canım aşılaman hayılı olsun inşalah hayırlı ,müjdeli haberini alırız burdada bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu yerleşme kanaması diyolar ama tedbiri elden bırakma dikkat et hatta mümkünse dr la bi danış istersen..özellikle bitki çayları,şarküteri ürünleri ve maydanozdan uzak dur..güzel sonuçlarını okuruz inşallahslm arkadaslar..benm ilk aşılamam.. salı günü test yaptırcam ama bugun cok hafif bir lekelenme oldu korktum...nedir acaba bilen varmı??? paniklemek istemiyorum ama korktum yaaa(
öncelikle herkese selamlar. uzun zamandır giremiyorum.halbusem konuyu açan benim.arkadaşlar kemal bey konusunda içiniz rahat olsun.ben ilk denememde hamile kaldım ve allahın izniyle 10 gün sonra doğumum var.benim eşim azospermiydi.şansımız çok az dediler ama önce allah sonra kemal byin sayesinde oldu.umudunuzu sabrınızı ve eşinizle sımsıkı tutun bu sorunu yenrceğinize inanın.şimdi sizlerden dua bekliyorum.allahım herkese nasip etsin .. allah yardımcınız olsunn
canım aşılaman hayılı olsun inşalah hayırlı ,müjdeli haberini alırız burdada bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu yerleşme kanaması diyolar ama tedbiri elden bırakma dikkat et hatta mümkünse dr la bi danış istersen..özellikle bitki çayları,şarküteri ürünleri ve maydanozdan uzak dur..güzel sonuçlarını okuruz inşallah
bugün itibari ile tedaviye başladık arklaro bekleyişler o stresli dönem yine geldi 2 kasım da randevum var...hakkımızda hayırlı olur inş .:Saruboceq::Saruboceq::
öncelikle herkese selamlar. uzun zamandır giremiyorum.halbusem konuyu açan benim.arkadaşlar kemal bey konusunda içiniz rahat olsun.ben ilk denememde hamile kaldım ve allahın izniyle 10 gün sonra doğumum var.benim eşim azospermiydi.şansımız çok az dediler ama önce allah sonra kemal byin sayesinde oldu.umudunuzu sabrınızı ve eşinizle sımsıkı tutun bu sorunu yenrceğinize inanın.şimdi sizlerden dua bekliyorum.allahım herkese nasip etsin .. allah yardımcınız olsunn
senin adına cok sevindim...ben bugun negatif sonuc aldım aşılamadan.. sanırım tüp bebekle devam edicez.. umarım senin gibi o mutlulugu bizde yaşarız.. herşeyiin hayırlısını versiz diye dua ediyorum allah'a... hepimiz için tabi...
nina olsun canım zaten aşılama şans çok düşük moralini bozma tüpte olur inşallah.yaş kaçtı senin
29 yaşındayım ama 2 yıldır korunmuyoduk.. bende yumurta azmıs ama 2 senedir bana soyleyen olmadı...hep çikolata kisti dediler..[/QUOhadi ya işte insan hangi doktora gideceğini şaşırıyo alanyada düzgün doktor bile yok.bende 28 yaşındayım 2011de tüp deneyecez bakalım erkek sorunu bizimkide zor ama hayırlısı artık
[/QUOhadi ya işte insan hangi doktora gideceğini şaşırıyo alanyada düzgün doktor bile yok.bende 28 yaşındayım 2011de tüp deneyecez bakalım erkek sorunu bizimkide zor ama hayırlısı artık
umarım herşey dilediğin gibi en önemliside hayırlı olur.. ben bugun aşılama sonucumu öğrendim.. maalesef sonuç negatif.. bende tüp bebekle devam edicem gibi.. ikimizede bol şans...
[/Qzor oluyomu peki bende alanyada gel git yapacamda tedirginim kalmak istemiyorum pek ondan
saol cnm üzüldüm durumunabende aşılama yaptırmıştım 3 defa malesef bende negatif sonuç almıştım 3ündede seni çok iyi anlyıorum üzülme en zında tüp bebek şansın var daha allah yar ve yardımcın olsun cnm allah bu yolada giden herkesin yardımcısı olur inş rabbimbizlerinde yüzünü güldürür en kısa zamanda inş...benim bu 2 denemem dondurulmuş embriyola devm ediyrum öncekini 8 haftalıkken kaybetim kürtajla sonuclandı bu daha çok zor çok acıı inş bu sefer istedigimiz sonucu alırız
jaluse canım nasılsın nasıl gidiyor bakıyorum sürekli bi gelişme varmı diye mutlaka yaz olurmu
inşallah canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim bende cumartesi bi mani çıkmazsa antalya geleceğe görüşmeye gidecem bakallım artıkşimdilik iyi cnm salı (dün) gittim muayene oldum herşey yolundaşuanda 11 kasım perşembe günü tekrar muayene var inş yolunda olursa ozamanda 13 kasım cumartesi günü transferim olucak rabbim hayırlısını verir inşallahda hayırlı sonuclları alırız...
saol cnm üzüldüm durumunabende aşılama yaptırmıştım 3 defa malesef bende negatif sonuç almıştım 3ündede seni çok iyi anlyıorum üzülme en zında tüp bebek şansın var daha allah yar ve yardımcın olsun cnm allah bu yolada giden herkesin yardımcısı olur inş rabbimbizlerinde yüzünü güldürür en kısa zamanda inş...benim bu 2 denemem dondurulmuş embriyola devm ediyrum öncekini 8 haftalıkken kaybetim kürtajla sonuclandı bu daha çok zor çok acıı inş bu sefer istedigimiz sonucu alırız
kızlar sonuc negatif yılbaşından sonra kemal özgürle devam edicem yoluma
canım çok üzüldüm bende bakıyodum yazdınmı diye hayırlısı dicez artık zaten doktorun kemal özgür değilmiydi.belki normal yolla hamile kalırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?