Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

merhaba yasmin inşallah seninde hamile haberlerini alırız benimde 1. kalite iki embriyo transfer edildi inşallah seninde tutar allah isteyen herkese nasip etsin kendine iyi bak by

merhaba chilekli baya büyümüş ikizlerin ben ikizlerini ne zaman hissetmeye başladın yani kıpırdadılar diye sorucaktım bi de cinsiyetlerini ne zaman öğrendin benim daha erken biliyorumda merak ettim ben 10 hattalık hamileyim kendinede ikizlerinede iyi bak by :CüvCüv:

canım öncelikle hayırlı olsun sanada.kıpırdamalarını ben 15-16. haftalarda hissettim.cinsiyetleri de aynı zamanlarda belli oldu.allahım kucağına almayı nasip etsin.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM bugün yumurta toplaama vardı öldüm öldüm dirildim tarifsiz bi ağrım ve acım var inşallah şu çektiklerimize değer..canım yazdıkların çok rahatlattı beni dediğin gibi dr lara güvenmek lazım önce allah sonra onlara emanetiz..
canım çok erken bence çıkmayabilirf durduk yerde üzülcen 5 gün daha dayan sonra kutlamayı hep birlikte yapcaz inşallah:Saruboceq:
merhaba canım allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasip etsin allah..:Saruboceq:

Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...

Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...

ireneciğim diğer tarafada yazmıştım.merakla senin sonucunu bekliyordum.maalesef aynı kaderi paylaşıyoruz.bende 9.günümde kan testi yaptırdım ve 2 çıktı sonuç.yani negatif.bende kabullendim artık bu sonucu.sinan beyle telefonda görüştük.tabi neden erkenden yaptırdınız dedi.belli olmaz ilaçlara devam dedi.ama sitede tutuanların 9-10.günlerde idrar testinde bile pozitif çıkmışbenim kan testinde negatif çıktı.3 gündede aman aman artmaz heralde.o yüzden benim içinde hayal kırıklığı oldu.bende çok ümitlydim.ama hayırlısı böyleymiş.herşey yolundaydı embriyolar birinci kaliteydi.ondan sonrası ne doktorların nede bizim elimizde olan bişey.sinan bey elinden geleni yaptı o konuda içim çok rahat.bizim için henüz zamanı gelmemiş demekki.sen tüp bebek merkezindemi öğrendin sonucu.ne kadar zamnad çıktı sonuç.birde sinan beylemi göüştünüz sonucu aldıktan sonra.
ayrıca sen baştada ilk ve son denemem olacak demiştin ama öyle düşünme lütfen.belki zamanla fikrin değşir.inşallah allah çocuğuna bir kardeş nasip eder en kısa zamnda.

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.benim 4 kaliteli embriyom oluşmuştu ikisi transfer edildi.henüz 12.günüm gelmedi ama yukardada yazdığım gibi 9.gün kan testinde negatif sonucu aldım ve kabullendim artık bu durumu.2 embriyomda dondurulmuştu.onlarda 1.kaliteydi.benim sormak istediğim acaba kalanlar kaçıncı gün donduruldu yani bu konuda antalya tüp bebek merkezinin uyguladığı prosedürü bilen varmı.2.günmü dondurdular acaba.birde çözülürken kalitesinde değişiklik olurmu yada canlılığını yitirirmi çünkü topu topu 2 tane donmuş embriyomuz var.birde dondurulmuşilarla deneyince tedavi süreci nasıl oluyor ne kadar sürüyor ve hastaneye ilkindeki gibi (2900 tl ödemiştik) aynı ücretmi ödeniyor.bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.

Yasmincim,inan ikimiz için de söyleyecek pek birşey bulamıyorum.Ben teselli için söylenecek süslü sözler bulmayı da beceremem hiç.Dün öğrendim sonucumu ,dün hiç üzülmemiştim ama bugun çok keyifsiz geçti.Ben Antalya dışındayım.Burda yaptırdım tahlilimi Sinan Beye de Ant. Tüp Bebeğe de sonucu bildirdim.Sinan Bey elinden geleni yaptı benden daha çok heyecanlı ve ilgili idi sonuç için bile.Benim de o konuda içim rahat.Kesinlikle kısmet kader olayı bu.
Bir daha denemem,zaten 3 düşük artı bir de tüp girişimim ben zaten yeterince denedim.Artık kurcalamanın ne anlamı var ,olmayacak demekki.Her geçen ay bile yaş açısından şansı azaltıyor benim için.Bu saatten sonra kaliteli yumurta olacak değil.Ben treni kaçırmışım artık onu anladım.Daha önce doğurmamış olmanın pişmanlığı altında eziliyorum.Zamanında bazı hatalarım olmuştu onların bedelini şimdi ödediğimi sanıyorum.
Dondurulmuşlarla sanırım transfer sonrası yapılan kısmı tekrarlıyosun diye biliyorum.Bir de sadece transfer ücreti 1250 tl ödüyorsun.Ben fiyatı sorup öğrenmiştim.Dondurmaya da 300 tl demişlerdi.
Sen sakın keyfini kaçırma hiçbirşey için.Gençsin.Bu bile kafadan %70 -80 şans bence.Daha yolun başındasın.Kendini 2.deneme için güzel ve rahat hazırla.Deneyimin var artık bu da bir avantaj.Öpüyorum seni.Kendine iyi bak canım..

desteğin için çok teşekkür ederim ireneciğim.olumsuz sonucu almak çok zor gerçekten.ama eşimin sayesinde çabuk toparladım kendimi.napalım güçlü olmalıyızki birdahaki denemeler için enerjimiz kalsın.ben geçen yıl bu zamanlarad dış gebelik geçirmiştim geçen yazımız kötü geçmişti bu yazda böyle oldu.allah sağlık verisn ne yapalım.kaldığımız yerden devam edeceğiz artık.yumurta toplandıktan sonra kaç gün acı çektik,zor bir süreçti.insan çektiği acıların hepsini unutuyor ama umutların yıkılması çok zormuş gerçekten.
dondurulmuşlarla deneyince fiyatın düşük olması teselli oldu.çünkü ikinci denemeyi hemen yapmak istiyoruz.inşallah iki embriyoda sağlıklı bişekilde çözülürde tutunurlar hayırlısıyla.
sen neden pes ediyorsun.yaş konusunu dert ediyosun ama bence 39 yaş için yumurta sayın ve kalitesi gayet iyidi.30 lu yaşlarda olanların ancak senin kadar çıkıyor yumurtası.ben 28 yaşındayım.topu topu 4 tanesi 2.güne geldi.bu sitede bu yaşlarda tüp bebek deneyen çok insan var.ama sen kesin kararlısın sanırım tüp denememek için.inşallah doğal yoldan olur.bir sürpriz olur sana.hayırlısı olsun herşeyin.allah evladına uzun hayırlı ömürler versin inşallah.isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızlar bişey sormak istiyorum.aranızda bildiğim kadarıyla donmuş embriyoyla hamile kalanlar var.embriyolar çözülürken kaliteleri değişiyormu.yada canlılığını yitiriyormu.benim donmuş sayısı 2 tane olduğu için çok endişeliyim.çözülürken sorun olurmu diye.

ben öyle kalmadım ama bildiğim kadarıyla embriyoların kaliteleri de değişiyor vede çözülürke kayıpda yaşanabiliyor bunu kemal beyin bizzat kendisi anlatmıştı bana benimde hali hazırda donmuş embriyolarım mevcut belki lazım olur ilerde.bu arada senin test günü ne zaman merak ediorum ve ii haberlerini bekliorum seninde .allah yardımcın olsun inş.

chileklicim test günüm bugün ama ben 9.gün kan testi yaptırdım ve sonuç 2 çıktı yani negatif.bugünde bi değşiklik olacağını sanmam.çünkü olsaydı 9.gün kan testi için çokta erken değil 20-30 bişey çıkardı.kısmet böyleymiş.2 tane donmuş embriyo var şimdi.ama tereddütüm sayı az olunca bide çözülürken ya ölürlerse yada kalitesi değşirse.sayı fazla olsaydı içlerinden 2-3 tanesi kalırdı belki ama ya ikiside olmazsa gibi tereddütlerim var.hayırlısı artık yaşayıp görücez.
murat bey dondurulmadan önce bana kaybın çok düşük hatta %2-3 oranında olabileceğini söylemişti.bu birazda merkezin dondurma ve çözdürme şartlarına bağlıymışama bu sitede okuduğum kadarıyla risk daha fazla.hayırlısı artık.kaderimiz neyse onu yaşıcaz.keşke ilk seferde tutsaydıda bütün bunları düşünmek zorunda kalmasaydım ama kısmet böyleymiş.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girememiştim nasılsınız yasmincim sonucun negatif çıkmış ne denir bu gibi durumlarda bilemem üzülme diyemem üzül tabiki yaşamadan bitmez ama canın sağ en önemliside bu hem bak ikinciyi yaptırmayı düşünüyorsun bana umut ve moral oldu bu tutumun allah gönlüne göre versin canım benim benim bugün 9.günüm test günüm salı bu arada dondurulmuş embriyo konusunda benimde azcık bilgim var belki işine yarar canım çözülünce kalitesi düşermi yada bozulurmu diye hasan beye sormuştum çok nadiren rastladığımız bi durum demişti ücret konusu ilk verdiğin ilaç ve tedavi ücretini vermiyosun 1100 1250 civarı bi ücret ödüyosun sadece bant ve coraspinle vitamin alıyosun bir hafta kadar ha birde aradan 1 yada 2 ay geçmesi lazımmış 2.yi yaptırmak için yani kısacası ikinci demende ilki gibi yıpranmıcan inşallah bu defa bebeğin sımsıkı tutunur canım üzülme lütfen ne desek ne yapsak boş rabbim ol demedikten sonra elden bişey gelmiyor

irenem sende negatifi görmüşsün inanın iki gün oldu bunları okuyalı ama ne yazacağımı bilemedim sanırım bi çocuğun var allah onun acısını göstermesin sizlere bağışlasın en güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

haa arkadaşlar bakın ne duydum tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden bi sonraki hamile kalanlar çok oluyomuş yeterki inancımızla birlikte umudumuzu yitirmeyelim allaha emanet olun arkadaşlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tuğbacığım teşekkür ederim canım.inşallah sen güzel haberler alırsında bizede hem umut hemde teselli olursun.nerdesin şimdi.hala antalyadamısın.tets sonucunu bildir mutlaka burdan.merakla bekliyorum güzel haberlerini.
ikincisinde dondurulmuşla deneyeceğiz inşallah.ücret konusunu sinan beye sormuştum oda o civarda bişey dedi.teselli oldu bizim için.maddi manevi ilkindeki kadar yıpranmayacağız hiç değilse.ben ikinciyi 1 ay sonra denemek istiyordum sinan beyde rahmin ve senin psikolojik durumuna bağlı olarak başlayabilriiz dedi.ama sanırım 1 ay daha ertelerim.çünkü biraz tedirginlik var yine olmazsa diye.allah inşallah ikincide yüzümüzü güldürür.sağlıklı hamileikler yaşar bebeğimi hayırlısyla kucağıma alırım.
sende uzak yollardan geldin bebeğine kavuşmak için.inşallah bizim ilk seferde alamdığımız güzel haberi sen alırsın canım.

tuğbacığım teşekkür ederim.inşallah antalyadan bebeğinle birlikte dönersin.yarın büyük gün demek.inşallah güzel haerler alırsın canım.
bende ekimde başlayalım diyorum 2.için ama hayırlısı bakalım.çok beklemekte stres yapacak beni çünkü aklımdan çıkmıyo.hayırlısyla inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız.

olmadı yasmin bende sıfırlarla eve geldim erzuruma dönmüştüm zaten 5 gündür bugün tahlil yapıldı yerinden çıkacak gibi olan kalbim bir anda ikiye bölündü sanki olmadı işye ya şaşkınım içim acıyo ama elden gelen bişey yok
bende ekimde başlamak istiyorum dediğin gibi stres yaparım herkes rahat ol belki kendiliğinden olur diyoda yaşamayanda bilmiyo işte (allah kimseye,düşmanımada yaşatmasın)
çok isterdim burda o müjdeyi vermek ama olmadıı
senin transferi kim yapmıştı benimkini hasan bey yaptı bugün arayan üç arkadaşımda tutmuş ve hepside ikiz hamileydi aynı gün olmuştu transferimiz onlarınkini murat bey yapmıştı acaba ikinciye murat beylemi başlasam diyorum
hepimiz için hayırlısını dilemekle birlikte bol bol sabır ve güç istiyorum:Saruboceq:

tuğbacığım çok üzüldüm.inan sabah kalktığımda aklıma geldin ve hep içime olumlu gibi doğuyodu.ama maalesef kısmetten ötesi yok.insan hernekadar olmama ihtimalinide bilse yinede kendine konduramıyor olumsuz sonucu.ve hep olacakmış gibi düşünüyor.şimdi kendini üzme desemde boş biliyorum.tarifsiz bir üzüntü bu.insan bir anda ümitsizliğe kapılıyor ama hayat devam ediyor.biz insanoğlu herşeye alıştığımız gibi bunada alışıyoruz.ikinci deneme için güçlü olmak zorundayız.inşallah rabbim bu sefer bebeğimizi bize gönderir.dondurulmuş embriyon varmıydı.varsa bir nebzede olsa teselli oluyor.
birde benim transferimi murat bey yapmıştı.yani kısmette yoksa hiç farketmiyor canım.yumurtayı hasan bey toplamıştı.hangi doktor olursa olsun kader kısmet işi inan.hasan beyin de hamile kalan hastası çok.diğerlerininde öyle.biz ilk seferde o gruba giremedik ama inşallah ikincide bizde güzel haberi alırız.hakkımızda hayırlısı olsun.yine burdan yaz tedaviye kadar olan süreci tedavi sürecini paylaşalım burdan birbirmizde destek olalım.kendine iyi bak canım.

mrb arklar bende yeni katıldım aranıza antalya ıvf tedavi gördüm 4 ay önce ilk tüp bebek tedavimdi şükür olsunki ilk denememde bebegim tutunmuşştu bana ama sadece 8 hafta kalabildik beraber kalb atışı duyulmadıgı için kürtajla sonucladım tam 1 ay oldu önümüzdeki ay eylül 20 sinde gidecem tekrar allah herkesin gönlüne göre verir inşş dualarım sizlerle:CüvCüv:

benim gibi olupta dondurulmuş embriyolarla 2 denemede saglıkla kucagına alan varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…