Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

gunaydın jaluse nasılsın

kaç yıllık evlisin yaşın kaç sormuşmuydum daha önce

slm kızlar bu ay dondurulmuşlarla devm edicektik fakat önümüzdeki aya kaldı malesef mafoldumben mafoldumben

neden canım ne oldukii:uhm::uhm:

adet olamadım dogru düzgün bu ay hafif hafif oldu tam adette degil ne o bilemedkte cahit beyde hap verdi dedi işimizi garantiye alalım önmüzdeki ay adette başlayalım dedi muhtemelen ekim 26 27 gibi başlıcaz mafoldumbenmafoldumben

canım selam yeni gelebildim ee pazartesi ev hanımı olunca temizlik ev işleri anca oluyor sanırım jaluse de ondan gelemedi

nasılsın bu arada

iyiyim canım napıyım iş yerindeyim yaptığım bişe yok.ben pazar günleri temizliğimi yapıyorum başkada günüm yok zaten yetmiyoki

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

hiç korkun olmasın bence yumurta toplamında genel anestezi veriliyor hiç agrı hissetmiyorsun yaklaşık 15 20 dk sürüyor transfer dede aneztezi verilmiyor o şekilde normal rutin muayene gibi hiiç bir acı hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…