kızlar sonuc negatif yılbaşından sonra kemal özgürle devam edicem yoluma
çok üzüldüm tatlım.. inşallah yeni yıl sana yepyeni müjdelerle gelir...
kimsecikler kalmadı burdaaaaa kızlar arada bi takılın jaluse haberlerini bekliyorum.
sen ne yaptın beyaz pembe nasılsın
napıyım bende gelecek tüp bebek merkeziyle gittim görüştüm rapor fiyat olaylarını falan bakalım şimdi biraz kafanı toparla dedi bana ordaki bayan.demekki ne kadar karışık olduğum belli kararımı verdim orda yaptıracam 2-3 ay sonra falan bakalım hayrlısı.sen nasılsın napıyosun
ilaçlarla falan ne kadar toplam
slm bayanlar ben kemal özgürün hastasıydım allah izin verirse yarın saat 9 da bebeşime kavuşuyorum.benim gibi tüp bebekle bebek sahibi olmak isteyenlere bol bol dua edicem sizde bana yarın için bol bol dua edin..allahım hepinizin yar veyardımcınız plsunnn
slm bayanlar ben kemal özgürün hastasıydım allah izin verirse yarın saat 9 da bebeşime kavuşuyorum.benim gibi tüp bebekle bebek sahibi olmak isteyenlere bol bol dua edicem sizde bana yarın için bol bol dua edin..allahım hepinizin yar veyardımcınız plsunnn
hadi hayırlısı inşallah..bu arada kemal özgürün hastası olupda başarılı sonuç alan baya arkadaş var sanırım..darısı başımıza inşallah.dualarımızdasın tupus07..bebeğini kucağına hayırlısıyla alırsın inşallah...
inş bende böyle dogum haberini yazarımkemal bey banada ugurlu gelir inş cumartesi 13 kasım saat 11:de inş bi aksilik çıkmzsa benimde transferim var hayırlı olur inş dua edin kızlar
inş bende böyle dogum haberini yazarımkemal bey banada ugurlu gelir inş cumartesi 13 kasım saat 11:de inş bi aksilik çıkmzsa benimde transferim var hayırlı olur inş dua edin kızlar
canım inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur.. bende bayram sonrası baslıcam inşallah tüp bebek maratonuna :) hakkımızda hayırlısı artık... hepimiz için...
mrb kızlar.transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını diliorum.yolun başındaki arkadaşlarda inşallah her aşamayı sornsuz atlatıp bebeğinize kavuşursunuz.bende antalya tüp bebek merkezinin hastasıyım.ikinci denememi geçe ay yaptım dondurulmşla.şükürler olsun şu an hamieyim.ama korklarım var değerim düşük başladı.çok şkür çok güzel katladı ama hala tereddütlerim var.kesey ve kalp atşını görene kadarda geçmeyecek sanırım.hamile kalmakta yetmiyor sanrasıda zormuş geçeken.inşallah hayırlısıyla hepiniz beklediğiniz müjdeyi alırsınız.
mrb kızlar.transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını diliorum.yolun başındaki arkadaşlarda inşallah her aşamayı sornsuz atlatıp bebeğinize kavuşursunuz.bende antalya tüp bebek merkezinin hastasıyım.ikinci denememi geçe ay yaptım dondurulmşla.şükürler olsun şu an hamieyim.ama korklarım var değerim düşük başladı.çok şkür çok güzel katladı ama hala tereddütlerim var.kesey ve kalp atşını görene kadarda geçmeyecek sanırım.hamile kalmakta yetmiyor sanrasıda zormuş geçeken.inşallah hayırlısıyla hepiniz beklediğiniz müjdeyi alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?