Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

walla jaluse arkadaşımın dediklerine katılıyorum bence eğer bebiş istiyosan sıkıntısınada katlanmalısın ama inan kortuğun kadar ağrı sancı yok

mrb arkadaşlar.bende ilk tedavimi antalya tüpbeek merkezinde yaptırdım sonuç maalesef olumsuz oldu.bu ay dondurulmuşlarla deneyceğiz .yarın doktora gideceğim eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah bu ay transfer gerçekleşir.hepimzi için hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda hayırlısyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.

hayırlı olsun canım inşallah bu kez olur.anlamadığım neden ilkinde çoğu kişinin tutmuyo

hayırlı olsun canım inşallah bu kez olur.anlamadığım neden ilkinde çoğu kişinin tutmuyo

canım aslında ilkinde olmayack diye bişey yok.kısmet işte.bazen doktorlar herşey yolunda hiçbir problem yok diyor ama tutmuyor.bazende olması düşük bir ihtimal derken tutunuveriyor.

hayırlısı olsun cnm inş olur bu sefer bizde bu ay sonunda denicez donurulmuşlarla hakkımızdahayırlısı olsun inş banada gelişmeleri anlatırsan sevinirim kaç defa muayene gidecen hangi ilaçlara başlıcan muhtemelen 15 ile 17 günde sürüyomuş bu tedavi gelişmeleri bekliyorum:) ha bidekaçtane dondurulmuş vardı senin ?

inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız canım.dün adet oldum bugün doktorla ilk randevumuz.bakalım ne diyecek.bende tam detaylı bilmiyorum ama sanırım ilk seferde kullandığımız bantlarla jeli kullanacağız.birde coraspin ve elevit veirr diye düşünüyorum.gelişmeleri yazarım.benim 2 dondurulmuşum var.zaten 4 tane kaliteli yumırta olmuştu ikisi ilk seferde trasnfer edildi.ikiside donduruldu.inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürler ve sımsııkı tutunurlar.hiç kolay işler değil.allah hepimizin yardımcısı olsun.

jalusecim doktora gittim.hayırlısyla başladık tedaviye.bugün muayene etti.ikinci muayene 21 ekimde.yani dondurulmuş tedavisinde transferden önce 2 kez gitmek yeterli oluyormuş.şimdilik bant verdi.bugün başlayacağım birkaç gün sonra 2 bant yapıştıracağım.sonra 4 bant yapıştıracağım.transfere kadar böyle devam edecek.bunların yanı sıra elevit ve coraspin kullanacğım.adetin 18.günüde transefr olacak bi aksilik çıkmazsa.transferden sonra jel kullanmaya başlayacağım bantla beraber.birde birkaç ilaç var tarnsferden birkaç gün önce başlamam gereken.çok yorucu ypratıcı bir süreç değil ilki kadar.inşallah sonuda güzel olur.

yasmin allah yardımcın olsun.bantı ne için kullanıyorsun ben çok acemiyimde bu konularda

yasmin allah yardımcın olsun.bantı ne için kullanıyorsun ben çok acemiyimde bu konularda

canım bant tutunmaya yardımcı oluyor.bant yerine farklı şeyler kullananlarda var ama bizim merkezde bant kullanılıyor.ilk denememde bandı transferden birkaçgün önce kullanmya başlamıştım.şimdiki deneme dondurulmuşla olacağı için rahmin uygun kalınlığa gelmesine yardımcı olması için şimdiden kullanacğım.

hayırlısı olsun cnm yaa inş dedigin gibi sonuda güzel olur benim 5 tane var dondrulmuş rabbim inş yüzümüzü güldürür:Saruboceqzaman muhtemelen senin transfer 24 ekimde olcak :Saruboceq:

hep takip ediyorum ama pek takılan yok nedense.varmı yeni transferi olan.

mrb htc07 sen ikiz annesisin sanırım.darısı bizlere olsun.benim kısmetse bu c.tesi transefrim var.dondurulmuş transfer edilecek.inşallah güzel haberler alırız bizde.sen ilk denemendemi hamile kaldın.allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

hayırlı olsun canım inş..bebişine kavuşursun.benim ikizlerim var bi kız bi erkek.benim ikinci denememde olmuştu.ilkinide aynı merkezde yaptırmıştım ama o tutmadı.ikinci denememde kavuştum miniklerime.inş.. sende güzel haberler alırsın canım.dualarım sizlerle

amin canım inşallah bizlerde güzel sonuçlarla ayrılırız ordan.ama okadar uzak geliyorki şuan mucize gibi hamile kalmak.belki birzamanlar sanada öyle geliyordu.umut ve sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden.senin doktorun kimdi,merkezden memnunmuydun.benim orda 2.denemem olacak ama ilkinde hayal kırıklığı yaşayınca insan tereddüt ediyor.birde ikincide dondurulmuşlamı hamile kaldın.çok soru sordum kusura bakma ama hazır bu işi başarmış birini bulmuşken merak ettiklerimi sorayım dedim :))

istediğini sor canım.size umut olmak için buradayım zaten.gerekirse facedende ekleyebilirsin.benim doktorum murat beydi çok memnunum ondan.ilk denememde yumurtalarım çok kalitesizdi onun için dondurulmuş kalamdı.ikinci denememde tuttu bebişlerim 12 tanede dodurulmuş kaldı.valla ben ilki negatif olmuş olsada çok memnun olduğum iin orda dewam ettim ve halada çokk memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…