slm kızlar.. sizden okuduklarımla kemal beye başladım..salı günü aşılama yaptık.. bekliyoruz bakalım.. inşallah tutar ama sanırım en önemlisi hayırlısının olması... şimdi hepinizi çok daha iyi anlıyorum.. yaptırmak bişey değilde beklemek baya zor olacak galiba.. daha 3 gün oldu ama sabırsızım şimdiden.. herkese bu yolda bol bol şans diliyorum allah'tan...
htc07 nekadara mal oldu ve proplem neydi
lotus83 şimdi kaç transfer yaptılar.birde arkadaşlar raporlu ilaçlar dahil kaça mal oldu yazarsanız sevinirim.
2 yumurta transfer ettiler yazı karşılığında. benim takiplerim vitale de yapıldı infertil raporum vardı ilaçlar 550 civarı- 2900 transfer -200 tl de tahliller tuttu
bugün itibari ile tedaviye başladık arklaro bekleyişler o stresli dönem yine geldi 2 kasım da randevum var...hakkımızda hayırlı olur inş .:Saruboceq::Saruboceq::
canım tedavin hayırlı olsun melonyde hamile bu arada.inşallah sıra sende
İLK denemenmi canım tüp bebek ilaç raporu aldın sanırım sadece.sorununuz neydiki.bizim erkek interfilitesi o yüzden tek embriyo istemiyorum.
ayy gercektenmiii çok sevindim yaaa darısı hepimize olur inşş melony hiç yok görmüyorum onuda nezamandır
ilk tüp bebek denemem bizim sorunumuz polikistik over kadın infertilesi yani bu merkezde 2 embriyo transfer ediliyo biz teklif etmeden kendileri teklif ettiler
kaç günün kaldı canım sonucun umarım mutlu son olur.hamilelelik haberkeri alınca çok seviniyorum içime umut doluyo hayırlısı artık canım.sonucunu bekliyorum heyecenla
ilk tüp bebek denemem bizim sorunumuz polikistik over kadın infertilesi yani
.................................................................. benim takiplerim vitale de yapıldı infertil raporum vardı ilaçlar 550 civarı- 2900 transfer -200 tl de tahliller tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?