ben 2. bucuk yıl oldu doğal 2 gebeliğim var dusukle sonuclanan cok erken 20 gunluk felanda duştuğunde bizimkide erkek infertilitesi canım morfoloji sorunu var bizde %0 bizim değerler ama buna rağmen 2 gebelik hakkımızda hayırlısı olsun ben 2900 tl hastaneye yaklaşık 1 bucuk tl ilaçlara 300 dondurmaya 300 tl tahlillere gitt5 milyar ama git gelleri saymıyorum tum gun yoldasınız biliyosunuz bize ortalama 6.5 7 binliraya mal oldu işte toplam
ya çok tutmuş rapor falan alsanız çok etkiliyo fiyatı en çok 2500tutuyo ilaç dahil bide.kaç tüp denemen var.ben gelecek tüp bebekle görüştüm ora daha aklıma yatıyo ama burdada iki emriyo olayı var ondan.rapor almayada yardımcı oluruz dediler telde.sen hiç orayı düşünmedinmi neden antalya tüp
ya çok tutmuş rapor falan alsanız çok etkiliyo fiyatı en çok 2500tutuyo ilaç dahil bide.kaç tüp denemen var.ben gelecek tüp bebekle görüştüm ora daha aklıma yatıyo ama burdada iki emriyo olayı var ondan.rapor almayada yardımcı oluruz dediler telde.sen hiç orayı düşünmedinmi neden antalya tüp
ya ilk orayla göruştum gelecek tupden haberim yoktu burda başladık kemal beyden memnunum ben bizim guvencemiz yok eşim 3 yıldır yatırmıyor bağkuru saten 3 yılıda doldurmadık sen memnun kalmadınmı ki antalya tupden
ya ilk orayla göruştum gelecek tupden haberim yoktu burda başladık kemal beyden memnunum ben bizim guvencemiz yok eşim 3 yıldır yatırmıyor bağkuru saten 3 yılıda doldurmadık sen memnun kalmadınmı ki antalya tupden
ben telde görüştüm sadece ne bilim öbür taraf daha ilgili geldi bana.yüz yüze görüşmeye gidecem bidahaki ay inşallah ikisiylede ondan sonra kara rverecez.
ben telde görüştüm sadece ne bilim öbür taraf daha ilgili geldi bana.yüz yüze görüşmeye gidecem bidahaki ay inşallah ikisiylede ondan sonra kara rverecez.
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım benim
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım benim
bizimde toplamda git gel 6000 tl tuttu bizde rapora çok ugraştık eşim memur benim ama alamadık raporu yoksa neden almayalım :)
bizimde toplamda git gel 6000 tl tuttu bizde rapora çok ugraştık eşim memur benim ama alamadık raporu yoksa neden almayalım :)
neden alamdınızki uymuyomu dediklerine gerçi eşin memur evlilik yılınız falanda tutuyo gelecek tüp bebekten bi byanla görüştüm ben rapor olayını sorun olmaz alırız dedi yardımcı oluruz biz herşey uyuyosa hemen verirler dedi.
neden alamdınızki uymuyomu dediklerine gerçi eşin memur evlilik yılınız falanda tutuyo gelecek tüp bebekten bi byanla görüştüm ben rapor olayını sorun olmaz alırız dedi yardımcı oluruz biz herşey uyuyosa hemen verirler dedi.
ya ben direk antalya tüp bebek merkeziyle görüştüm çünkü en çok tavsiyeyi ve orda tedavi gören kişierden birebir tavsiye aldım ben gelecekle tel le dahi hiç görüşmedim merkeze ilk gittigimdede rapor olayını konuştuk doktorlarımda sölediler ant tıp biraz zor veririyor ankara tıp la görüştüm şundan dolayı ben daha önce defa normal 1 defa igneli olarak aşılamam oldu bunlarda hep özel hastanelerde yaptrdım ve ozamanlar da bile bana kullanılabilir ilaç raporunu vermediler söylemedilerde böyle bişe var die devlet bize 3 defa tüp bebek hakkını tanıyor ben o aşlımalarımı devlet hastanesinde ya ilaç kullnılabilir raporunu elimde olsaydı mesela 2.900 tl dediler tüp bebek yapımı iin 1000 ila 1500 arasında geri alacaktık develetten alanyadaki devlet hastanesiylede görüştüm dedim ilaç kullanılabilir raporu alacam dediler biz öyle bir rapor veremeyiz elimde aşılama yaptırdıgım evraklarım var ama o rapor yok gözlerile göselerde kendileri yapmadıkları için vermiyorlar ha devlet diyo madem daha önce özelde yaptırdın şimdide özelde yaptır :)yani diyecegim rapor olayı okadar kolay bişe degil yani en azından bize kolay olmadı ve sonunda git gel igneler tedavi masrafları 6000 tl tuttu
gunaydın jaluse nasılsın
kaç yıllık evlisin yaşın kaç sormuşmuydum daha önce
baya uğrşmışsıncanım ya okadar zor olmamalı ama özelde yaptırnca öle vermiyolar rapor ben hiç bişe yaptırmadım özelde.3 yıllık evliyim eşimsperm sayısı 5milyondan az heğsi tutuyo bakalım alabilecekmiyim yoksa bir sürü para şuan zor yani.biriktirelim ondan sonra baakcaz artık borçla olsun istemiyorumya ben direk antalya tüp bebek merkeziyle görüştüm çünkü en çok tavsiyeyi ve orda tedavi gören kişierden birebir tavsiye aldım ben gelecekle tel le dahi hiç görüşmedim merkeze ilk gittigimdede rapor olayını konuştuk doktorlarımda sölediler ant tıp biraz zor veririyor ankara tıp la görüştüm şundan dolayı ben daha önce defa normal 1 defa igneli olarak aşılamam oldu bunlarda hep özel hastanelerde yaptrdım ve ozamanlar da bile bana kullanılabilir ilaç raporunu vermediler söylemedilerde böyle bişe var die devlet bize 3 defa tüp bebek hakkını tanıyor ben o aşlımalarımı devlet hastanesinde ya ilaç kullnılabilir raporunu elimde olsaydı mesela 2.900 tl dediler tüp bebek yapımı iin 1000 ila 1500 arasında geri alacaktık develetten alanyadaki devlet hastanesiylede görüştüm dedim ilaç kullanılabilir raporu alacam dediler biz öyle bir rapor veremeyiz elimde aşılama yaptırdıgım evraklarım var ama o rapor yok gözlerile göselerde kendileri yapmadıkları için vermiyorlar ha devlet diyo madem daha önce özelde yaptırdın şimdide özelde yaptır :)yani diyecegim rapor olayı okadar kolay bişe degil yani en azından bize kolay olmadı ve sonunda git gel igneler tedavi masrafları 6000 tl tuttu
slm kızlar bu ay dondurulmuşlarla devm edicektik fakat önümüzdeki aya kaldı malesefmafoldumben mafoldumben
neden canım ne oldukii:uhm::uhm:
slm kızlar bu ay dondurulmuşlarla devm edicektik fakat önümüzdeki aya kaldı malesefmafoldumben mafoldumben
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz??????????
canım selam yeni gelebildim ee pazartesi ev hanımı olunca temizlik ev işleri anca oluyor sanırım jaluse de ondan gelemedi
nasılsın bu arada
arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.
canım selam yeni gelebildim ee pazartesi ev hanımı olunca temizlik ev işleri anca oluyor sanırım jaluse de ondan gelemedi
nasılsın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?