Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

arkadaşlar mrb Allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler versdin diyorum öncelikle ben antalyaya geleli 6 ay oldu 2.5 yıldır bebek için uğraşıoz klomen ve çatlatma tedavisi gördüm 2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı 6 aydır herşeyi bıraktık düşünmedik yine yok artık yeni bi sürece daha başlıyoz 6 ocak perşembe günü vitaledeki ali fuat beyden randevu aldım sanırım vitale ve antlaya tüp bebek birlikte çalışıyor tüp bebek konusunda ben de tüp bebek yaptırıcam artık bakalım ali beye gidelim ne diyecek hepimiz için hayırlısı duanızı bekliyorum çok heyecanlıyım ve de kaygılı.....

zlem 33 dr görundun mu ne oldu sonucun merak etttim canım

teşekkür ederim cnm dün göründüm rahim şeklinde bi problem var dedi dr. histeroskopi yapılacak daha sonra tüp bebek denenecek kavisli bir rahim yapım varmış oysa aynı rahim filmine bi sürü dr baktı ama kimse böyle bişey demedi ona rağmen aşılama yapıldı belki de ondan tutmadı hayırlısı tabi ama gittikçe sabırsızlanıyorum yine beklemeye dvm

mrb canım.sanıyorum ali fuat beye gittin kontrol için.ne güzel tedaviye başlamadan hsiteroskopi istemiş.ali fuat beyin tecrübelerine güven.bu sitede bi arkadaş vardı oda ali beyin hastası.oda tüp bbek denemeden önce histeroskopi yaptırmış.ve hemen ardından tüp bebek tedavisyle ikizlere hamile kaldı ve şuan bebekleri kucağında.bende tedaviye başlamadan doktorumn tavsiyesiyle (vitale deki sinan bey) laparoskopi ve histeroskopi oldum.bence başlamadan önlem almak daha mantıklı.boşyere ümitlenmek çok kötü.inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım.

yasmincim bu kırmızılı alıntıda bahsettiğin ne oluyo canım banada yardımcı olurmusun bu konuda? faydalı bişey galiba ama bizden öyle bişey istenmedi durumu biliyosun zaten ne dersin araştırsammı bende gelmeden önce :44:

cnm çok teşekkürler dr un tavsiyesi konusunda içim rahat zaten bakalım ne olcak hepimiz hatırlı sonuçlar alırız inşallah.Cnm bir şey sormak istiyorum histeroskopi de kistler falan temizleniyo mu sağ tarafta 2 cm kist olduğunu da söylemişti dr ve 3 gündür çok rahatsız ediyo baskı yapıyo yürürken oturup kalkarken falan çok ağroluyo onu alıyolar mı eğer adetle gitmezse bir soru daha cnm histeroskopiden ne kaadr süre sonra tüp bebeğe başlanıyo çok süre geçiyo mu bilgin var mı mesela o arkadaşın ne kadar bekledi acaba histeroskopi sonrası Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin inş......

tuğbacığım yazını yeni gördüm.cevap gecikti biraz kusura bakma canım.laparoskopi ve histeroskopi genelde tüplerinde yada rahminde sorun olan hastalara yapılıyor.rahim filmi çektirmişsindir diye tahmin ediyorum.bunun sonucunda rahmin şeklinde müdahale edilecek bir durum olduğunda yada miyom vb gibi durumlar olduğunda histeroskopi yapılıyo eğer tüplerinle alakalı bir sorun varsada laparoskopi yapılıyo.benim tüplerimde sorun vardı biri kapalıydı diğerindede hidrosalpenks (su toplaması) şüphesi vardı.bu yüzden laparoskopi oldum doktorda nasılsa narkoz alacaksın histeroskopide yapıp rahmin durumunada bakalım dedi.yani anlayacağın rahim filmi sonrası şüpheli bir durum varsa bu operasyonlar yapılıyor.burda yazan arkadaşında rahim şeklinde bir problem varmış dotkoru o yüzden istemiş.sen bunları kafana takma.herkese yapılmıyor yani.inşallah hayırlı haberlerini alacağız canım.

canım kist konusunda çok bilgim yok.yani bazı kistler adetle beraber atılıyo ama bazıları giderek büyüyo bildiğim kadarıyla.eğer kist rahim içindeyse ve alınması gerekiyorsa histerskopi ile alınır diye bilyorum.yinede yanlış bilgi vermek istemem.histereoskopide yapılan işleme göre tedaviye başlama süreside değişir.bana yapılan histereoskopide hiç bir işleme gerek olmadığı için bana doktor gelecek adetle başlayabiliriiz demişti.ama cerrahi bir müdahale yapılırsa belki doktor birkaç ay ara vermek isteyebilir.

teşekkürler cnm sen nerede kime yapyırdın lap ve hist işlemlerini ya ali fuat bey bana önce isterseniz laparoskopi yaparız kistleri falan temizleriz sonra kendiliğinden veya ilaç tedavisi ile çocuk sahibi olusunuz veya yok siz doğru tüp bebeğe gidin deriz dedi ben laparoskopi istemedim sonra rahimle ilgili problemi söyleyip histeroskopi yapalım sonratüp bebeğe başlayın dedi yani biz zaten tüp bebeğe kararvermiş bi şekilde gitmiştik dr şunu söylemek istedi lap yapalım ona göre karar verin dedi sonra da gerçi yapılacak tüm işlemler de yapılmış en son aşamya gelmişsiniz dedi ve histeroskopi yapılmadan tüp bebeğe başlarsak şansımızın %20 düştüğünü söyledi dr güveniyorum zaten .Peki ben aynı paraya hem lap hem hist yaptırabilir miyim acaba hiç olmazsa kist falan da temizlenebilir bunu dr a sormalıyım sanırım madem aynı anda yapılıyo peki sen bu işlemleden sonra mı hamile kaldın yasnin07 bize de dua et cnm hayırlısı artık

canım bana ikisi aynı anda yapıldı.o dönem vitale hastanesi tam faaliyete geçmemişti.bana operasyonlar antalya tüp bebeğin ameliyathanesinde yapıldı ücretide oraya ödemiştik.ikisi için tek ücret ödedik.ama şuan nasıl hiç bilmiyorum.inşallah yine tek ücret alıyorlardır.benim hamile kalmamın bu işlemlerle ilgisi pek olmadı.çünkü sadece tanı amaçlı yapıldı.herhangi bir cerrahi müdahale yapılmadı.rahim filminde tüplerim sorunlu çıkınca sorundan emin olmak için yaptılar gerekirse bir tüpüm alınacaktı ama gerek kalmamış.senin hamile kalmana bu kistler yada rahmin şekli engel oluyorsa bunlar bu operasyonlarla düzeltilebiliyorsa tabi hamile kalma şansınıda artırmış oluyor.yani sana engel olabilecek pürüzleri baştan halletmiş olacaklar.
her zaman dualarımdasınız.inşallah çocuk isteyipte evladına kavuşamayan birtek kişi bile kalmaz.hepinizin güzel haberlerini beklyorum canım

çok teşekkürler cnm Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inş. benim yumurtlama problemi var aynı za manda 2.5 yıldır hiç hamile kalmadım bu işlem sadece tüp bebekte de şansımızı yükseltecek başka sorunlar da var çözülür inş. bu iş sabır işi bekleyip görücez bakalımben sorayım doktoruma ikisini aynı anda yapacak mı daha iyi olur

doktora sor tabi canım eğer öyle bir şansın varsa aynı ücrete,doktorda gerek görürüse ikiside yapılsın.hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alır,tez zamanda kavuşursun beebişine

kemal bey pko olduğumu söyledı ve normal yolla gebe kalabıleceğimi bunun için ilaçlarla tedavı yöntemini uyguluyorum.bu şekılde hamıle kalanlar var mı acaba?

arkadaşlar bende daha önce iki kere kemal beye tüp bebek yaptırdım.malesef olmadı.daha sonra alifuat beye giderek laporoskopi ve histeroskopi oldum üç ay oldu.kısmetse haftaya aşılamaya başlamk istiyorum ali fuat beyle.benim gibi olupta aşılamadan sonra hamiş kalan varmı .aşılamada tek seferde şans yüzde 15 -20 olmasına ragmen yinede deniyecegiz.:79:

kemal bey pko olduğumu söyledı ve normal yolla gebe kalabıleceğimi bunun için ilaçlarla tedavı yöntemini uyguluyorum.bu şekılde hamıle kalanlar var mı acaba?

cnm ben de pkoluyum ilaç tedevileri gördüm 2 kez aşılama yapıldı ama olmadı bunun yanında rahmimde yapısal bir anomali varmış ali fuat bey histeroskopi yapacak sonra da tüp bebek deneyeceğiz senin durumun yeni mi farkedildi her pkoluda durum aynı olmayabiliyo kiminde klomen bile işe yarayabiliyo ama kiminde tüp bebeğe gidiyo inş sen kısa zamanda ilaçla tedavi olursun

cnm sana problemin tam olarak ne olduğu söylendi mi peki ali fuat bey lap ve hist işlemlerini aynı anda mı yaptı ve ne dedi durumuna ben de aynı dra hist yaptırıcam tüp bebek neden tutmadı kemal bey ne dedi inş bu sefer aşılama ile olur bebeğin hepimizin tez zamanda olur inş

evet benim tüplerden biri tıkalıydı ali fuat beyde bunun için laporoskopi ve histeroskopi önerdi.aynı anda oldu. 12,30 gibi ameliyat oldum.4.30 da hastaneden çıktım.bir iki gün içinde kendime geldim.ameliyat sonucu tıkalı olanın açıldıgın söyledi.önümüzdeki ay gel tedaviye başlıyalım dedi ama ben biraz beklemek istedim.üç ay oldu .kemal bey niçin tutmadıgı ile ilgili bişey söylemedi ama laporoskopide önermedi.

ben de önümüzdeki ay vitale hastanesinde histeroskopi olcam.sonrada kemel bey ile tüp bebek denicez bakalım..erkek infertelitesi olunca tüp bebek tutma şansı azalıyomuş..bu doğru mu kızlar.ilk tüp bebek denemem olcak..

iyi akşamlar herkese.daha öncelerden yazmıştım ama tekrar yazayım dedim.bende pkoluyum ve kemal beyin hastasıyım.iki defa tüp bebek denemem oldu.ilkinde kimyasal gebelik olmuştu düşükle sonuçlandı.ikincisinde ise 4 ebriyo yerleştiridi ve dördüde tuttu.dördüzdü yani ama taşıyamayacağım ve diğer bebekleride riske atmamak için redüksiyon yapıldı ve ikiye indirildi.şimdide 13 aylık bir oğlum bir kızım var.ve kemal bey ve murat beyin sayesinde kavuştum bebeklerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…