mrb talya allah sağlıkla bebklerini kucağına almayı nasip etsin.bende aynen dediğin gibi ağır işler yapmıyorum ama sadece transferin ilk günü biaz yattım onun dışında evn içinde sürekli ayaktayım.sanada sanırım 2.gün transferi yapıldı.benim transferi murat bey yaptı.2 tane 1.kalite embriyo transfer edildi.beklemek çok zor.benimde içimde tuhaf bir rahatlık var ilk günden beri.ama sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım.yarın 8.günüm.
senin yazdıklarını okuyunca içim iyice rahatadı.çünkü sitede çoğu sürekli yatmış.ben çokmu rahat davranırum diye tedirgin oluyordum.elbetteki yeterki allah ol desin.herşey bahane.inşallah sonuç bekleyen yeni başlayan herkes hayırlı haberler alır.
hayırlı olsun yasmin cim.hiç tedirgin olma benimde ikinci gün transferi olmuştu ve topu topu ilk 1 saat kadar istirahat ettim hastanede sonra binip arabamıza gittik ve hiçde yatmadım.allahım inşallah seninde yüzünü güldürsün.hayırlı haberlerinide verirsin inşallah bizlere...bu arada benim ikizlerde 25 haftalık oldular.inşallah allahım arayan isteyen herkese versin...
merhaba chilekli baya büyümüş ikizlerin ben ikizlerini ne zaman hissetmeye başladın yani kıpırdadılar diye sorucaktım bi de cinsiyetlerini ne zaman öğrendin benim daha erken biliyorumda merak ettim ben 10 hattalık hamileyim kendinede ikizlerinede iyi bak by :CüvCüv:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM bugün yumurta toplaama vardı öldüm öldüm dirildim tarifsiz bi ağrım ve acım var inşallah şu çektiklerimize değer..canım yazdıkların çok rahatlattı beni dediğin gibi dr lara güvenmek lazım önce allah sonra onlara emanetiz..tuğbacığım hayırlı olsun canım.inşallah en güzel şekilde sonuçlanır tedavin.genelde 2.gün transferi yapılıyor dediğin gibi.ilk başta bende tereddüt etmiştm ama hem doktorlara güvendiğim için hemde merkezin başarı oranını bildiğim için dert etedim bu konuyu.çünkü genelde 2.gün transferi yapıyorlar ve bir sürü hamile kalan arkadaş var.sadece kaliteli embriyosu çok olan hastalarda 3 yada 5.güne kadar beklemeyi göze alabiliorlarmış.benim 4 kaliteli embriyo vardı 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.eğer 3.günü beklersek belki dondurulacak embriyo kalmayabilir demişti murat bey ve bizde 2.günü tercih ettik.sende hiç dert etme bunu.merkezin genel uyguladığı prosedür bu.bu kadar hamile kalan olduğuna göre başarıyı düşürmüyo demekki.benimde bugün 7.günüm.yarın hassas test yapmayı düşünüyorum.erken ama daha fazla dayanamayacağım.hayırlısı olsun hepimiz için.güzel haberleri bir bir alırız inşallah
merhaba canım allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasip etsin allah..:Saruboceq:merhaba ben 1. kalite hiç hücrelenme olmayan yumurtalar transfer edildi kemal bey bu çok iyi herkese nasip olmaz demişti ben trasferden hemen sonra hiç dinlenmeden kıyafetlerimi giyip hemen hastaneden ayrıldım ilk gün biraz dinlendim sonra 12 gün boyunca hiç yatmadım aksine gezdim alışverişe falanda çıktım hiç bi şey olmadı bak şimdi ikizlerime hamileyim kemal beyin söylediği her şeyi yaptım ağır iş hariç ev işlerini falanda yaptım bilmiyorum benim tedavinin ilk gününden test gününe kadar kafam rahattı hiç tutacakta demedim tutmuyacakta eşimle olacak olmayacak demedik hiç bir benim tedavimi sadece annem biliyordu hamile olduğumu öğrenene kadar kimse bilmedi benim için bu önemli herkesin saçma sapan yorumları bizi etkiler diye kimseyle paylaşmak istemedik bütün tedavi boyunca eşimle ikimiz birlikteydik başka kimse yoktu benim için bu önemli kafam rahattı galiba biraz fazla konuştum inşallah yakında seninde güzel haberlerini alırız kendine iyi bak kusura bakma biraz gevezelik ettim galiba byolumunekankayiz
Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.benim 4 kaliteli embriyom oluşmuştu ikisi transfer edildi.henüz 12.günüm gelmedi ama yukardada yazdığım gibi 9.gün kan testinde negatif sonucu aldım ve kabullendim artık bu durumu.2 embriyomda dondurulmuştu.onlarda 1.kaliteydi.benim sormak istediğim acaba kalanlar kaçıncı gün donduruldu yani bu konuda antalya tüp bebek merkezinin uyguladığı prosedürü bilen varmı.2.günmü dondurdular acaba.birde çözülürken kalitesinde değişiklik olurmu yada canlılığını yitirirmi çünkü topu topu 2 tane donmuş embriyomuz var.birde dondurulmuşilarla deneyince tedavi süreci nasıl oluyor ne kadar sürüyor ve hastaneye ilkindeki gibi (2900 tl ödemiştik) aynı ücretmi ödeniyor.bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.
tuğbacığım teşekkür ederim canım.inşallah sen güzel haberler alırsında bizede hem umut hemde teselli olursun.nerdesin şimdi.hala antalyadamısın.tets sonucunu bildir mutlaka burdan.merakla bekliyorum güzel haberlerini.
ikincisinde dondurulmuşla deneyeceğiz inşallah.ücret konusunu sinan beye sormuştum oda o civarda bişey dedi.teselli oldu bizim için.maddi manevi ilkindeki kadar yıpranmayacağız hiç değilse.ben ikinciyi 1 ay sonra denemek istiyordum sinan beyde rahmin ve senin psikolojik durumuna bağlı olarak başlayabilriiz dedi.ama sanırım 1 ay daha ertelerim.çünkü biraz tedirginlik var yine olmazsa diye.allah inşallah ikincide yüzümüzü güldürür.sağlıklı hamileikler yaşar bebeğimi hayırlısyla kucağıma alırım.
sende uzak yollardan geldin bebeğine kavuşmak için.inşallah bizim ilk seferde alamdığımız güzel haberi sen alırsın canım.[/QUOTE
benim transfer ayın 5 inde oldu fakat fazla yumurta olduğu için su toplama riskim vardı kontrol altında olmak için kalmak zorunda kaldım antalyada. daha dün evime geldim:lepi: salı test günüm bakalım hayırlısı olsun diyorum :Saruboceq:ama itiraf edeyim korkuyorumda negatifi görmekteneyvahedigeldismile zor bi süreçten geçtik iğne ilaç evimden ayrı stresli inşallah değer...
ikinci denemeye gelince sen bilirsin tabi ama bana sorarsan en az 2 ay ertele derim rahmin bi dinlensin kolay aşamalardan geçmedi o kadar hassas olan organımız kurcalandı örselendi açıldı gerildi vs.hem vücudundaki ilaçların hormonların etkisindende kurtulursun birazda kafanı dinlersin daha bi rahatlarsın ondna sonra inşallah yüksek moralle dinç bir vücutla bebişini alır gelirsin inşallah canım :Saruboceq:
çok öpüyorum sakın ve sakın üzülme bol bol dua et sana mutlulukla birlikte bol sabır diliyorum canımmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?