Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

mrb jaluse.
sende ikinci denemyi dondurulmuşla deneyeceksin sanırım.bende ekim gibi dondurulmuşlarla deneyeceğim.dondurulmuşla hamile kalan çok.ama önemli olan çözülürken sağlıklı çözülmesi.gerisi kısmet tabi.yani umutsuz olma.hakkımızda hayırlısı olsun.

evet yasmin dondurulmuşla olacak ama eylülde gidecem bakalım kürtaj sonrası 2 ay diolardı eylül 20 sinde gidip rahime bakacaklarmış toparlanmışmı diye yoksa bende senin gibi ekim e kalabilirim elbetteki kısmet herşey hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

arkadaşlar slm b, sorum olacaktı 28 yaşındayım eşimden dolayı sorunumuz var sperm sayısı çok az tüp bebek tedavisine bikaç ay sonra başlayacam inşallah.merak ettiğim konu tek embriyomu transfer ediliyo öle okumuştum.fakat burda çoğu kişi ikiz bebkten falan bahsediyo cevaplarsanız sevinirim..

slm cnm bende 28 yaşındayım tek bir sprem olsa bile tüp bebek yapılabiliyor.devlet bunada el attı sonunda ve artık tek embriyo transfer ediliyor her nekadar şansımız tek embriyolarla düşük olsada durum böyle malesef...ama ben mayıs ayında yaptırdım ozaman bi dilekce yazmıştık 2 tane istiyoruz daha önceki negatif oldu diye ozaman 2 tane transfer edilmişti.şimdi eylülde tekrar başlıcaz dondurulmuş embriyolarla...inş seninde güzel haberlerini alırız .:Saruboceq:

jaluse saol benim tek embiriyoyla şansı düşük olur diğer sayfalarda hep bikaç embriyo diye okudumda ondan sevinmiştim biraz.nereye dilekçe yazdın bende yazsam geçerliliği olurmu acaba.sizde sorun neydi

jaluse saol benim tek embiriyoyla şansı düşük olur diğer sayfalarda hep bikaç embriyo diye okudumda ondan sevinmiştim biraz.nereye dilekçe yazdın bende yazsam geçerliliği olurmu acaba.sizde sorun neydi

ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm transfer olacagı gün doktoruma beraber yazdık o dilekceyi yani yazıpta herhangi bi yere yazıp göndermiyorsun sadece dosyanda duruyor o yüzden 2 tane transfer edilmişti bana ...tabi sende nerde başlıcaksın tedaviye oda önemli hermerkez bunu yaparmı onu bilmiyorum ..bende sorun pko vardı

anladım canım ben gelecekte düşünüyorum yaptırmayı.rapor albilirsek raporlu olacak ozaman fiyatı çok uygun geliyo telefonda görüştümde içime sindi.zaten senin ikiz çocuğun olsa kimene sanki devletmi bakacak sinir oluyorum ya.bende bi sorun yok öok şükür tek eşimde bakalım nasıl olcak

evet canım bende alanyadayım antalyada olsam işim daha kolay olurdu sanırım.gelecekteki bayanda antalya tüp bebek merkezide iyi bi merkez dedi ama para ön planda biliyosun.bizim aşılamaya sayımız yetmiyo en son 0.6 milyondu sayı.burda devlet hastanesindende alınabiliyomu rapor veya alanya herhangi bi hastaneden izin olayımız bizi zorlayacak biraz drmadan eşimde bende izin nasıl alacam bilmiyorum senin 3. micromu başlayacak

ben daha önce aşılama yaptırdıgım için 3 aşılama sonrasında tüp bebege karar verdik bizde aşılama yaptırdıgıma dair ilaç kullanabilir raporu istediler daha sobnra devlet karşılaması için rapor alıcaktık ama alamadık biz ..senin aşılama yapılmadıgı için bilmiyorum verirlermi senin durumun benimkinden farklı oldugu için o kunuda hiç bir bilgim yok cnm

selam arkadaşlar bende 1 sene evvel antalya tüp bebekte tedavi oldum fakat 5 haftalık iken gebeliğime son verildi dondurulmuşlarım var tekrar denemeyi düşünüyorum fakat yine aynı sonuç olacak diye çok korkuyorum.... RABBİM TÜM İSTEYENLERE ANA BABA OLMAYI NASİP ETSİN....

kızlaar selam bende nisanda bir tüp bebek denemem oldu antalya tüp bebek kemal bey di doktorum memnunum ben ama tabi negatifle sonuçlandı ilk denemem di şimdi 5 tane daha var dondurulmuşum var ama ben onu unuttum bile cunku tdaviden sonraki adetimden hemen sonra hamile kaldım ama durmadı düştü 2. duşuğumudü..
bu arada karşı komşum hamile doğurdu alt komşum hamile doğurdu en yakın arkadaşım doğurdu hepsinin bebişleri daha 1 aylık olmadı vve ben den cok sonra evlendiler rabbim herkese nasip etsin kıskanmak değil ama duygusal açıdan yıpratıcı bunlar varken gözümün önunde ben negatif bir tedavi ve ardından hemen duşük cok zor oldu

rabbim beterinden korusun

şuan kafamdan hamile kalma konusunu cıkardım hayatımı yaşamaya calışıyorum cunku negatif bir tedaviden hemen sonra yaşadığım düşük ben cok yıprattı cok üzüldüm cok ağladım psikolojim bozuldu şimdi iyiyim cok şükür hepimize rabbim en yakın zamanda cennet kokularımızı göndersin

evet genelde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bunlar çok üzücü çok yıpratıcı ama bi şekilde toparlanıp yolumuza devm etmek zorundayız.bende bu ay dondrlmuşlarımla devm edecektim ama 4 gündür bekliyorum adet olmadım :S inş hamileyimdir yoksa hap içip otomatik olarak önümüzdeki aya ertelenecek çok üzgünüm:

bende antalya tüp bebek merkezinde Murat Bey in hastasıyım dün yumurtalarım toplandı , yarın transferim var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor. Bende bıktım artık insanların davranışlarından zaten bebeğim olmamasına yeterince kahrolurken bide insanlar çileden çıkarıyor beni.
Umudunuzu kaybetmeyin kızlar bizimde mucizemiz birgün gelecek mutlaka

selam kızlar..biz antalyaya yeni yerleştik.. benim endometriozisle derdim var ama iyi bir dr arıyorum.. kemal beyin adını cok duydum,,, ne önerirsiniz?????????

cnm benim inşş yaklaşık 12 sonra burdaa hamileyimm dedigini duyarızz inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş dualarım seninleee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar..biz antalyaya yeni yerleştik.. benim endometriozisle derdim var ama iyi bir dr arıyorum.. kemal beyin adını cok duydum,,, ne önerirsiniz?????????

hşg diyelim ozaman sana valla genellikle biz burdakiler kemal beyin hastalarıyız ben çok memnunun doktorumdan ki aynı antalya tüp bebek merkezinde murat berkanoglu var hasan bulut var onlarda çok iyiler

bugo şimdi benimdde aklıma geldi ilk transferim o ilk heycan ilk o 12 gün ve sonucu pozitif ....... sonrası kötü oldu ama hayırlısı böyleymiş demekki allahım herkezin kucagını doldurur inşşşş

Biz de Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Berkkanoğlu'na gittik. İlk denemede başarılı sonuç aldık. Bebeğin kalp atışını duyduk. Şimdi 8 haftalık. İnşallah bir sorun çıkmaz da sağlıklı bir şekilde elimize alırız. Murat Bey'i herkese tavsiye ederim. Herkese mutlu haberler dilerim.

cnm benim inşş yaklaşık 12 sonra burdaa hamileyimm dedigini duyarızz inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş dualarım seninleee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canımm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,transferim bugün sorunsuz gerçekleşti çok şükür ,inş sonuda hayırlısı olurkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…