Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

slm arkadaslar..benm ilk aşılamam.. salı günü test yaptırcam ama bugun cok hafif bir lekelenme oldu korktum...nedir acaba bilen varmı??? paniklemek istemiyorum ama korktum yaaa (
canım aşılaman hayılı olsun inşalah hayırlı ,müjdeli haberini alırız burdada bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu yerleşme kanaması diyolar ama tedbiri elden bırakma dikkat et hatta mümkünse dr la bi danış istersen..özellikle bitki çayları,şarküteri ürünleri ve maydanozdan uzak dur..güzel sonuçlarını okuruz inşallah

inşş saglıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin rabbim cümlemize bu duyguyu tattırır inşş

iyi d,leklerin için yeşekkürler ama bugun merkeze gidip test yaptırdım... maalesef gebelik olusmamıs... buyuk ihtimalle tüp bebekle devam edicez.. sorun zaten yumurta azlığı bizde.. napalım hayırlısı böyleymiş... allah tüp bebekte yüzümüze güler inşallah..

bugün itibari ile tedaviye başladık arklar o bekleyişler o stresli dönem yine geldi2 kasım da randevum var...hakkımızda hayırlı olur inş .:Saruboceq::Saruboceq::

umarım herşey dilediğin gibi en önemliside hayırlı olur.. ben bugun aşılama sonucumu öğrendim.. maalesef sonuç negatif.. bende tüp bebekle devam edicem gibi.. ikimizede bol şans...

senin adına cok sevindim...ben bugun negatif sonuc aldım aşılamadan.. sanırım tüp bebekle devam edicez.. umarım senin gibi o mutlulugu bizde yaşarız.. herşeyiin hayırlısını versiz diye dua ediyorum allah'a... hepimiz için tabi...

nina olsun canım zaten aşılama şans çok düşük moralini bozma tüpte olur inşallah.yaş kaçtı senin

[/QUOhadi ya işte insan hangi doktora gideceğini şaşırıyo alanyada düzgün doktor bile yok.bende 28 yaşındayım 2011de tüp deneyecez bakalım erkek sorunu bizimkide zor ama hayırlısı artık[/QUOTE]

hayırlısı allahtan artık.. bende kemerden gidip geliyorum antalyaya

[/QUOhadi ya işte insan hangi doktora gideceğini şaşırıyo alanyada düzgün doktor bile yok.bende 28 yaşındayım 2011de tüp deneyecez bakalım erkek sorunu bizimkide zor ama hayırlısı artık

hayırlısı allahtan artık.. bende kemerden gidip geliyorum antalyaya[/Qzor oluyomu peki bende alanyada gel git yapacamda tedirginim kalmak istemiyorum pek ondan

[/Qzor oluyomu peki bende alanyada gel git yapacamda tedirginim kalmak istemiyorum pek ondan[/QUOTE]

çokta kolay olmuyo tabi.. maddi manevi zorluyo insanı ama bebiş için herşeyimiz feda olsun dedik çıktık bir yola...

umarım herşey dilediğin gibi en önemliside hayırlı olur.. ben bugun aşılama sonucumu öğrendim.. maalesef sonuç negatif.. bende tüp bebekle devam edicem gibi.. ikimizede bol şans...

saol cnm üzüldüm durumuna bende aşılama yaptırmıştım 3 defa malesef bende negatif sonuç almıştım 3ündede seni çok iyi anlyıorum üzülme en zında tüp bebek şansın var daha allah yar ve yardımcın olsun cnm allah bu yolada giden herkesin yardımcısı olur inş rabbimbizlerinde yüzünü güldürür en kısa zamanda inş...benim bu 2 denemem dondurulmuş embriyola devm ediyrum öncekini 8 haftalıkken kaybetim kürtajla sonuclandı bu daha çok zor çok acıı inş bu sefer istedigimiz sonucu alırız

[/Qzor oluyomu peki bende alanyada gel git yapacamda tedirginim kalmak istemiyorum pek ondan

çokta kolay olmuyo tabi.. maddi manevi zorluyo insanı ama bebiş için herşeyimiz feda olsun dedik çıktık bir yola...[/QUOTE]

öyle tabi sonu iyi olsun para önemli değil.raporlumu yaptıracaksın yoksa normalmi

jaluse canım nasılsın nasıl gidiyor bakıyorum sürekli bi gelişme varmı diye mutlaka yaz olurmu

jaluse canım nasılsın nasıl gidiyor bakıyorum sürekli bi gelişme varmı diye mutlaka yaz olurmu

şimdilik iyi cnm salı (dün) gittim muayene oldum herşey yolundaşuanda 11 kasım perşembe günü tekrar muayene var inş yolunda olursa ozamanda 13 kasım cumartesi günü transferim olucak rabbim hayırlısını verir inşallahda hayırlı sonuclları alırız...

inşallah canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim bende cumartesi bi mani çıkmazsa antalya geleceğe görüşmeye gidecem bakallım artık

senin durumun dahada zormus cnm..dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun..sanada bol şans çıktığın yolda cnm...

kızlar sonuc negatif yılbaşından sonra kemal özgürle devam edicem yoluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…