bugo şimdi benimdde aklıma geldi ilk transferim o ilk heycan ilk o 12 gün ve sonucu pozitif ....... sonrası kötü oldu ama hayırlısı böyleymiş demekki allahım herkezin kucagını doldurur inşşşş
Biz de Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Berkkanoğlu'na gittik. İlk denemede başarılı sonuç aldık. Bebeğin kalp atışını duyduk. Şimdi 8 haftalık. İnşallah bir sorun çıkmaz da sağlıklı bir şekilde elimize alırız. Murat Bey'i herkese tavsiye ederim. Herkese mutlu haberler dilerim.
Biz de Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Berkkanoğlu'na gittik. İlk denemede başarılı sonuç aldık. Bebeğin kalp atışını duyduk. Şimdi 8 haftalık. İnşallah bir sorun çıkmaz da sağlıklı bir şekilde elimize alırız. Murat Bey'i herkese tavsiye ederim. Herkese mutlu haberler dilerim.
inşallah canımm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,transferim bugün sorunsuz gerçekleşti çok şükür ,inş sonuda hayırlısı olurkaydirigubbakcemile2
inş canım bugün hep aklıma geldin transferi vardı diye sorunsuz gectigine sevindim hayırlı haberler olur inşş:Saruboceq:
canım raporsuzu bilmiyorumda raporlu için tüp bebek merkezinden bilgi alabilirsin
arkadaşlar sizlere destek olmakiçin buradayım.bende ilk ve 2.denememi antalya tüp bebekte yaptırdım ve ikincide sonuca ulaştım şimdi 10 aylık bebklerim biri kız biri erkek.sizden tek isteğim sadece moralinizi yüksek tutun ve inanın.moral çok önemli.ve umarım hepinize Allahım bu duyguyu yaşatsın
saol cnm destekte bulundugun için böyle duydukça daha çok içimiz kıpır kıpır oluyo inan allah bizede inşşş en kıza zamanda hayıısıyla yaşatır
saol cnm destekte bulundugun için böyle duydukça daha çok içimiz kıpır kıpır oluyo inan allah bizede inşşş en kıza zamanda hayıısıyla yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?