kızlar hakınızda hayırlısı olsun inşallah bebeklerinize sağ sağlim kavuşun tez zamanda..
Kemal beye güvenin ,bende onun hastasıydım ve ikizlerim var..
dularım sizinle..
inş canım olumlu sonuçlarla dönersin.sana tek tavsiyem sakın sitres yapma ve olumlu düşünn
selam arkadaşlar.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim aralık ayında dondurulmuşlarla denemem var ama biraz araştırdım da sanki dondurulmuşlarla yapılan transferler başarılı değilmiş gibi gözledim ve moralim bozuldu.. dondurulmuş transferi yaşayan var mı kemal bey ile.. ?
slm cnm hemizin zaman zaman böyle şüpheleri oluyor ama çok kişi var dondurulmuşlarla hamile kalanlar dogum yapanlar :))rabbim ol derse oluyor tabi gerisi vesile hep :)kemal bey çok iyi bi doktor daha dün transferim oldu benim sonuc 25 kasımda( inş rabbim herkesin gönlüne göre verir inş ...hatta şöyle diyim sana bu topik olsun başka topik olsun şöyle gerilere gittiginde genelde hep pozitif sonucu almışlarr ..:) negüzel degilmi...benim bi çok ark var bu kk de hatta bu topigin kurucusu var tupus07 die 11 kasımda dogum yaptı onun doktoruda kemal beydi :)))
canım geçmiş olsun...bende aynı merkezde tedavi gördüm arada takip ediyorum sizleride..kemal bey transferini yapmamış üzülme sakın ki zaten iyiki yapmadı demişsin..:)) hadi hayırlısı inşallah müjdeli haber verirsin..benim biraz sıkıntıı oldu ohhs oldum ve ransfer yapmak istemedi kemal bey.. iyi ki de yapmadı çok kötüydüm ama işte şimdi de dondurulmuşlarla ilgili hep olumsuzluklar duyunca korku sarıyo inasanı.. herşey allahtan gerçi ama işte ..hepimiz için hayırlısı olsunn..
canım bebeğin içindedir seninledir inşallah sımsıkı tutunur annecine allah o güzel haberi almayı seninle birlikte hepimize nasip etsin inşallahinş bende böyle dogum haberini yazarımkemal bey banada ugurlu gelir inş cumartesi 13 kasım saat 11:de inş bi aksilik çıkmzsa benimde transferim var hayırlı olur inş dua edin kızlar
slm bayanlar ben kemal özgürün hastasıydım allah izin verirse yarın saat 9 da bebeşime kavuşuyorum.benim gibi tüp bebekle bebek sahibi olmak isteyenlere bol bol dua edicem sizde bana yarın için bol bol dua edin..allahım hepinizin yar veyardımcınız plsunnn
canım biliyosunuzdur merkezin uzaktan gelenler için sunduğu güzel bir imkan var konuk evi var hem ücretsiz hem ev ortamı çok stres yapmaya vakit kalımyo ordaki kalabalık,şenlikkten diliyorum herşey dilediğinizce olur..hayırlısı allahtan artık.. bende kemerden gidip geliyorum antalyaya[/Qzor oluyomu peki bende alanyada gel git yapacamda tedirginim kalmak istemiyorum pek ondan
evet hepimiz için allah emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah ben dondurulmuşumu almaya gelmeden hepinizi hamile olarak görücem daha umutlu yola çıkıcam duaşarım sizlerle arkadaşlarcanım inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur.. bende bayram sonrası baslıcam inşallah tüp bebek maratonuna :) hakkımızda hayırlısı artık... hepimiz için...
canım bende kısmetse aralık gibi yaptırıcam aslında bu tamamen kısmet işi benim dondurulmuşla hamile kalan birebir tanık olduğum 1 ay içerisinde 11 kişi var antalya merkezinde kalırken ikiz çocuğu olan bi çok hanım kardeş almaya gelmişti ve müjdelerle dönmüştü sonucu beklemeyen telefonla bildirmişti...selam arkadaşlar.. öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim aralık ayında dondurulmuşlarla denemem var ama biraz araştırdım da sanki dondurulmuşlarla yapılan transferler başarılı değilmiş gibi gözledim ve moralim bozuldu.. dondurulmuş transferi yaşayan var mı kemal bey ile.. ?
ayy inş benimde olur benimde dün transfeim oldu kemal beyin elinin ugurlu oldugunu biliyorum inş banada ugur getirir...
inşallah tuğbacımm haberleşelim belki yakın olur tarihlerimiz ben aralık 15 gibi gelicem kısmet olursa.. herşey gönlünce olsuunn :)
raporluysan 1200+ilaçlar 600 falanmış.birde muayene tahliller falan var 450 tlde onlar tutuyomuş.raporsuz 4400 ilaç dahil.bence uygun geldi bilmiyorum içimden hep orası geliyo bakalım.rapor almayada kendileri yardımcı oluyo tıp fakültesinden 140tlmiş canım
bende aralık 24 gibi regl olursam ocak ayının ilk yada ikinci haftasına denk gelicek gibi hayırlısı olsun inşallah müjdeler verebiliriz birbirimize seninde gönlünce olsun tüm dileklerin canımm...
eee varmı yeni anneciklerimiz
slm beyazpembecim.. merak ettim basladınmı gelecek tüp bebek merkezine... bide gercektende rapora yardımcı oluyolarmı??
slm kızlarr sonucu aldım bugün 137.64 çıktı allahım hayırlısını versinn
kemal beye gelemek ıstıyorum sadece önerilerden dolayı daha dr tanımıyorum bıle nasıl birisiv ilgilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?