mrb canım nerede yaşıyorsun.antalyaya yakınmısın.ben antalya tüp bebeğin hastasıyım şükürler olsun şuan hamileyim.ama benim transferimi murat bey yapmıştı.kemal bey çok iyi ve tecrübeli bir doktordur.hamile kalan çok sayıda hastası var. hakkında hayırlısı olsun.merkez seçimi önemli.inşallah kendin için en doğru kararı verirsin.bu arada eğer şehir dışından geleceksen antalya tüp bebeğin konuk evi var.orada kalabiliyorsun tedavi süresince.istersen telefonla görüşüp ön görüşme yapabilirsin.fikir edinmiş olursun.
mrb canım nerede yaşıyorsun.antalyaya yakınmısın.ben antalya tüp bebeğin hastasıyım şükürler olsun şuan hamileyim.ama benim transferimi murat bey yapmıştı.kemal bey çok iyi ve tecrübeli bir doktordur.hamile kalan çok sayıda hastası var. hakkında hayırlısı olsun.merkez seçimi önemli.inşallah kendin için en doğru kararı verirsin.bu arada eğer şehir dışından geleceksen antalya tüp bebeğin konuk evi var.orada kalabiliyorsun tedavi süresince.istersen telefonla görüşüp ön görüşme yapabilirsin.fikir edinmiş olursun.
tşklr kızlar inş yarınki sonucumuzda katlar sonra kese sonra kalb atışıı bu heycan hiç bitmiyorrr hamileyim diyemiyorum şuan bilee hayırlısı olsun
çok saol cnm allah herkeze nasip eder inş böyle duyguları inş kucagımızdada görürüz bebeleri.bende antalya ıvf de tedavi oldum.bu 2. denemem benim kemal bey yaptı transferimi..daha önceki ilk deneme 45 günlük bi süreçti ilk randevu aldım telle sanırım adetin 3 gününe randevu vermişlerdi. gittimo randevu günü muayene oldum ilaçlar haplar ve tedavi çizelgesi verdiler.tekrar adet tarihini bekledim.ve oldum :) işte asıl tedavi bundan sonra başlıyor...tekrar muayene gittim olduktan sonra hangi gün hangi igneleri kullanacam ne şekilde göbekten yapacan kaç doz kullanıcam hepsini tek tek anlattılar.bu arada tabi yumurta takibin yapılıyo 2 veya 3 güne bi muayene yapılıyo bu igneleri kullanırken yumurtalar kaç mm oldugua bakılıyo istenilen büyüklügüne geldiginde yaklaşık 20 dk bi operasyonla narkoz verilerek( hiç hissetmiyosun bile)yumurtalar toplanıyo..daha sonra bunları döllemeye alıyolar zaten o ara size haber veriyolar kaç yumurta toplanıp kaçtanesi canlı kalıp kaçtanesi döllendigini hepsini söylüyolar.2 veya 3 gün içinde transsferiniz gerçekleşiyor oda normal rutin muayene gibi agrısız oluyo..
canım cvp vermenı beklıyodum sağol ben en çok bu yumurta toplama işlemınden korkuyorum.sana özel msj bıle yolladım şimdi benı aydınlatırsan sevınırım nasıl oluyor hep mı bayılıyosun korkuyorum çok
korkmana hiç gerek yok seni yatıroyolar masaya narkoz doktorun geliyor igneni yapıyor 3 ten geriye say 3 2 bir diyemiyosun bile hepten bayılıyosun anlamıyosun hiç bişe sonra bi bakmışın odandasın sana sesleniyolar :))ben işlemden sonra yatmadım 15 dk falan yattım sonra kalktı eve geldim..
kızlar ben salı günü gittim kemal beye.. tüp bebege baslama umuduyla gittim ama bir ay dogum kontrol hapı kullan dedi.. benim tüp bebiş girişimleri ocak ayına kaldı...
dogrudur cnm ilkay öyle yapıyolar o yüzden tedavi süreci 45 gün sürüyo ya sanırım o hapı diger adet tarihi ve rahim için veriyolar gibi geliyo asıl tedavin adet oldugun zaman başlnıyo hayırlı ugurlu olsun inş arkadaşım inş iyi müjdeli haberlerle gelirsin buralara
kızzlar gelen giden yok muuu? bu aralar antalya tüp bebekte olacdak olan varsa haberleşelim.. ocak 7 de orada olucam ben. dondurulmuş denemek için...
mrb idilcim.bende topiğe ara sıra bakıyorum ama bugünlerde pek uğrayan yok.beni dondurulmuşlar topiğinden biliyorsundur şuan şükürler olsun hamileyim.bende özellikle seni ve tuğbayı takip ediyorum. antyalya tüp bebeğin çiçeği burnunda yeni hamileleri siz olursunuz inşalalh.
ah canım benimm düşündüğün için çk çok tşkler.mrb idilcim.bende topiğe ara sıra bakıyorum ama bugünlerde pek uğrayan yok.beni dondurulmuşlar topiğinden biliyorsundur şuan şükürler olsun hamileyim.bende özellikle seni ve tuğbayı takip ediyorum. antyalya tüp bebeğin çiçeği burnunda yeni hamileleri siz olursunuz inşalalh.
Merhaba kızlar bende Kemal beyin hastasıydım.İlk denememizde allah bizede bebek nasip etti şuan 4 aylık hamileyim ve merak ettiğiniz ne varsa sizlere bilgim dahilinde destek olmak isterim.Umarım hepiniz istedeiğiniz bebeklerinize kavuşursunuz...
merhaba kızlar bende kemal beyin hastasıydım.ilk denememizde allah bizede bebek nasip etti şuan 4 aylık hamileyim ve merak ettiğiniz ne varsa sizlere bilgim dahilinde destek olmak isterim.umarım hepiniz istedeiğiniz bebeklerinize kavuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?