arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.
mrb arkadaşlar.bende ilk tedavimi antalya tüpbeek merkezinde yaptırdım sonuç maalesef olumsuz oldu.bu ay dondurulmuşlarla deneyceğiz .yarın doktora gideceğim eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah bu ay transfer gerçekleşir.hepimzi için hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda hayırlısyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
hayırlı olsun canım inşallah bu kez olur.anlamadığım neden ilkinde çoğu kişinin tutmuyo
mrb arkadaşlar.bende ilk tedavimi antalya tüpbeek merkezinde yaptırdım sonuç maalesef olumsuz oldu.bu ay dondurulmuşlarla deneyceğiz .yarın doktora gideceğim eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah bu ay transfer gerçekleşir.hepimzi için hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda hayırlısyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
hayırlısı olsun cnm inş olur bu sefer bizde bu ay sonunda denicez donurulmuşlarla hakkımızdahayırlısı olsun inş banada gelişmeleri anlatırsan sevinirim kaç defa muayene gidecen hangi ilaçlara başlıcan muhtemelen 15 ile 17 günde sürüyomuş bu tedavi gelişmeleri bekliyorum:) ha bidekaçtane dondurulmuş vardı senin ?
jalusecim doktora gittim.hayırlısyla başladık tedaviye.bugün muayene etti.ikinci muayene 21 ekimde.yani dondurulmuş tedavisinde transferden önce 2 kez gitmek yeterli oluyormuş.şimdilik bant verdi.bugün başlayacağım birkaç gün sonra 2 bant yapıştıracağım.sonra 4 bant yapıştıracağım.transfere kadar böyle devam edecek.bunların yanı sıra elevit ve coraspin kullanacğım.adetin 18.günüde transefr olacak bi aksilik çıkmazsa.transferden sonra jel kullanmaya başlayacağım bantla beraber.birde birkaç ilaç var tarnsferden birkaç gün önce başlamam gereken.çok yorucu ypratıcı bir süreç değil ilki kadar.inşallah sonuda güzel olur.
yasmin allah yardımcın olsun.bantı ne için kullanıyorsun ben çok acemiyimde bu konularda
jalusecim doktora gittim.hayırlısyla başladık tedaviye.bugün muayene etti.ikinci muayene 21 ekimde.yani dondurulmuş tedavisinde transferden önce 2 kez gitmek yeterli oluyormuş.şimdilik bant verdi.bugün başlayacağım birkaç gün sonra 2 bant yapıştıracağım.sonra 4 bant yapıştıracağım.transfere kadar böyle devam edecek.bunların yanı sıra elevit ve coraspin kullanacğım.adetin 18.günüde transefr olacak bi aksilik çıkmazsa.transferden sonra jel kullanmaya başlayacağım bantla beraber.birde birkaç ilaç var tarnsferden birkaç gün önce başlamam gereken.çok yorucu ypratıcı bir süreç değil ilki kadar.inşallah sonuda güzel olur.
kızlar nerdesiniz melony jaluseeee
ben burdayımda herkes sus pus oldu yaaa :S
evet bakıyorum kimse yok çıkıyorum naptın canım nasılsın
hep takip ediyorum ama pek takılan yok nedense.varmı yeni transferi olan.
hep takip ediyorum ama pek takılan yok nedense.varmı yeni transferi olan.
hayırlı olsun canım inş..bebişine kavuşursun.benim ikizlerim var bi kız bi erkek.benim ikinci denememde olmuştu.ilkinide aynı merkezde yaptırmıştım ama o tutmadı.ikinci denememde kavuştum miniklerime.inş.. sende güzel haberler alırsın canım.dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?