Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

hamilelik sürecinde bilee çok ilgilendiler inci hanım dewamlı aradı bi problem varmı diee.doğduktan sonra bile arıyorlar bazen bence alaka iyiydi.benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için transferide anestesiyle olmuştum.ondan çok rahat etmiştim

yasmin canım sana şimdiden bol şans inş.bu kez olacak inandır kendini kötü düşünme

demek transferide anesteziyle yapıyorlar bunu bilmiyordum.gerçi ben çok zorlanmadım ama yinede o ameliyat masasına yatmak bile insanı etkiliyor.inci hanımla tanışmadım ben.merkezin yanına vitale hastanesi açıldı belki biliyorsundur.benim doktorum vitale de sinan bey.takiplerimi o yaptı yumurta toplamayı hasan bey,transferide murat bey yapmıştı.murat beyin ilgisinden memnun kaldım ama tabi benim daha çok vaktim vitalede geçtiği için tüp bebek merkeziyle çok muhatap olmadım.belkide ondan dolayı çok yakından ilgilenen kimse olmadı.ama sinan beyden çok memnunum.inşallah hamile kalırsamda ona devam etmeyi düşünüyorum.hayırlısyla bu sefer sonu güzel olur inşallah.transefrden sonrasını nasıl geçridin özel bişey yapmışmıydın.
hep kendimden bahsettim :)) ikiz bebişlerin nasıl.zormu ikiz annesi olmak.ama eminim onları kucaklayıp öpüp koklamak her türlü zorluğu bertaraf ediyordur.

htc07 peki ne kadar ödeme yaptın raporlumuydun

yasmin canım sana şimdiden bol şans inş.bu kez olacak inandır kendini kötü düşünme

inşallah canım.allah hepimizin yüzünü güldürsün.evlat isteyn herkese nasip etsin ama özellikle bu uğurda uğraş veren bizlerinde kucağını boş bırakmasın.
sen ne yaptın karar verdnmi merkez konusunda.hakkında hayırlısı olsun.hangi taraf içine sindiyse hangisi senin için hayırlı olacaksa orası olur inşallah.

ya ne zormuş karar vermek yok daha kafam karışık ikiside aynı gibi sanki.ilk içime gelecek sindi ama bilmiyorumki rapor olunca fiyatları çok uygun biliyosun bide alanyadan gelicem ya off

evet duymuştum açıldığını.az bi fiyat farkı veriyorsun ve anestesiyle oluyorsun ben öle oldum.valla transferden sonra ölee çok şahane bişi yapmadım.sadece 2 gün dinlendim okadar.bol su içtim bidee.ikiz bebek annesi olmak çok güzel bi duygu ama çokta zorr bakımı alışıyorsun ama zamanla.bu arada o zaman sınır yoktu benim 4 transfer edilmişti ilki negatif diee.dördüzdü hepside tuttu.ama zaten kiloluydum hamile kalınca çok riskli diee 2 sini aldılar 8.haftada keşke onlarda olsaydı ama ikiz hamilelik bile zorladı beni kısmet böyleymiş.umarım sende hamiş haberini alırız canım

amin htc cim inşallah sonu güzel olur.
beyazpembecim geleceğin fiyatı gerçekten çok uygun.ilgi konusundada çok iyiler.ama başarı konusunda bende pek bilmiyorum.antalya tüp bebek merkezi daha köklü bir meerkez olduğu için daha çok tercih ediliyor sanırım.ama fiyatı kıyaslayıncada yarı yarıya fark var.zor bir karar.

bu arada arkadaşlar tedavimden bir tane açılmamış iğne var.tedaviye başlayınca isteyen olursa verebilirim

bu arada arkadaşlar tedavimden bir tane açılmamış iğne var.tedaviye başlayınca isteyen olursa verebilirim

htc cim öncelikle böyle bişeyi düşünmen bile mutlu etti beni.yani artık anne oldum diyip arkanı dönmeden bizim gibi hala uğraş verenleri düşünüp burda sorularımızı yanıtladığın için çok teşekkür ederim.

ayy canım ne demek.sizin yaşadıklarınızınn aynısını bende yaşadım negatifleri bende gördüm.onun için hep sizinleyim.bunları yaşamıyan inan anlayamaz yaşadıklarımızı.doğum yapmış olsamda yaşadıklarımı asla unutamam ve size hep destek ve tam destek için buradayım

çok sağol canım.allah evlatlarınla sağlıkla mutlu huzurlu uzuun bir hyat versin inşallah.

ben martta nisanda falan başlarım sanırım şimdi kafam karışık fiyatlarda dolayı geleceğince başarı oranları iyi ne bilim hem şans dio herkes doktorda çok önemli merkezde bakalım kalbim gelecek dio gidip gözümle görmem lazım

slm kızlar.. sizden okuduklarımla kemal beye başladım..salı günü aşılama yaptık.. bekliyoruz bakalım.. inşallah tutar ama sanırım en önemlisi hayırlısının olması... şimdi hepinizi çok daha iyi anlıyorum.. yaptırmak bişey değilde beklemek baya zor olacak galiba.. daha 3 gün oldu ama sabırsızım şimdiden.. herkese bu yolda bol bol şans diliyorum allah'tan...

hakkında hayılısı olsun canım.inşallah güzel haberler alırsın.bekemek en zoru.vakit geçmek bilmiyor.biran evvel sonucu öğrenmek istiyorsun.bizleride haberdar et.inşallah sende ordan güzel sonuçlarla ayrılırsın..

canım benim inş..olumlu sonuçlarla dönersin.bizede haber et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…