Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

inşallah hepimiz için hayırlısı olur.. mutlaka yazıcam sonucu alınca buraya...umarım güzel sonuçlar alırız...

hayırlısı olsun cnm inş güzel hayırlı sonucu alırsın evet malesef en zoru bu beklmek rabbim hpimize hayırlı snuclar verir inşş:Saruboceq:

yasmincim sen naptın nasılsın cnm gittinmi doktora 21 ekimde gidecektin degilmi

aslında ben ali fuat beyin hastasıyım yumurta toplama ve transfer işlemleri antalya tüp bebek merkezinde gerçekleşti çok alakalılar keşke ilk baştan tüp bebek merkezine gitseydim 4 ay önce gelseniz size 3 yumurta tranfer ederiz dedi çok moralim bozuldu o anda ama herşeyde vardır bir hayır

lotus83 şimdi kaç transfer yaptılar.birde arkadaşlar raporlu ilaçlar dahil kaça mal oldu yazarsanız sevinirim.

2 yumurta transfer ettiler yazı karşılığında. benim takiplerim vitale de yapıldı infertil raporum vardı ilaçlar 550 civarı- 2900 transfer -200 tl de tahliller tuttu

2 yumurta transfer ettiler yazı karşılığında. benim takiplerim vitale de yapıldı infertil raporum vardı ilaçlar 550 civarı- 2900 transfer -200 tl de tahliller tuttu

İLK denemenmi canım tüp bebek ilaç raporu aldın sanırım sadece.sorununuz neydiki.bizim erkek interfilitesi o yüzden tek embriyo istemiyorum.

bugün itibari ile tedaviye başladık arklar o bekleyişler o stresli dönem yine geldi2 kasım da randevum var...hakkımızda hayırlı olur inş .:Saruboceq::Saruboceq::

İLK denemenmi canım tüp bebek ilaç raporu aldın sanırım sadece.sorununuz neydiki.bizim erkek interfilitesi o yüzden tek embriyo istemiyorum.

ilk tüp bebek denemem bizim sorunumuz polikistik over kadın infertilesi yani bu merkezde 2 embriyo transfer ediliyo biz teklif etmeden kendileri teklif ettiler

ilk tüp bebek denemem bizim sorunumuz polikistik over kadın infertilesi yani bu merkezde 2 embriyo transfer ediliyo biz teklif etmeden kendileri teklif ettiler

kaç günün kaldı canım sonucun umarım mutlu son olur.hamilelelik haberkeri alınca çok seviniyorum içime umut doluyo hayırlısı artık canım.sonucunu bekliyorum heyecenla

kaç günün kaldı canım sonucun umarım mutlu son olur.hamilelelik haberkeri alınca çok seviniyorum içime umut doluyo hayırlısı artık canım.sonucunu bekliyorum heyecenla

5 kasım da belli olacak bugun 7. günü transferin haber veririm canım

öncelikle herkese selamlar. uzun zamandır giremiyorum.halbusem konuyu açan benim.arkadaşlar kemal bey konusunda içiniz rahat olsun.ben ilk denememde hamile kaldım ve allahın izniyle 10 gün sonra doğumum var.benim eşim azospermiydi.şansımız çok az dediler ama önce allah sonra kemal byin sayesinde oldu.umudunuzu sabrınızı ve eşinizle sımsıkı tutun bu sorunu yenrceğinize inanın.şimdi sizlerden dua bekliyorum.allahım herkese nasip etsin .. allah yardımcınız olsunn

slm arkadaslar..benm ilk aşılamam.. salı günü test yaptırcam ama bugun cok hafif bir lekelenme oldu korktum...nedir acaba bilen varmı??? paniklemek istemiyorum ama korktum yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…