Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

konaklama yeride var ben yalnız gelecem eşim yanımda olamayacak o yüzden kararsızlık yaşıyorum gerçi burdanda gidip gelebilirim hergün orda olmama gerek yok sanırım

slm jaluse bende yeni bakıyorum bu sayfaya tam okuyamadım henüz sen tedavi görüyomusun

slm cnm ben bu ay 2 defa dondurulmuşlarım devm edecektim yalnız bu ay adet olmadım bu günle 6 gü gecti doktoruma tel açtım dedi bi kaç gün daha bekle test yaptır korkyorum şimdide acaba hamile degilsem diger ayamı kalacam diye hayırlısı bakalım

tedavin hayırlı olur inş. Antalya tüp bebek merkezinde bir dilekçe karşılığında çift emriyo konuluyor.

meraba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.tam hepsini okuyamadım yazılanların ama en çok tavsiye edilen doktor kemal bey sanırım.
ben 2 kere aşılama bir kere tüp bebek tedavisi gördüm.sonuç negatifti malesef.çalıştığım ve vaktim olmadığı için ıspartada yaptırdım.ama burada yani ıspartada yaptıracak olan varsa kesinlikle tavsiye etmem.geç de olsa ben de antalya tüp bebek merkezine başlayacam inşallah.bir kere kontrol amaçlı kemal beye gitmiştim.çok ilgili bi doktor.insanı rahatlatıyor.her soruna cevap veriyor.hiç bir sorunumuz yok.hatta kemal bey bekleyin biraz daha dedi ama ben sabredemeyip ıspartada yaptırdım.

çalıştığım ortamdan çekiniyordum eskiden,noldu neden gelmedin , neyin var sorularından artık yoruldum.ama şimdi gercekten hiçbişiy umrumda değil.

ama yardımınıza ihtiyacım var.antalya tüp bebekte raporsuz fiyat 2900 tl imiş sanırım.tedavi aşamasında ilgi alaka nasıl.kaç güne bir kontrole gitmek gerek.transfer sonrası ne kadar dinlenmek gerek.orada kalmadan yani ıspartadan gidip gelerek bu işin altından kalkabilirmiyiz nolur yardımmm....

canım tedavin sınuca ulaşır umarım , benimde transferimin 4.günü , İlk muaynemi Kemal bey yaptı .Takipler Yumruta toplama ve transferide Murat Bey. Murat Bey den çok memnun kaldım.Eğer izin alabilme durumun varsa ücretsiz misafirhanesi var. İlk muayne ve adet tarihini ayarladıktan sonra göbekten iğnelere başlıyorsun. önce 2 gündebir ultrason kontrolü yapılıyor daha sonra hergün.Yani bu aşamada gidip gelmen çok zor olur. Ymurtalar belli bir büyüklüğü geldiğinde çatlama iğnesi vurup bekliyorsun . 2 gün sonra yumurtaları topluyorlar genel anesteji ile yarım saat sürüyor.1-2 saat hastande dinlendikten sonra evine gidebiliyorsun.Adet sancısına benzer biraz sancın oluyor. 2gün sonra ise transfer tamamen acısız , transfer biter bitmez giyinip çıkıyorsun sonra 12 gün bekleme ve gebelik testi.
Merkezden çok memnun kaldım ben ilgi alaka süper .Ama Ispartaya sürekli gidip gelmen çok zorolur

çok teşekkür ederim bugocum.
sende hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.rabbim çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmasın inşallah.kucaklarımızı dolduruversin.8 gün sonra güzel haberlerini duymak ümidiyle...

slm cnm hşg aramıza kesinlikle tavsiye ederim kemal bey murat bey bence işinin ehli doktorlar kaç kişiye umut oldular ve halada oluyolar ilg alaka çok güzel hepi çok güzel ilgileniyolar istedigin zaman doktolara telefonla ulaşabiliyosun zaten danışman hekimler var funda ve inci hanım onlar da çok iyile istedigin zaman ne sormak istiyosan soruyosun bizde çalışdıgız için alanyadan ant gitmek zor oluyodu ama hepsi 45 günlük tedavin içinde 4 defa gittim ben yumurta takibimi burda başka doktorum yaptı yumurt toplama ve transfer zamanı gittim ben bugonun dedigi gibi işten izin alabilirsen misafirhanesi var ordada kalabilirsin yumurta toplamada 2 saat dinlensen yetiyo merkezde transfr sonrasında hemen evine gidebiliyosun
allah yar ve yardımcımız olsun arklar inş emekler boşa çıkmazz allah istyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım sizlerle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bende alanyada oturuyorum hangi doktor yaptı takibini ben cavit beye gidiyorum alanyanın içindemisin birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…