür kullanmaya rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedik hayırlısı diyorum kapadım gözümü gidiyorum sabah 11 20 de uçuş nasipse yarın 15 00da antalyadayım 17 de muayene için merkezde olcam
şansıma ne demeliyim bilmiyorum kemal bey yurt dışındaymış konuk evine güvendim ordada yer yokmuş bi kaç gün otelde kalcam diyorum akan nehrin başına gitsem kurur heraldevardır bunda bi hayır diyorum inşallah herşey normal devam ederde transfer günü kemal bey olur inşallah allaha emanet olun hanımlar pc yanımda götürüyorum inşallah yazarım yarın akşam hoşçakalın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?