arkadaşlar slm b, sorum olacaktı 28 yaşındayım eşimden dolayı sorunumuz var sperm sayısı çok az tüp bebek tedavisine bikaç ay sonra başlayacam inşallah.merak ettiğim konu tek embriyomu transfer ediliyo öle okumuştum.fakat burda çoğu kişi ikiz bebkten falan bahsediyo cevaplarsanız sevinirim..
jaluse saol benim tek embiriyoyla şansı düşük olur diğer sayfalarda hep bikaç embriyo diye okudumda ondan sevinmiştim biraz.nereye dilekçe yazdın bende yazsam geçerliliği olurmu acaba.sizde sorun neydi
ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm transfer olacagı gün doktoruma beraber yazdık o dilekceyi yani yazıpta herhangi bi yere yazıp göndermiyorsun sadece dosyanda duruyor o yüzden 2 tane transfer edilmişti bana ...tabi sende nerde başlıcaksın tedaviye oda önemli hermerkez bunu yaparmı onu bilmiyorum ..bende sorun pko vardı
anladım canım ben gelecekte düşünüyorum yaptırmayı.rapor albilirsek raporlu olacak ozaman fiyatı çok uygun geliyo telefonda görüştümde içime sindi.zaten senin ikiz çocuğun olsa kimene sanki devletmi bakacak sinir oluyorum ya.bende bi sorun yok öok şükür tek eşimde bakalım nasıl olcak[/QUO sen sanırım alanyadasın bende alanyadayım :) ben doktora ilk gittgimde doktorum önermişti banada gelecek tüp bebek merkezi ve antalya tüp bebek merkezini ikisinide gelecek evet fiyat konusunda daha uygun ama agırlıklı olarak ant tüp bebek merkezini duydum ben de raporla olacaktı eşim memur oldugu için . ama malesef rapor alamadık biz çünkü daha önceki aşılama tedavimde özelde oldugu için kullanabilir ilaç raporu vermediler ant tıpa gittim vermedi alanya devlt hast gittim vermediler ve 6.000 tl tutu toplamında ama yinede ben antalya tüp bebek merkezinden memnunum doktorları ve personel olarak çok memnun kaldım.hakkaımızda hayırlısı olsun.inş emeklerimizi rabbim boşa çıkarmaz..
evet canım bende alanyadayım antalyada olsam işim daha kolay olurdu sanırım.gelecekteki bayanda antalya tüp bebek merkezide iyi bi merkez dedi ama para ön planda biliyosun.bizim aşılamaya sayımız yetmiyo en son 0.6 milyondu sayı.burda devlet hastanesindende alınabiliyomu rapor veya alanya herhangi bi hastaneden izin olayımız bizi zorlayacak biraz drmadan eşimde bende izin nasıl alacam bilmiyorum senin 3. micromu başlayacak
bende antalya tüp bebek merkezinde Murat Bey in hastasıyım dün yumurtalarım toplandı , yarın transferim var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor. Bende bıktım artık insanların davranışlarından zaten bebeğim olmamasına yeterince kahrolurken bide insanlar çileden çıkarıyor beni.
Umudunuzu kaybetmeyin kızlar bizimde mucizemiz birgün gelecek mutlaka
selam kızlar..biz antalyaya yeni yerleştik.. benim endometriozisle derdim var ama iyi bir dr arıyorum.. kemal beyin adını cok duydum,,, ne önerirsiniz?????????
cnm benim inşş yaklaşık 12 sonra burdaa hamileyimm dedigini duyarızz inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş dualarım seninleee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?