Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

bende alanyda yaşıyorum ama oralı değilim belkide tanışıyosundur nerden bileceksinki küçük yer burası senin 2.denememi olacak

canım benim eşim buralı mahmutlarda oturuyorum evet görüşelim yaa dur bakemm ayarlıyalım hep beraber en guzel yerde hancı pastanesi otururuz orda demiii ne guzel olur

canım benim eşim buralı mahmutlarda oturuyorum evet görüşelim yaa dur bakemm ayarlıyalım hep beraber en guzel yerde hancı pastanesi otururuz orda demiii ne guzel olur

beyazpembe çalışıyor ama ben hep müsaitim cnm bugünde istersen görüşebiliriz

melony sen alanyalımısın jaluse mahmutlarda onu tanımam sanırım ama senle belki tanışıyoruzdur.hııı bu arada benim tüp bebek olayını kimse bilmiyo sizin etrafınızdaki insanlar biliyomu

bende mahmutlardayım canım tanımıyorum dur ben geleli 2 bucuk yıl oldu buraya aslen buralı değilim ben jaluse mahmutlardamı ayy dur bakeem jaluse nerdesin kısss merak ettim bak ben şimdi benim herkes biliyodu canım ama bundan sonrakini sölemicem dondurulumuşları denersem yanii

insanda moral bırakmazlarki ondan kimse bilmiyo eşim ben bide bi arkadaşım.ya evet görüşelim iyi bende buralı değilim 10 yıl oldu buraya taşınalı.yaşlar kaç

yok cnm ben mahmutlarda degilim alanya içindeyim ben benimde daha öncekini herkez biliyodu bilmeyenlerde bilenlerden ögreniyolardı:)) nazara geldik neyse bu ay dondurulmuşlarla devm edicem inş bundada kimseye sölemiyorum

yok cnm ben mahmutlarda degilim alanya içindeyim ben benimde daha öncekini herkez biliyodu bilmeyenlerde bilenlerden ögreniyolardı:)) nazara geldik neyse bu ay dondurulmuşlarla devm edicem inş bundada kimseye sölemiyorum

hadi yaa bende mahmutlar deyince sevindim neyse bakalım ya walla nazara mı geldik bilmem ama ben nisanda tp yaptırdıktan sonra doğal yoldan gebe kaldım ama duşştu bu sefer kımseye bişe demedim ozamanda mı nazara geldik aman ne bilim rabbim hakkımızda hayılrısını versin

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…