bende alanyda yaşıyorum ama oralı değilim belkide tanışıyosundur nerden bileceksinki küçük yer burası senin 2.denememi olacak
bende bu ay dondurulmuşlarla başlıyorum hayırlısıyla inş hakkımızda hayırlısı olsun evet cahit bey mükemmel bi doktor daha dün gittim tekrar :) bende aslen alanyalı degilim bende görüşmek isterim insan aynı dert sahibi olunca konuşmak daha iyi geliyor başkalarıda dinliyor ama senin cektigin acıyı bilmeden yorum yapıyorlar sen nerde oturuyosun görüşelim :)
canım benim eşim buralı mahmutlarda oturuyorum evet görüşelim yaa dur bakemm ayarlıyalım hep beraber en guzel yerde hancı pastanesi otururuz orda demiii ne guzel olur
beyazpembe çalışıyor ama ben hep müsaitim cnm bugünde istersen görüşebiliriz
canım bugun müsait değilim ama beyazpembe nın musait olduğu gun ayarlayalım oda olsun bol bol muhabbet edelim
ben pazar izinliyim fakat akşamda olabilirolur farketmez cnm
ben pazar izinliyim fakat akşamda olabilir
aslında akşam ben cıkamam kasar benii eşim biraz zor o konuda
melony sen alanyalımısın jaluse mahmutlarda onu tanımam sanırım ama senle belki tanışıyoruzdur.hııı bu arada benim tüp bebek olayını kimse bilmiyo sizin etrafınızdaki insanlar biliyomu
melony sen alanyalımısın jaluse mahmutlarda onu tanımam sanırım ama senle belki tanışıyoruzdur.hııı bu arada benim tüp bebek olayını kimse bilmiyo sizin etrafınızdaki insanlar biliyomu
bende mahmutlardayım canım tanımıyorum dur ben geleli 2 bucuk yıl oldu buraya aslen buralı değilim ben jaluse mahmutlardamı ayy dur bakeem jaluse nerdesin kısss merak ettim bak ben şimdi benim herkes biliyodu canım ama bundan sonrakini sölemicem dondurulumuşları denersem yanii
insanda moral bırakmazlarki ondan kimse bilmiyo eşim ben bide bi arkadaşım.ya evet görüşelim iyi bende buralı değilim 10 yıl oldu buraya taşınalı.yaşlar kaç
canım benim 32 sen kaç yaşıdasın
bene 28 ama 29a azz kaldı tüp bebek için yaş önemliya ondan.sana kaç emriyo transfer edildi
bende mahmutlardayım canım tanımıyorum dur ben geleli 2 bucuk yıl oldu buraya aslen buralı değilim ben jaluse mahmutlardamı ayy dur bakeem jaluse nerdesin kısss merak ettim bak ben şimdi benim herkes biliyodu canım ama bundan sonrakini sölemicem dondurulumuşları denersem yanii
yok cnm ben mahmutlarda degilim alanya içindeyim ben benimde daha öncekini herkez biliyodu bilmeyenlerde bilenlerden ögreniyolardı:)) nazara geldikneyse bu ay dondurulmuşlarla devm edicem inş bundada kimseye sölemiyorum
yok cnm ben mahmutlarda degilim alanya içindeyim ben benimde daha öncekini herkez biliyodu bilmeyenlerde bilenlerden ögreniyolardı:)) nazara geldikneyse bu ay dondurulmuşlarla devm edicem inş bundada kimseye sölemiyorum[/QU
ben nazara inanırm valla.melony sen ne zaman başlayacaksın.ben para biriktirebilirsek mart gibi inşallah.rapor falan bakalım 2 emriyo yapılıyomuş die duydum dilekçe verince benim ilk deneme olacak bakalım
yok cnm ben mahmutlarda degilim alanya içindeyim ben benimde daha öncekini herkez biliyodu bilmeyenlerde bilenlerden ögreniyolardı:)) nazara geldikneyse bu ay dondurulmuşlarla devm edicem inş bundada kimseye sölemiyorum[/QU
ben nazara inanırm valla.melony sen ne zaman başlayacaksın.ben para biriktirebilirsek mart gibi inşallah.rapor falan bakalım 2 emriyo yapılıyomuş die duydum dilekçe verince benim ilk deneme olacak bakalım
hakkında hayırlısı olsun canım ben kasım dan sonra diyoruz ama dediğiöm gibi emin de değilim
hakkında hayırlısı olsun canım ben kasım dan sonra diyoruz ama dediğiöm gibi emin de değilim
bekle bakalım cnm kasım ayına kadar belki kendiliginden olur bide şu var kaç yıllık evlisin bilmiyrum ama ben 9 yıl oldu evleneli zaten yeteri kadar beklemişizben o yüzden daha öneki kürtaj sonrası 2 ay gecti hemen bu ay başlıyoruz
bekle bakalım cnm kasım ayına kadar belki kendiliginden olur bide şu var kaç yıllık evlisin bilmiyrum ama ben 9 yıl oldu evleneli zaten yeteri kadar beklemişizben o yüzden daha öneki kürtaj sonrası 2 ay gecti hemen bu ay başlıyoruz
benim 3 yıl oldu evleneli hiç hamile kalamadım.erkek sorunu olduğu için.kaça yaptırdınız kızlar tüp bebeği toplamda
benim 3 yıl oldu evleneli hiç hamile kalamadım.erkek sorunu olduğu için.kaça yaptırdınız kızlar tüp bebeği toplamda
ben 2. bucuk yıl oldu doğal 2 gebeliğim var dusukle sonuclanan cok erken 20 gunluk felanda duştuğunde bizimkide erkek infertilitesi canım morfoloji sorunu var bizde %0 bizim değerler ama buna rağmen 2 gebelik hakkımızda hayırlısı olsun ben 2900 tl hastaneye yaklaşık 1 bucuk tl ilaçlara 300 dondurmaya 300 tl tahlillere gitt5 milyar ama git gelleri saymıyorum tum gun yoldasınız biliyosunuz bize ortalama 6.5 7 binliraya mal oldu işte toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?