Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

ireneciğim merhaba.dün çok kötüydüm.yumurtalar toplandı ne yalan söyleyim bu kadar ağrı çekeceğimi tahmin etmiyordum.nasıl bir ağrıydı öyle dün tüm gün devam etti.ne oturabildim ne yatabildim.hele ilk idrar resmen ağladım acıdan.rahim yumurtalıklar yernden söküldü sanki.neyseki şimdi iyiyim.toplam 8 olgun yumurta toplandı 5 tanesi döllenmiş.hastaneden önce sabah erkenden sinan bey arayıp bilg verdi.sağolsun dün yumrta toplanacağı zamanda hem öncesinde hem sonrasında bizzat ilgilendi kaç kez geld yanımıza.allah razı olsun ondan.
yarın 11 de tarsnfer var.hayırlısıyla inşallah güzel geçer.yumrta kaliteleriyle ilgili arın bilgi verceklermiş.murat bey yapacak transefri.toplamayı hasan bey yaptı.mesleğinde iyi bir hekimdr muhakkak ama pek içim ısınmadı doğurusu neyseki transferi murat bey yapacak.şimdilik gelişmeler böyle
birde bu bandı yapıştırdıktan sonra duş alınabiliyormu acaba.ve tarsnfre giderken jeli kullanıp gidiyrsun değilmi.
hep kendimden bahsettim sen nasılsın umarım herşey yolundadır.yarın gelişmeleri yazarım yine görüşmek üzere..

canım keçi boynuzu 3 ay kullandık arı sütü polen vs bunların yanı sıra eşim ilaçta kullandı ama veletler yerinde saymaya kararlı çıktı :)
evet konuk evi doluydu ilk 3 gün kuzende kaldım eşim dün geldi yanıma çok şükür konukevinde bir oda boşaldı hemen aldılar sağolsunlar bugün 5.iğnemi yapılcam mümkün olduğu kadar burda tüp bebek tedavisinde olduğumu düşünmemeye çalışıyorum kafaya takmamak adına
senin transfer olmuş hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler vercen bize heyecanlandım bak şimdi :)
bu arada iyi niyetin için çok tşk allah razı olsun gönlündeki dileğin gerçek olsun canımmm şükür kalcak yer bulduk sonunda :))
evet hayatım eşim tedavi boyunca yanımda olcak inş.ayapından küçük bi operasyon geçirmiş 20 gün rapor almış şuan yanımda hihoyyyt
sanada bol bol şanslar herşey o güzel gönlünce olsun canımopuyorumnanaktan

benim 55 yumurtam olmuştu ve baştan sona hasan bey ilgilenmişti tedavimle.ohss riskinden dolayı dondurduk ve 3ay sonra transferim oldu yine hasan beyi istedik transfer için.zaten istatistiklere göre de oradaki en başarılı doktor hasan bey.evet biraz mesafeli ama işinde çok başarılı ve özverili.bir dipnot olarak geçmeden edemeyeceğim.

canım umudun hiç kırılmasın micro için zaten öyle çok hareketli olmasına gerek yok ki...en iyi bir tanesini seçip bir yumurtayla kendileri birleştiriyolar zaten.gönlün rahat olsun kafanı rahat tut..asla olumsuz düşünme.inşalah olumlu olur canım:1hug:

tüm anne adaylarına merhaba,ben 26.07.2010 itibariyle antalya tüp bebekte tedaviye başladım.dr.kemal beyle görüşme ve muayene oldum.benim 2. denemem inşallah allah gönlümüze göre verir.merkez ve dr. konusunda umarım doğru seçim yapmışımdır.daha önce merkeze gelenler bana dr.lar ve merkezin kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz.çook acil!

merhaba lee26 bende kemal beyin hastasıyım merkez doktorlar hemşireler yani her şey harika ben çok memnun kaldım benim ilk denememde hamile kaldım şu an 9 haftalık ikizlerime hamileyim insanlara sanki evlerindeymiş gibi hissettiriyorlar ben çok memnun kaldım şimdiye kadarda hiç kimseden kötü bi şey duymadım allahım sanada tez zamanda hamiş olmayı nasip etsin inş kendine iyi bak bence merkez ve kalitesinden şüphe bile etme çok harika bir merkezolumunekankayizsmile

sağolasın talya07 beni rahatlattın.ben de tedaviye 26 sından itibaren başladım.20ağustosda iğnelere başlayacağım inşaallah herşey yolunda gider.allah cümlemizi sevindirir inşaallah.senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin.darısı bizlere.kendine dikkat et:1rolleyes:

selam lee26 ilk önce allahım yar ve yardımcın olsun inşallah sennde burda hamileyim yazdığını görelim.merkez ve doktor konusunda hiç şüphen endişen olmasın.çünkü harika bir klink.benim eşim azospermiydi ilk denememde hamile kaldım şuan 6.5 aylık oğluşuma hamileyim darısı başına canım.doktorlar konusunda hiç şüphen olmasınn..

merhaba bende kemal beyin hastasıydım malesef iki negatif sonuç aldım.hastaneden memnundum ama malesef olmadı siz transferden sonra hastanede yattınızmı sonuca kadar günlerinizi nasıl geçirdiniz.embryolar birinci kalitemiydi sorularım biraz fazla oldu ama cevaplarsanız sevinirim ben uzun süredir bu siteyi takip ediyordum.yeni kayıt oldum.

tupus merhba.uzun zamandır yazmıyordun.demek bebeğinin cinsiyeti belli oldu.allah sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.benimde tansferimin 4.günü bugün.ben ilk gün tuvalet dışında pek kalkmadım.ama 2.gnden itibaren evin içinde dolaştım sürekli.kendimi kasmamaya çalışıyorum.dün yani 3.gün şampuan falan kullanmadan sadece su ile duş aldım.şnşallah güzel heberler alır hamileyim diye yazabilirz bizde buraya.benim 2.günden itibaern ara ara adet sancısı gbi karın ağrılarım oluyor.sanırım normal ama erkenmi başladı bilemiyrum.ben çok rahatım hiç kasmıyorum kendimi.tabi dikkatte edyorum ama bazende çokmurahat davranıyrum diye endişeleniyorum.ama antalyanın sıcağında sabit olarak sürekli yatmak mümkün değil.hayırlısı olsun hepimiz için.allah sonuç bekleyen ,tedaviye yeni başlayan herkese mucizesini göndersin.

canım transferin hayırlı olsun ara ara dolaşman iyi olmuş inşallah pozitif olur inşallaholumunekankayizsmile
tupuscum maşallah oğluşuna büyümüş bile maşallah:))biliyor musun oğluşun olacağı içime doğmuştu benim

Son düzenleme:

sağol canım inşallah umutla ekleyen herkesin herşey gönlüne göre olur.benim 5.günüm bugün evin içinde normal yaşantıma döndüm.iş yapmasamda genelde ayaktayım.hayırlısı bakalım.hayırlı sonuçlar alırız inşallah.

slm arkadaşlar benim bu akşam 22 00da çatlatma iğnem yapıldı salı sabah 8 30 da toplama var perşembe transfer birşey öğrenmek istiyorum burda genelde 2 gün sonra transfer yapılıyo duyduğuma göre 5.gün yapılan transfer daha iyi oluyomuş bunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı
yasmincim canım hayırlı olsun en güzel en müjdeli haberi alalım senden inşallah canımmmopuyorumnanaktan
hoşçakalın

tuğbacığım hayırlı olsun canım.inşallah en güzel şekilde sonuçlanır tedavin.genelde 2.gün transferi yapılıyor dediğin gibi.ilk başta bende tereddüt etmiştm ama hem doktorlara güvendiğim için hemde merkezin başarı oranını bildiğim için dert etedim bu konuyu.çünkü genelde 2.gün transferi yapıyorlar ve bir sürü hamile kalan arkadaş var.sadece kaliteli embriyosu çok olan hastalarda 3 yada 5.güne kadar beklemeyi göze alabiliorlarmış.benim 4 kaliteli embriyo vardı 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.eğer 3.günü beklersek belki dondurulacak embriyo kalmayabilir demişti murat bey ve bizde 2.günü tercih ettik.sende hiç dert etme bunu.merkezin genel uyguladığı prosedür bu.bu kadar hamile kalan olduğuna göre başarıyı düşürmüyo demekki.benimde bugün 7.günüm.yarın hassas test yapmayı düşünüyorum.erken ama daha fazla dayanamayacağım.hayırlısı olsun hepimiz için.güzel haberleri bir bir alırız inşallah

merhaba ben 1. kalite hiç hücrelenme olmayan yumurtalar transfer edildi kemal bey bu çok iyi herkese nasip olmaz demişti ben trasferden hemen sonra hiç dinlenmeden kıyafetlerimi giyip hemen hastaneden ayrıldım ilk gün biraz dinlendim sonra 12 gün boyunca hiç yatmadım aksine gezdim alışverişe falanda çıktım hiç bi şey olmadı bak şimdi ikizlerime hamileyim kemal beyin söylediği her şeyi yaptım ağır iş hariç ev işlerini falanda yaptım bilmiyorum benim tedavinin ilk gününden test gününe kadar kafam rahattı hiç tutacakta demedim tutmuyacakta eşimle olacak olmayacak demedik hiç bir benim tedavimi sadece annem biliyordu hamile olduğumu öğrenene kadar kimse bilmedi benim için bu önemli herkesin saçma sapan yorumları bizi etkiler diye kimseyle paylaşmak istemedik bütün tedavi boyunca eşimle ikimiz birlikteydik başka kimse yoktu benim için bu önemli kafam rahattı galiba biraz fazla konuştum inşallah yakında seninde güzel haberlerini alırız kendine iyi bak kusura bakma biraz gevezelik ettim galiba byolumunekankayiz

mrb talya allah sağlıkla bebklerini kucağına almayı nasip etsin.bende aynen dediğin gibi ağır işler yapmıyorum ama sadece transferin ilk günü biaz yattım onun dışında evn içinde sürekli ayaktayım.sanada sanırım 2.gün transferi yapıldı.benim transferi murat bey yaptı.2 tane 1.kalite embriyo transfer edildi.beklemek çok zor.benimde içimde tuhaf bir rahatlık var ilk günden beri.ama sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım.yarın 8.günüm.
senin yazdıklarını okuyunca içim iyice rahatadı.çünkü sitede çoğu sürekli yatmış.ben çokmu rahat davranırum diye tedirgin oluyordum.elbetteki yeterki allah ol desin.herşey bahane.inşallah sonuç bekleyen yeni başlayan herkes hayırlı haberler alır.

hayırlı olsun yasmin cim.hiç tedirgin olma benimde ikinci gün transferi olmuştu ve topu topu ilk 1 saat kadar istirahat ettim hastanede sonra binip arabamıza gittik ve hiçde yatmadım.allahım inşallah seninde yüzünü güldürsün.hayırlı haberlerinide verirsin inşallah bizlere...bu arada benim ikizlerde 25 haftalık oldular.inşallah allahım arayan isteyen herkese versin...

chileklicim maşallah baya büyümüşler.hayırlısıyla sağ sağlim kucağına alırsın inşallah canım benimde bugün 8.günüm.dayanamayıp sabahın 5 inde idrar testi yaptım ama negatif çıktı.etkilenmicem diyordum ama üzülmedimde değil.hassas testti ve ikizse silikte olsa ikinci çizgi çıkar diye ummuştum.inşallah erken olduğu için çıkmamıştır.son günler geçmek bilmiyor.hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…