bence gayet normal yasmin arkadaşımızın ilk değeri 20 çıkmıştı şimdi maşallah bi prenses bekliyoruz ütfen moralini bozma inşallah kat kat artar değerininşallah canım.ikisi de çok ii doktor bence.sen gönlünü ferah tut.rabbim ol dedikten sonra o doktor bu doktor farketmez.biz pimpiriklrniyoruz işte.bu kadar eziyete katlanıyoruz her şey tam olsun hiç tereddüt kalmasın istiyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun canım.allah yüzümüzü güldürsün.
benim de dün tahlil günümdü.kan testi 60 çıktı.biraz düşük.yarın bakıcaz tekrar inşallah yükselir.
bence gayet normal yasmin arkadaşımızın ilk değeri 20 çıkmıştı şimdi maşallah bi prenses bekliyoruz ütfen moralini bozma inşallah kat kat artar değerin
mrb kızlar.transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını diliorum.yolun başındaki arkadaşlarda inşallah her aşamayı sornsuz atlatıp bebeğinize kavuşursunuz.bende antalya tüp bebek merkezinin hastasıyım.ikinci denememi geçe ay yaptım dondurulmşla.şükürler olsun şu an hamieyim.ama korklarım var değerim düşük başladı.çok şkür çok güzel katladı ama hala tereddütlerim var.kesey ve kalp atşını görene kadarda geçmeyecek sanırım.hamile kalmakta yetmiyor sanrasıda zormuş geçeken.inşallah hayırlısıyla hepiniz beklediğiniz müjdeyi alırsınız.
meraba yasmin.ben de kemal beyin hastasıyım.ocak 1 de tedaviye başladım.12sinde transferim oldu.ve 24ünde güzel haberleri aldık allaha şükür.benimde 10.gün değerim26, 12.gün 60, 14.gün 198 oldu.
şükür katlandı değerim ama hala tam sevinemedim.
sanırım şimdi 3-4 aylık hamilesin
benim de değerim sana yakın olduğu için merak ettim.senin kesen ne zaman gözüktü.ne zaman kalp atışlarını duydun.bi sorun yaşamadın dimi
canım sen şimdi eski yazımdan alıntı yapınca tuhaf oldum :)) korkuyla geçen zor günlerdi.ama şükürler olsun bugünlere geldik.darısı sana.değerin güzel katlamış.artık tereddüt etme.elbette insanın elinde olmuyor benimde o zamanki korkularım yazdıklarıma yansımış zaten.kese aslında 5 haftalık olunca gözüküyor.ama şöyle bişey var.bizim değerimiz düşük başladığı için büyük bir ihtimalle geç tutunmuş demektir.doktor beni o yüzden 6.haftada çağırdı.bir yandanda iyi oldu.çünkü hem keseyi hem bebeği gördük.bebek dediğim tabi ekranda minicik nokta kadar yanıp sönen bir kalp.erken gitmiş olsaydım birde bebek oluşacakmı kokrusu yaşayacaktım.7 haftalıkkende kalp atışlarını duyduk çok şükür.inşallah sende en kısa zamanda kesenide bebeğinide görürsün canım.içini ferah tut.güzel haberlerini bekliyorum.bu arada benim bebiş 4 aylık oldu.tüp bebek sonucu hamile kalanlara en az kendim kadar seviniyorum.helede kendi merkezimde olumlu sonuç alanlara dahada bi mutlu oluyorum.
canım çok sağol
içimi rahatlattın.bizi de geç çağırdı kemal bey.o yüzden de korktum.elimizde değil zor bulduk allahıma şükürler olsun.kucağımıza alana kadar da içimiz rahat etmeyecek.ayyy inşallah biz de gittiğimizde hem kesemizi hem bebişimizi görürüz.
canım bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle.
bahar32 çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş. darısı bana Allahın izniyle
canım sağol
öyle de oldu allaha şükür.değerim iki gün arayla önce 60a,daha sonra da 198e yükseldi.şimdi kesemizi görmek için randevu günümüzü sabırsızlıkla bekliyoruz.allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.rabbim kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallah.
geçmiş olsun canım inşallah umutların seni hiç bırakmaz ve en kısa zamanda müjdeni okuruz haydi hayırlısıarkadaşlar mrb ben 24 ocakta laparoskopi ve histereskopi oldum 5 gün boyunca çok ağrı sancı çektim bugün biraz daha iyiyim bugün kontrolüm var ameliyat sonrası dr cd yi izletti yaptığı işlemleri anlattı tüp bebeğe hemen gerek yok önce aşılama yapalım olmazsa tüp bebeğe başlayalım dedi hatta şubat ayında gebelik bekleyebiliriz dedi herhalde hemen başlayacağız aşılama tedavisine çok umutluyum Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz inş.bugün akşam kontrol için gidince ne diyecek dr bakalım çok merak ediyom hayırlısı ile tez zamanda olur inş bebişimiz hepimizin
süperrr tekrar tebrikler canım sağlıklı sorunsuz bi gebelikten sonra hayırlı sağlıklı kucağına almanı diliyorum veeeeeee darısı başımızaaaaaa inşallahhh hadi 14 şubat gelde veledimi alayım yaaa:18:bu defa gülmek istiyorumm sizler gibi değerim şuyken bu oldu demek istiyorumm lütfen allahım güldür yüzümüzüüü
geçmiş olsun canım inşallah umutların seni hiç bırakmaz ve en kısa zamanda müjdeni okuruz haydi hayırlısı
canım bence sana bu konuda en sağlıklı bilgiyi doktorun vericek sormaktan çekinme zaman kaybetme ara sor derim...alah yardımcın olsunnn inşallah gerek kalmadan mucizen gelirarkadaşlar mrb cumartesi Ali Faut beye kontrole gittim ve bi sonraki ay yani mart ayında aşılama için tedaviye başlayalım dedi dr öyle yoğundu ki çok bekledim zaten ve bu ay dinlenecek ve iyileşeceğim diye gelecek aya ertelediherhalde o yüzden bu ay korunacak mıyım acaba soramadım dra bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.şimdi hala histeroskopi sonrası az az kanamam oluyo dr bundan sonra bu kanaman artar o da adetin olacak bundan sonra normal hayatına dönebilirsin tekrar adet olunca da gel dedi yani bu normal hayata dön derken korunmana gerek yok anlamına mı geliyo kafam karıştı sonradan çünkü bu ay kendiliğinden olur mu belki diye umutluyum fakat tam iyileşmiş olmazsa bir sorun olur mu bilmiyorum buna benzer bi durum yaşayan oldu mu acaba bana yardımcı olabilir mi
arkadaşlar mrb cumartesi Ali Faut beye kontrole gittim ve bi sonraki ay yani mart ayında aşılama için tedaviye başlayalım dedi dr öyle yoğundu ki çok bekledim zaten ve bu ay dinlenecek ve iyileşeceğim diye gelecek aya ertelediherhalde o yüzden bu ay korunacak mıyım acaba soramadım dra bu durumu yaşayan oldu mu aranızda.şimdi hala histeroskopi sonrası az az kanamam oluyo dr bundan sonra bu kanaman artar o da adetin olacak bundan sonra normal hayatına dönebilirsin tekrar adet olunca da gel dedi yani bu normal hayata dön derken korunmana gerek yok anlamına mı geliyo kafam karıştı sonradan çünkü bu ay kendiliğinden olur mu belki diye umutluyum fakat tam iyileşmiş olmazsa bir sorun olur mu bilmiyorum buna benzer bi durum yaşayan oldu mu acaba bana yardımcı olabilir mi
canım bence sana bu konuda en sağlıklı bilgiyi doktorun vericek sormaktan çekinme zaman kaybetme ara sor derim...alah yardımcın olsunnn inşallah gerek kalmadan mucizen gelir
canımmmm hiç sorma tırnaklarımı yemeye başadım biletuğbacığım geri sayım başladı.heyecan doruktadır.az kaldı kavuşmana canım.inşallah bu yıl bitmeden bebeğin kucağında olacak.(buğsecik)
canımmmm hiç sorma tırnaklarımı yemeye başadım bileinşallah dediğin gerçek olur da busem kucağımda olur ayyy eğer olurda kız olursa kesinlikle buse olucak ismi o rüya boşuna değil bence inşallaaahh
sennasılsın canım minişimiz nasıll
iyim çok şükür canım.şimdilik bir sıkıntı yok.bugün kontrol var.hayırlısyla inşallah herşeyin yolundda olduğunu duyarsam dahada rahat olucam :))
bunlar güzel annemiz içindi bunlardaaaaa minişimiz içinnn
canım inşallah herşey çok çok çooookkkk iyidir ve yolundadır... allah senin o pırlanta kalbince versin herşeyiii.. yüreği güzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?