Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

ne güzel cnm Allah bağışlasın darısı bizlere inş. tez zamanda biz de bebeklerimize kavuşuruz duanı bizden eksik etme arkadaşım

bu arada haftaya cumartesi histeroskopi ve laparoskopi için gün aldım bugün ikisini aynı anda olucam inş bebek sahibi olmamın önündeki engellerden biri daha kalkar bu işlemlerle her şey yolunda gider de anneliği bize de yaşat Rabbim inş....

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım; dr ali fuatın ve kemal beyin hastasıyım 1 aşılama 2 kezde tüp bebek denemem var ama sonuç alamadık şubat ayında dondurulmuşları deneyeceğiz ve artık hayırlısı diyorum allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder işallah aranızda dondurulmuşla hamile kalanlar varmı yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim

ne kadar güzel ıkızleının olması allah annelı babalı buyutsun dilerim banadsa nasıp olur.bende tedavı ıle ovulasyon gerçekleşecek işallah,kemal beyı arıyorum bazı sorunlarım için bana gerı dönmuyor bunu eksıklık olarak düşünüyorum amam nasıl oacak bakalım hayırlısı olsun,bebeklerının sımlerını ne verdin canım.

merhabalar...ilk sayfalarda yazmıştım,baya zaman olmuş..
ben laparoskopi ve histeroskopi oldum geçen sene tıpta..endometriozis ve polip teşhis edildi ve temizlendi..hemen arkasından aşılama yaptırdım ve tutmadı,aşılamadan sonraki ay doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum...yazın dinlendim ve kasımda 2.aşılamayı yaptırdım..oda tutmadı..artık tüp bebeğe kaldı maalesef..zaman sıkıntımdan dolayı haziranı beklemek zorundayım..kemal beyle görüştüm ve kendisine yaptıracağım..kemal beyi 2 yıl önce tanıdım..çok iyi bir doktor..ona muayene olduğumda bebek için deneme sürem 1 yıl olmamıştı ve beklememi söylemişti..maddi kaygısı olmayan bi doktor..Allahım inşallah anne olmayı nasip eder....çok yorucu bi süreç geçirdim ama sınav bitmedi...sizlerede en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah...

( ona muayene olduğumda bebek için deneme sürem 1 yıl olmamıştı ve beklememi söylemişti..)
bu bekleyiş normal bır bekleme yoksa bu sırada teddavı uygulamışmıydı sana kemal bey,benımde 4 ay beklememı söyledı ve tedavı verdı allah herkesin gönkune göre versın.

yok canım bi tedavi vermemişti..ben evlendikten 1 yıl sonra korunmayı bıraktım,kadın doğumcuya gittim hemen herşey normlami diye..fsh ım 12 çıkmıştı,doktorda beni korkuttu direk tüp bebek merkezine git falan dedi..ben bi panikle soluğu antalyada kemal beyin yanında aldım,muayeneden sonra rezervlerin iyi korkma acele etme 1 yıl normal deneyin dedi..o 1 yılın sonunda bebek olmadı fakat ben adet dönemlerimde şiddetli mide bağırsak ağrıları çekmeye başladım..fakat ben gastrolojik bişey sanıp gastroya gittim,endoskopiler,kolonoskopiler sonucunda bişey çıkmayınca doktor beni kadın doğuma sevketti..orda benim bebeğimde olmuyo deyince apar topar laparoskopiye karar verdi doktor..ve ameliyat oldum,ağrılarım tamamen geçti hatta doğal yolla gebe kaldım ama anlattığım gibi kalbi atmadı..benim tüplerimin içi temizmiş ama endometrium tabakası karın boşluğuma yayılarak organları birbirine yapıştırmış,tüplerm karnıma,rahimimde bağırsklarıma yapışmış..ameliyatla temizlenince tüpler hareketliliğini geri kazanmış ve öylece hamile kalabilmişim..hemde ameliyattan 2 ay sonra..ama hastalığın tekrarlama oranı %100 maalesef..bu yüzden hemen gebe kalmam lazım..ilerde tüp ve rahim kalmayabilirmiş...çok uzun oldu dimi:) hikayemin en kısa hali bu:))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum sinan beyin hastasıyım kanallarım tıkalıydı laporoskopi oldum yaklaşık bir sene olacak bir defa aşılama oldum ama tutmadı beklemedeyim

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum sinan beyin hastasıyım kanallarım tıkalıydı laporoskopi oldum yaklaşık bir sene olacak bir defa aşılama oldum ama tutmadı beklemedeyim

merhaba bende ali fuat beyin hastasıyım.laparoskopi yaptırdım.biri tıkalıydı açıldı.seninde açılldımı.eşinin bir problemi varmıydı.

merhaba eşimde varikosel var denildi ama sperm sayısını ve hareketliliğini etlilemediği için ameliyat olmadı benim iki tüpümde tıkalıydı laporoskopiyle açıldı dendi ama benim tekrar cuma günü rahim filmi çekilecek senin problemin ameliyattan sonra halloldumu

benimde kanal açılınca ali fuat bey tedavi yapalım dedi.ama benden rahim filmi istenmedi senden ne için istedi?

aslında bendende istenmemişti farklı bir dok aklımı karıştırdı birde açıldıktan bi süre sonra tıkanabiliyomuş benim arkadaşım öyle olmuştu içimde şüphe kalana kadar tekrar yaptırmak istedim ben laporoskopi olalı neredeyse bir sene olacak senin

benim 3 ay oldu.tekrar tınabilirmiş. bende duydum.bende onun için biran önce bir aşılama yaptırmak istiyorum ama başka sorunlar çıkıyor.hatta tıkanırsa tekrar laparoskopide gerekebilirmiş.

şimdiki probleminiz ne seninki daha yeni yapılmış benimde bir defa aşılama yapıldı ama tutmadı önümüzdeki ay tekrar bende düşünüyorum

antalyada başka bir doktorum vardı. şehir dışına gittiği için yeni bir dr aradım. antalyayı alt üst ettim ve KEmal beyden daha iyisini bulamadım :) inanılmaz iyi, anlayışlı, sakin, ve acayip bilgili. bir kadın doğumcudan ne isterseniz yani.
allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. ben henüz tüp bebek kararı vermedim ama epeydir uğraşıyoruz bizde olmuyor malesef.
bol şanslar herkese

kızlar lütfen acil yardım
bugün adet oldum merkezi arayıp ilaç listemi istedim bana gelen şemada transfer tarihi 14 şubat yazıyo yani adetin 25.günü dr kemal beyi aradım normalde 17 ve 18 .günü transfer yapıyoruz ama yumurtlamayı engellediğimiz için bu süre kısaltılıp uzatılabilir adetin 17.günü ben merkezde olamıcağım için 25.günü yapmayı uygun gördüm dedi ama benim gördüğüm duyduğum tüm dondurulmuş transferler adetin 17 veya 18.günü yapılıyo siz ne dersiniz doktorun kararına tamam deyip 25.günmü yaptırayım yoksa murat beyi tercih edip 17.günmü yaptırayım kilitlendim diyebilirim lütfen fikir verin

meraba canım
benim de transferimi kemal bey yaptı.ama kontrollerimi murat bey yaptı.benim de kemal beye denk gelmeyecekti tedavi sürecim izne ayrılacakmış.üzülmüştüm baya bi ama adetim erken geldi ona göre tedavi sürecim de kısaldı ve transferi kemal bey yaptı.
ama inan kemal beyin iznine de denk gelseydi benim tedavim hiç tereddüt etmezdim murat beyde.çok ilgili alakalı ve çok başarılı bi doktor bence.tedavi süreci nasılsa onu bozma bence sırf kemal beye denk gelecek diye.sonra pişman olursun.transfer işleminde bişiy yokki zaten.sen de izliyosun görüyosun.yani güvenemeyecek bişiy yok.
allah yardımcın olsun canım

arkadaşlar ben daha önce farklı iki fakülte hastanesinde aşılama yaptırdım..bunların bir tanesini akdeniz tıpta oldum.(ömür taşkın ın hastasıydım!!))))
şimdi haziran gibi tüp bebek yaptıracağız.kemal beyle görüştük.ben raporlu yaptırmak istiyorum ama ilaç ve işlem için ayrı rapormu gerekiyo? ve merkez buna yardımcı olabiliyormu? bu basamakları bilmiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim..

canımm çok tşk.ler aslında ilk etapta eşimde öyle söyledi transferde ne var hepsi aynı işlemi yapıyo vs.dedi karar vedim murat beye daha sonra bikaç dr la görüştüm onlarda verilen ilaçlar yumurtlamanı ve adetini etkildeidği için geç transferin tıbbi açıdan diğerleriyle farkı yok dediler çim rahatladı vardır bunda bi hayır dedim ve kemal beye döndüm tekrar kısmet olursa 14 şubatta transfer var inşallah bu defa gülerek dönerim evime
isteyen herkes için dileğim aynı allah emeklerimizin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlat olarak versin hepimize

inşallah canım.ikisi de çok ii doktor bence.sen gönlünü ferah tut.rabbim ol dedikten sonra o doktor bu doktor farketmez.biz pimpiriklrniyoruz işte.bu kadar eziyete katlanıyoruz her şey tam olsun hiç tereddüt kalmasın istiyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun canım.allah yüzümüzü güldürsün.
benim de dün tahlil günümdü.kan testi 60 çıktı.biraz düşük.yarın bakıcaz tekrar inşallah yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…