kızlar bende alanya merkezdeyim zor oluyomu git gel kalmak dahamı iyi.bide kaç embriyo transfer edildi size
cnm kalacak bişeyin yokki bence yani yumrta toplama işleminde 2 saat kalsan yetiyo transferde hemen gidebiliyosun evine[/QUben çalışıyorumda çok izin olursa beni zorlar ona göre işten ayrılmayı düşünüyorum çok bişe yoksa zaten kalmam.ayrıca cahit beyi biliyorum mükemmel bi doktor onada ücret ödüyomusun burda o ilgileniyo herşeyle dimi.
merhaba Bahar32 bende ıspartadan antalya tüp bebek merkezinde tedavi oldu fakat negatifle sonuçlandı tedavim fakat dondurulmuşlarım tekrar düşünüyorum çok iyi bi hastane işallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın...
evet cnm ücret ödüyoruz 80 tl ücreti var zaten hemen hemen 1 hafta 10 gün içerisinde 2 güne bir çagırıyor yumurta takibini yaparken nezaman hangi igneyi kullanılacagını hangi günler kaç doz yapacagını çatlatma ignesini en son yaptırıyo sonrasında merkeze yönelndiriyorcnm kalacak bişeyin yokki bence yani yumrta toplama işleminde 2 saat kalsan yetiyo transferde hemen gidebiliyosun evine[/QUben çalışıyorumda çok izin olursa beni zorlar ona göre işten ayrılmayı düşünüyorum çok bişe yoksa zaten kalmam.ayrıca cahit beyi biliyorum mükemmel bi doktor onada ücret ödüyomusun burda o ilgileniyo herşeyle dimi.
jaluse sizin sorun neydi bizim erkek interfilitesi sayı diplerde yani.bende bişe yok şimdilik yaı sorun ediyorum sadece 2011de 29 olacak çok önemli zaman kaybetmemem lazım.senin kaç embriyo transfer edlidi ben taktım da o meseleye
merhaba jaluse,
çok iyi oldu bunu öğrendiğim.yumurta takibini alanyada yaptırdın ve merkeze bildirdin öylemi.çok güzel bende öyle yaparsam izin almak zorunda kalmamış olurum.sadece toplama ve transfer için giderim.izin almak sorun değil ama millete laf anlatmak beni yoran konu.
çok teşekkürler...
evet cnm zaten yumurta takibini yaptıgı doktor sürekli merkezle irtibat içinde oluyo sonra yönlendiriyor zaten .. evet bilirim sırf o yüzden işten ayrıldım bende
slm kızlar ben vitale hast.ali fuat beye gidiyorum bu ay tüp bebek tedavisine başladık bütün takiplerin antalya tüp bebek merkezinde yapılacak sorum şu yumurta toplama işlemini genel anesteziylemi yoksa lokalle mi yapıyo yada bizlerin seçiminemi bırakıyor
evet cnm alanyanın içindeyim benimde doktorum cahit bey.
bizdeki sorun bendeydi polikistik over var bende . e zaten bende 29 yaşındayım.
canım bakalım belki dondurulmuşlarla devam edersem gitmeden önce görüncem cavit beye ben en son düşüğümde gittim ilk defa baylıdım doktora buundan sonra onla devam ederim artık
merak etme canım bende 32 yaşındayım jaluse sen alanyalımısın ben değilim keşke alanyalı hatunlarla bir buluşsak demi ne guzel olur dertlerimiz aynı paylaşırız
slm cnm genel anestezi yapılıyor yaklaşık 15 20 dk sürüyor.hayırlı ugurlu olur inşş allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
merhaba kelebek32,
inşallah dondurulmuşlarla güzel haberlerini alırız buradan.sen nasıl yaptın tedavi sırasında,orada kaldın mı.yeni yaptırdıysan eğer ne kadar tuttu.
canım bakalım belki dondurulmuşlarla devam edersem gitmeden önce görüncem cavit beye ben en son düşüğümde gittim ilk defa baylıdım doktora buundan sonra onla devam ederim artık
merak etme canım bende 32 yaşındayım jaluse sen alanyalımısın ben değilim keşke alanyalı hatunlarla bir buluşsak demi ne guzel olur dertlerimiz aynı paylaşırız
slm arkadaslar...sanırım bende kemal beyin tüp bebek hastalarından oluyorum.. bana direk tavsiye etti tedaviyi.. ama beni neler bekliyo tedirginim acıkcası..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?