iyi akşamlar herkese.daha öncelerden yazmıştım ama tekrar yazayım dedim.bende pkoluyum ve kemal beyin hastasıyım.iki defa tüp bebek denemem oldu.ilkinde kimyasal gebelik olmuştu düşükle sonuçlandı.ikincisinde ise 4 ebriyo yerleştiridi ve dördüde tuttu.dördüzdü yani ama taşıyamayacağım ve diğer bebekleride riske atmamak için redüksiyon yapıldı ve ikiye indirildi.şimdide 13 aylık bir oğlum bir kızım var.ve kemal bey ve murat beyin sayesinde kavuştum bebeklerime.
ne kadar güzel ıkızleının olması allah annelı babalı buyutsun dilerim banadsa nasıp olur.bende tedavı ıle ovulasyon gerçekleşecek işallah,kemal beyı arıyorum bazı sorunlarım için bana gerı dönmuyor bunu eksıklık olarak düşünüyorum amam nasıl oacak bakalım hayırlısı olsun,bebeklerının sımlerını ne verdin canım.iyi akşamlar herkese.daha öncelerden yazmıştım ama tekrar yazayım dedim.bende pkoluyum ve kemal beyin hastasıyım.iki defa tüp bebek denemem oldu.ilkinde kimyasal gebelik olmuştu düşükle sonuçlandı.ikincisinde ise 4 ebriyo yerleştiridi ve dördüde tuttu.dördüzdü yani ama taşıyamayacağım ve diğer bebekleride riske atmamak için redüksiyon yapıldı ve ikiye indirildi.şimdide 13 aylık bir oğlum bir kızım var.ve kemal bey ve murat beyin sayesinde kavuştum bebeklerime.
( ona muayene olduğumda bebek için deneme sürem 1 yıl olmamıştı ve beklememi söylemişti..)merhabalar...ilk sayfalarda yazmıştım,baya zaman olmuş..
ben laparoskopi ve histeroskopi oldum geçen sene tıpta..endometriozis ve polip teşhis edildi ve temizlendi..hemen arkasından aşılama yaptırdım ve tutmadı,aşılamadan sonraki ay doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum...yazın dinlendim ve kasımda 2.aşılamayı yaptırdım..oda tutmadı..artık tüp bebeğe kaldı maalesef..zaman sıkıntımdan dolayı haziranı beklemek zorundayım..kemal beyle görüştüm ve kendisine yaptıracağım..kemal beyi 2 yıl önce tanıdım..çok iyi bir doktor..ona muayene olduğumda bebek için deneme sürem 1 yıl olmamıştı ve beklememi söylemişti..maddi kaygısı olmayan bi doktor..Allahım inşallah anne olmayı nasip eder....çok yorucu bi süreç geçirdim ama sınav bitmedi...sizlerede en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah...
( ona muayene olduğumda bebek için deneme sürem 1 yıl olmamıştı ve beklememi söylemişti..)
bu bekleyiş normal bır bekleme yoksa bu sırada teddavı uygulamışmıydı sana kemal bey,benımde 4 ay beklememı söyledı ve tedavı verdı allah herkesin gönkune göre versın.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum sinan beyin hastasıyım kanallarım tıkalıydı laporoskopi oldum yaklaşık bir sene olacak bir defa aşılama oldum ama tutmadı beklemedeyim
merhaba eşimde varikosel var denildi ama sperm sayısını ve hareketliliğini etlilemediği için ameliyat olmadı benim iki tüpümde tıkalıydı laporoskopiyle açıldı dendi ama benim tekrar cuma günü rahim filmi çekilecek senin problemin ameliyattan sonra halloldumu
aslında bendende istenmemişti farklı bir dok aklımı karıştırdı birde açıldıktan bi süre sonra tıkanabiliyomuş benim arkadaşım öyle olmuştu içimde şüphe kalana kadar tekrar yaptırmak istedim ben laporoskopi olalı neredeyse bir sene olacak senin
kızlar lütfen acil yardım
bugün adet oldum merkezi arayıp ilaç listemi istedim bana gelen şemada transfer tarihi 14 şubat yazıyo yani adetin 25.günü dr kemal beyi aradım normalde 17 ve 18 .günü transfer yapıyoruz ama yumurtlamayı engellediğimiz için bu süre kısaltılıp uzatılabilir adetin 17.günü ben merkezde olamıcağım için 25.günü yapmayı uygun gördüm dedi ama benim gördüğüm duyduğum tüm dondurulmuş transferler adetin 17 veya 18.günü yapılıyo siz ne dersiniz doktorun kararına tamam deyip 25.günmü yaptırayım yoksa murat beyi tercih edip 17.günmü yaptırayım kilitlendim diyebilirim lütfen fikir verin
canımm çok tşk.ler aslında ilk etapta eşimde öyle söyledi transferde ne var hepsi aynı işlemi yapıyo vs.dedi karar vedim murat beye daha sonra bikaç dr la görüştüm onlarda verilen ilaçlar yumurtlamanı ve adetini etkildeidği için geç transferin tıbbi açıdan diğerleriyle farkı yok dediler çim rahatladı vardır bunda bi hayır dedim ve kemal beye döndüm tekrar kısmet olursa 14 şubatta transfer var inşallah bu defa gülerek dönerim evimemeraba canım
benim de transferimi kemal bey yaptı.ama kontrollerimi murat bey yaptı.benim de kemal beye denk gelmeyecekti tedavi sürecim izne ayrılacakmış.üzülmüştüm baya bi ama adetim erken geldi ona göre tedavi sürecim de kısaldı ve transferi kemal bey yaptı.
ama inan kemal beyin iznine de denk gelseydi benim tedavim hiç tereddüt etmezdim murat beyde.çok ilgili alakalı ve çok başarılı bi doktor bence.tedavi süreci nasılsa onu bozma bence sırf kemal beye denk gelecek diye.sonra pişman olursun.transfer işleminde bişiy yokki zaten.sen de izliyosun görüyosun.yani güvenemeyecek bişiy yok.
allah yardımcın olsun canım
canımm çok tşk.ler aslında ilk etapta eşimde öyle söyledi transferde ne var hepsi aynı işlemi yapıyo vs.dedi karar vedim murat beye daha sonra bikaç dr la görüştüm onlarda verilen ilaçlar yumurtlamanı ve adetini etkildeidği için geç transferin tıbbi açıdan diğerleriyle farkı yok dediler çim rahatladı vardır bunda bi hayır dedim ve kemal beye döndüm tekrar kısmet olursa 14 şubatta transfer var inşallah bu defa gülerek dönerim evime
isteyen herkes için dileğim aynı allah emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlat olarak versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?