Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

bugo şimdi benimdde aklıma geldi ilk transferim o ilk heycan ilk o 12 gün ve sonucu pozitif ....... sonrası kötü oldu ama hayırlısı böyleymiş demekki allahım herkezin kucagını doldurur inşşşş

herşeyin hayırlısı canım rabbim ne zaman ol derse olacak , bizler elimizden geldiğincemücadele ediyoruz gerisi allahıma kalmış, ama transfere giderken hiç heyecanlı değildim ama o yerleştirdikleri an garip birşekilde yüreğimin yandığını hissettim. çok zor çoookk

tebrikler canım , allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin.Bende Murat Bey in hastasıyım. çok iyi bir doktor

tbrklrrr cnm inş rabbim bizlerede o duyguyu tattırır benimde yumurta toplama ve transferimi murat bey yapmıştı allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inşşşşş

inşallah canımm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,transferim bugün sorunsuz gerçekleşti çok şükür ,inş sonuda hayırlısı olurkaydirigubbakcemile2

inş canım bugün hep aklıma geldin transferi vardı diye sorunsuz gectigine sevindim hayırlı haberler olur inşş:Saruboceq:

arkadaşlar sizlere destek olmakiçin buradayım.bende ilk ve 2.denememi antalya tüp bebekte yaptırdım ve ikincide sonuca ulaştım şimdi 10 aylık bebklerim biri kız biri erkek.sizden tek isteğim sadece moralinizi yüksek tutun ve inanın.moral çok önemli.ve umarım hepinize Allahım bu duyguyu yaşatsın

slm arkadaşlar bi sorum olacak size bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum erkek sorunu bizimkisi.raporlu ve raporsuz fiyatını öğrenmek istiyorumda yardımcı olursanız lütfen

canım raporsuzu bilmiyorumda raporlu için tüp bebek merkezinden bilgi alabilirsin

saol canım neyse akşam ararım şimdi iş yerimdeyimde konuşamam rahat rapor alıcam çünkü en azından fiyatı etkiler bide alanyadayım ben oyüzden zor olacak bakalım.bebeklerinin cnsiyeti neydi.bende ikizim olsun çok istiyorum ama tek embriyo maalesef(

benim 4 ebriyo konulmuştu dördüzdü aslında ama riskli olduğu için ikiye indirildi.biri kız diğeri erkek.benimkiler 10.aylarına girdiler.o zaman mevzuat değişmemişti ve dört tane konulabiliyordu

evet çok şanslıymışsın ben 28 yaşımdayım bakalım en kısa zamanda başlayacam fakat karar vermedim merkeze gelecek tüp bebekte fiyatlar çok uygun raporlu en fazla 2500 buluyo ilaçlar dahil hayırlısı artık.sen memnuumuydun merkezden

saol cnm destekte bulundugun için böyle duydukça daha çok içimiz kıpır kıpır oluyo inan allah bizede inşşş en kıza zamanda hayıısıyla yaşatır

walla bence merkez konusunu ii düşün okadar emek çekiliyor sonucuda iyi olsun.ben merkezden çok memnun kaldım.ilk denemem negatif oldu ama yinede ona gittim.bende 25 yaşındayım ve evlendim 2. sene hemen karar verdim.baktım olmayacak beklemenin anlamı yok dedim.hatta kemal bey aşılama da deneyebiliriz demişti ama şans az tabi.ben istemedim.ben raporsuz yaptırmıştım ama hatırlamıyorum inan fiyatını.inş.. seninde dilediklerin gerçek olur

saol cnm destekte bulundugun için böyle duydukça daha çok içimiz kıpır kıpır oluyo inan allah bizede inşşş en kıza zamanda hayıısıyla yaşatır

ben bugün gördüm bu sayfayı.bundan sonra yanınızdayım bildiğim kadar sorularınızı yanıtlarım ve en önemlisi size destek olmak için yanınızdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…