amin canım inşallah bizlerde güzel sonuçlarla ayrılırız ordan.ama okadar uzak geliyorki şuan mucize gibi hamile kalmak.belki birzamanlar sanada öyle geliyordu.umut ve sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden.senin doktorun kimdi,merkezden memnunmuydun.benim orda 2.denemem olacak ama ilkinde hayal kırıklığı yaşayınca insan tereddüt ediyor.birde ikincide dondurulmuşlamı hamile kaldın.çok soru sordum kusura bakma ama hazır bu işi başarmış birini bulmuşken merak ettiklerimi sorayım dedim :))
hamilelik sürecinde bilee çok ilgilendiler inci hanım dewamlı aradı bi problem varmı diee.doğduktan sonra bile arıyorlar bazen bence alaka iyiydi.benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için transferide anestesiyle olmuştum.ondan çok rahat etmiştim
istediğini sor canım.size umut olmak için buradayım zaten.gerekirse facedende ekleyebilirsin.benim doktorum murat beydi çok memnunum ondan.ilk denememde yumurtalarım çok kalitesizdi onun için dondurulmuş kalamdı.ikinci denememde tuttu bebişlerim 12 tanede dodurulmuş kaldı.valla ben ilki negatif olmuş olsada çok memnun olduğum iin orda dewam ettim ve halada çokk memnunum
yasmin canım sana şimdiden bol şans inş.bu kez olacak inandır kendini kötü düşünme
htc07 peki ne kadar ödeme yaptın raporlumuydun
inşallah canım.allah hepimizin yüzünü güldürsün.evlat isteyn herkese nasip etsin ama özellikle bu uğurda uğraş veren bizlerinde kucağını boş bırakmasın.
sen ne yaptın karar verdnmi merkez konusunda.hakkında hayırlısı olsun.hangi taraf içine sindiyse hangisi senin için hayırlı olacaksa orası olur inşallah.
ben 2900 e yaptırdım rapor almadım canım
demek transferide anesteziyle yapıyorlar bunu bilmiyordum.gerçi ben çok zorlanmadım ama yinede o ameliyat masasına yatmak bile insanı etkiliyor.inci hanımla tanışmadım ben.merkezin yanına vitale hastanesi açıldı belki biliyorsundur.benim doktorum vitale de sinan bey.takiplerimi o yaptı yumurta toplamayı hasan bey,transferide murat bey yapmıştı.murat beyin ilgisinden memnun kaldım ama tabi benim daha çok vaktim vitalede geçtiği için tüp bebek merkeziyle çok muhatap olmadım.belkide ondan dolayı çok yakından ilgilenen kimse olmadı.ama sinan beyden çok memnunum.inşallah hamile kalırsamda ona devam etmeyi düşünüyorum.hayırlısyla bu sefer sonu güzel olur inşallah.transefrden sonrasını nasıl geçridin özel bişey yapmışmıydın.
hep kendimden bahsettim :)) ikiz bebişlerin nasıl.zormu ikiz annesi olmak.ama eminim onları kucaklayıp öpüp koklamak her türlü zorluğu bertaraf ediyordur.
ilaç hariç tabi dimi.sizin sorun neydi bizim erkek sorunu
bu arada arkadaşlar tedavimden bir tane açılmamış iğne var.tedaviye başlayınca isteyen olursa verebilirim
istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardım ederim size
çok sağol canım.allah evlatlarınla sağlıkla mutlu huzurlu uzuun bir hyat versin inşallah.
slm kızlar.. sizden okuduklarımla kemal beye başladım..salı günü aşılama yaptık.. bekliyoruz bakalım.. inşallah tutar ama sanırım en önemlisi hayırlısının olması... şimdi hepinizi çok daha iyi anlıyorum.. yaptırmak bişey değilde beklemek baya zor olacak galiba.. daha 3 gün oldu ama sabırsızım şimdiden.. herkese bu yolda bol bol şans diliyorum allah'tan...
slm kızlar.. Sizden okuduklarımla kemal beye başladım..salı günü aşılama yaptık.. Bekliyoruz bakalım.. Inşallah tutar ama sanırım en önemlisi hayırlısının olması... şimdi hepinizi çok daha iyi anlıyorum.. Yaptırmak bişey değilde beklemek baya zor olacak galiba.. Daha 3 gün oldu ama sabırsızım şimdiden.. Herkese bu yolda bol bol şans diliyorum allah'tan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?