orda kalmanı gerektiren bişi yok sadece belli zamanlarda orda oluyorsun.tabi yakınsan
slm jaluse bende yeni bakıyorum bu sayfaya tam okuyamadım henüz sen tedavi görüyomusun
gelip gitmesi zor ama kalabilirsinde.alanya baya uzak yinede
saol canım neyse akşam ararım şimdi iş yerimdeyimde konuşamam rahat rapor alıcam çünkü en azından fiyatı etkiler bide alanyadayım ben oyüzden zor olacak bakalım.bebeklerinin cnsiyeti neydi.bende ikizim olsun çok istiyorum ama tek embriyo maalesef(
meraba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.tam hepsini okuyamadım yazılanların ama en çok tavsiye edilen doktor kemal bey sanırım.
ben 2 kere aşılama bir kere tüp bebek tedavisi gördüm.sonuç negatifti malesef.çalıştığım ve vaktim olmadığı için ıspartada yaptırdım.ama burada yani ıspartada yaptıracak olan varsa kesinlikle tavsiye etmem.geç de olsa ben de antalya tüp bebek merkezine başlayacam inşallah.bir kere kontrol amaçlı kemal beye gitmiştim.çok ilgili bi doktor.insanı rahatlatıyor.her soruna cevap veriyor.hiç bir sorunumuz yok.hatta kemal bey bekleyin biraz daha dedi ama ben sabredemeyip ıspartada yaptırdım.
çalıştığım ortamdan çekiniyordum eskiden,noldu neden gelmedin , neyin var sorularından artık yoruldum.ama şimdi gercekten hiçbişiy umrumda değil.
ama yardımınıza ihtiyacım var.antalya tüp bebekte raporsuz fiyat 2900 tl imiş sanırım.tedavi aşamasında ilgi alaka nasıl.kaç güne bir kontrole gitmek gerek.transfer sonrası ne kadar dinlenmek gerek.orada kalmadan yani ıspartadan gidip gelerek bu işin altından kalkabilirmiyiz nolur yardımmm....
slm cnm hşg aramıza kesinlikle tavsiye ederim kemal bey murat bey bence işinin ehli doktorlar kaç kişiye umut oldular ve halada oluyolar ilg alaka çok güzel hepi çok güzel ilgileniyolar istedigin zaman doktolara telefonla ulaşabiliyosun zaten danışman hekimler var funda ve inci hanım onlar da çok iyile istedigin zaman ne sormak istiyosan soruyosun bizde çalışdıgız için alanyadan ant gitmek zor oluyodu ama hepsi 45 günlük tedavin içinde 4 defa gittim ben yumurta takibimi burda başka doktorum yaptı yumurt toplama ve transfer zamanı gittim ben bugonun dedigi gibi işten izin alabilirsen misafirhanesi var ordada kalabilirsin yumurta toplamada 2 saat dinlensen yetiyo merkezde transfr sonrasında hemen evine gidebiliyosunmeraba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.tam hepsini okuyamadım yazılanların ama en çok tavsiye edilen doktor kemal bey sanırım.
ben 2 kere aşılama bir kere tüp bebek tedavisi gördüm.sonuç negatifti malesef.çalıştığım ve vaktim olmadığı için ıspartada yaptırdım.ama burada yani ıspartada yaptıracak olan varsa kesinlikle tavsiye etmem.geç de olsa ben de antalya tüp bebek merkezine başlayacam inşallah.bir kere kontrol amaçlı kemal beye gitmiştim.çok ilgili bi doktor.insanı rahatlatıyor.her soruna cevap veriyor.hiç bir sorunumuz yok.hatta kemal bey bekleyin biraz daha dedi ama ben sabredemeyip ıspartada yaptırdım.
çalıştığım ortamdan çekiniyordum eskiden,noldu neden gelmedin , neyin var sorularından artık yoruldum.ama şimdi gercekten hiçbişiy umrumda değil.
ama yardımınıza ihtiyacım var.antalya tüp bebekte raporsuz fiyat 2900 tl imiş sanırım.tedavi aşamasında ilgi alaka nasıl.kaç güne bir kontrole gitmek gerek.transfer sonrası ne kadar dinlenmek gerek.orada kalmadan yani ıspartadan gidip gelerek bu işin altından kalkabilirmiyiz nolur yardımmm....
tedavin hayırlı olur inş. Antalya tüp bebek merkezinde bir dilekçe karşılığında çift emriyo konuluyor.[/QU
onu bir kişide daha duymuştum dilekçeyle diye ama 28 yaşındayım ve ilk denemem olacak gerçi 2011de ancak başlayabilirim.birde nekadara mal oluyo onunla ilgili hastaneyi aradım raporsuz 5000 falanda raporlu fiyat vermiyolar.karar veremdim henüz nereyi tercih edeceğime
slm cnm hşg aramıza kesinlikle tavsiye ederim kemal bey murat bey bence işinin ehli doktorlar kaç kişiye umut oldular ve halada oluyolar ilg alaka çok güzel hepi çok güzel ilgileniyolar istedigin zaman doktolara telefonla ulaşabiliyosun zaten danışman hekimler var funda ve inci hanım onlar da çok iyile istedigin zaman ne sormak istiyosan soruyosun bizde çalışdıgız için alanyadan ant gitmek zor oluyodu ama hepsi 45 günlük tedavin içinde 4 defa gittim ben yumurta takibimi burda başka doktorum yaptı yumurt toplama ve transfer zamanı gittim ben bugonun dedigi gibi işten izin alabilirsen misafirhanesi var ordada kalabilirsin yumurta toplamada 2 saat dinlensen yetiyo merkezde transfr sonrasında hemen evine gidebiliyosun
allah yar ve yardımcımız olsun arklar inş emekler boşa çıkmazz allah istyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım sizlerle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bende alanyada oturuyorum hangi doktor yaptı takibini ben cavit beye gidiyorum alanyanın içindemisin birde
canım bende alanyada oturuyorum hangi doktor yaptı takibini ben cavit beye gidiyorum alanyanın içindemisin birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?